Aalborg har det hele

07.08.2017 13:55

Overvejer du at finde dig til rette med din virksomhed i Aalborg, er der masser af gode grunde til, hvorfor det er en god idé. Blandt andet fordi Aalborg har det hele for virksomheder. Det er en af landets største byer, og det er stadig ikke så dyrt som fx Aarhus og København. Og så er det til at finde at finde ledige lejemål, hvilket er problematisk i andre storbyer i Danmark.

 

Har du forhåbninger om at finde noget ved havnekanten, kan det godt være, at du skal skrue forventninger en smule ned. Så billigt er det heller ikke, og de bedste lejemål for erhverv er typisk optaget af større multinationale firmaer. Og så er der også det store plus, at lønniveauet er lavere end i førnævnte storbyer, hvorfor du her kan spare lidt på budgettet.

Flot by med alt hvad hjertet begærer

Søger du et erhvervslejemål i Aalborg, får du alt inden for en relativt kort radius. Her er universitet, havn, strøg, masser af caféer og restauranter og et godt kulturliv. Det er et godt sted at drive forretning og slå sig ned. Her er kvadratmeterprisen ved at komme godt i vejret, men stadig på et humant niveau. Ellers er der også den mulighed at bo lidt udenfor byen i forstæderne, hvor de er lidt billigere.

 

Er det en beslutning, der beror meget på økonomi, er der masser af lejemål at finde i Aalborg. Men det er ikke dem ved havnefronten med den allerbedste udsigt, du skal stile efter, hvis økonomien har en stor betydning for dit valg. Så har midtbyen en masse flotte lokaler, der er til at betale. Den bedste måde at finde de ledige lejemål er på diverse ejendomsportaler, hvor der hele tiden bliver slået nye lokaler op.

Dygtige kandidater fra universitet

Har du ambitioner om at tiltrække nogle gode ressourcer, ligger universitetet lige i nærheden. Her udklækkes der hele tiden kloge og dygtige kandidater, der måske kan bruges i din virksomhed. Og da de kommer lige fra skolebænken, er de som regel billigere end folk med mange års erfaring, hvilket er perfekt til en mindre eller knap så etableret virksomheder, der forsøger at finde fodfæste og tjene penge.

 

Der er masser af kultur og liv i Aalborg, hvor de også har et af landets bedste fodboldhold. Her er der basis for at tage potentielle kunder med ud til at hyggelig dag, eller hvad du ellers kunne tænke dig. Skal du have hjælp til at finde de helt rette lokaler til din virksomhed, anbefales det, at du kontakter ejendomsportalerne eller opretter en agentprofil, hvor du får advisering, når der er noget, der passer til dine behov. Sådan kan du intensivere jagten på det perfekte erhvervslokale.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit