Det sansende kontor – kreativitet for dine medarbejdere

31.08.2015 22:02

Er du på udkig efter det perfekte kontor til leje i Aalborg? I så fald bør du begynde overvejelser om indretning af dine fremtidige kontorlokaler, da dette kan skabe yderst attraktive resultater for din virksomhed.Ifølge Joe Pine som er en af de førende fortalere for oplevelsesøkonomien, så bør dit kontor ikke blot være et kontor men en oplevelse. Ved at stimulere dine medarbejderes sanser, kan glæden og kreativiteten på arbejdspladsen optimeres.

Den sanselige arbejdsplads

I bogen ”Den Sanselige Arbejdsplads” beskriver forfatteren Uwe Bødewadt at lys, lyde, atmosfære og æstetik er essentielle faktorer for at skabe en god arbejdsplads. Din virksomhed bør skabe en oplevelse og ikke blot fremstå som et produkt af omgivelserne. En sansende arbejdsplads vil differentiere din virksomhed fra konkurrenterne og hjælpe til med at forøge relationen med kunder ved at skabe en mindeværdig arbejdsplads.

Læs mere om oplevelsesøkonomien

Find kontor til leje i Aalborg

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit