Kontor med udsigt over Limfjorden til leje i Aalborg

29.03.2016 20:37

På Havnepromenaden i Aalborg på adressen Nybrogade 14 kan du finde et ledigt kontorlokale på 270 kvadratmeter. Lejemålet er beliggende i den smukke domicilejendom kaldet ’Promenaden’ på Aalborgs Havnefront.

Ejendommen huser mange af Nordjyllands større virksomheder og har ydermere en unik, central beliggenhed med en smuk udsigt ud over Limfjorden. "Promenaden" er indrettet som et flerbrugerhus med fælles kantineordning. Og under ejendommen er der etableret en parkeringskælder samt et større depotrum. 

Velindrettet lejemål

Lejemålet er velindrettet med en blanding af celle-kontorer og åbne kontormiljøer. Gulvene er belagt med parket, og lofterne består af hvide system-lofte. Lejemålet er tidsvarende, moderne, udnyttet optimalt, og der er indgang til lejemålet via både trappe og elevator.

Lejemålet består af i alt ca. 250 kvadratmeter kontorareal beliggende i stueplan, og der er desuden et kælderareal på 20 kvadratmeter. Lejemålet er indrettet med et storrumskontor, 3 cellekontorer/mødelokaler, køkken samt toiletfaciliteter.

Der er mulighed for at leje parkeringspladser efter nærmere aftale, og derudover er der gode parkeringsmuligheder i området bl.a. i et nyopført parkeringshus, der er beliggende tæt ved lejemålet.

 

Se lejemålet

Se ledige kontorlokaler i Aalborg

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit