Udlejning af kontorlokaler i Visse og Gistrup

Visse og Gistrup afdækker en betydelig del af Aalborg geografiske område. Begge områder indeholder interessante kontorlokaler i varierende størrelser. Mange nystartede virksomheder værdsætter områdernes centrale placering med kort afstand til den Jyske Motorvej og Aalborg Centrum. Er du selv interesseret i at læse mere om mulighederne for erhverv i Visse og Gistrup kan du med fordel læse videre, vi giver dig også en nem oversigt over aktive kontorlokaler til leje i Visse og Gistrup.

Find kontor i Visse og Gistrup

Find unikke kontorer i Visse

Visse er en mindre forstad til Aalborg med kun 8 km til Aalborg Centrum. Med 1850 indbyggere er Visse en mindre, men meget unik del af Aalborg. Visses charme, placering og billige leje gør område interessant for virksomheder der er på udkig efter udlejning af kontorlokaler i Aalborg. 

Iværksættermiljø i Gistrup

Gistrup ligger sydøst for Aalborg Centrum og har omkring 3509 indbyggere. Gistrup er en satellitby og har derfor sit eget erhvervs og næringsliv. Gistrup er som resultat af dette et populært sted for iværksættere og byens kontorlokaler til leje er oftest beboet af mindre virksomheder inden for mange forskellige brancher. Sagavej ved Hadsund Landevej er især egnet til erhvervsformål.

Statistik for Visse & Gistrup

20132015
Antal kontorer8082
Antal husstande6.660
6.770

Klik her for at finde din næste investeringsejendom

På lokalebasen.dk sørger vi for at give dig professionel assistance i din søgning efter investeringsejendomme til salg. Siden vores start i 2008 har vi håndteret mange investeringsejendomme, og vi vil med glæde bruge denne erfaring til at hjælpe dig med at finde investeringsejendomme til salg i Visse og Gistrup. Vi tilbyder investering i ejendomme inden for emnerne kontor, butik, lager og produktion, og du kan med sikkerhed finde hvad du leder efter hos os. Der er massere af grunde til at klikke dig ind på vores simple og intuitive side hvor vi står klar til at hjælpe dig. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit