Bliv klogere på fordelene ved at leje sig ind i et kontorhotel.

26.02.2019 09:39

Vælg et kontorhotel i Aalborg

 

Aalborg, Nordjyllands hovedstad, Nordens Paris. Kært barn har mange navne, og Aalborg er da også et af de populære steder at slå sig ned som erhvervsdrivende.

I denne artikel skal vi se lidt nærmere på en af de mange kontormuligheder, som du finder her i Aalborg – nemlig kontorhotellet. Hvad kan et kontorhotel, som andre kontortyper ikke kan? Hvad får du ud af det? Og hvorfor er Aalborg den oplagte beliggenhed til et kontorhotel? Bliv meget klogere her.

 

Kontorhotellet som type

 

Er du på udkig efter et kontor til din nystartede virksomhed eller til din enkeltmandsvirksomhed, kunne et kontorhotel måske være perfekt for dig. Når du lejer dig ind hos et kontorhotel, får du naturligvis din egen kontorplads og dit eget lille kontor. Reception, mødelokaler, printer og kantine deler du med kontorhotellets øvrige lejere. Denne løsning er typisk blandt de billigste på markedet, og derfor egner det sig både størrelses- og prismæssigt godt til nystartede og mindre virksomheder samt enkeltmandsvirksomheder.

 

 

Hvad er der i det for dig?

 

Foruden de lave priser er der faktisk rigtig mange fordele ved at leje sig ind i et kontorhotel. Først og fremmest skal du ikke bruge tid på at vedligeholde dine lokaler, for det gør din udlejer, og de fleste af faciliteterne er ovenikøbet til fælles brug og dermed ikke dit ansvar alene.

Derudover har du de bedste forudsætninger for at sparre med andre selvstændige. Dine ”kolleger” på kontorhotellet er måske i samme båd som dig, og faglig sparring og netværk er dermed en helt naturlig konsekvens af det at være ”kolleger”.

Det kan være svært at finde fodfæste som virksomhed – især i en større by som Aalborg – og derfor er netværk alfa og omega for succes. At du så ikke behøver at gøre en ekstraordinær indsats for at opsøge dit netværk, er en stor bonus, som hører til det at have kontor i et kontorhotel.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit