Kontor med udsigt over Limfjorden til leje i Aalborg

På Havnepromenaden i Aalborg på adressen Nybrogade 14 kan du finde et ledigt kontorlokale på 270 kvadratmeter. Lejemålet er beliggende i den smukke domicilejendom kaldet ’Promenaden’ på Aalborgs Havnefront.

Ejendommen huser mange af Nordjyllands større virksomheder og har ydermere en unik, central beliggenhed med en smuk udsigt ud over Limfjorden. “Promenaden” er indrettet som et flerbrugerhus med fælles kantineordning. Og under ejendommen er der etableret en parkeringskælder samt et større depotrum.

Velindrettet lejemål

Lejemålet er velindrettet med en blanding af celle-kontorer og åbne kontormiljøer. Gulvene er belagt med parket, og lofterne består af hvide system-lofte. Lejemålet er tidsvarende, moderne, udnyttet optimalt, og der er indgang til lejemålet via både trappe og elevator.

Lejemålet består af i alt ca. 250 kvadratmeter kontorareal beliggende i stueplan, og der er desuden et kælderareal på 20 kvadratmeter. Lejemålet er indrettet med et storrumskontor, 3 cellekontorer/mødelokaler, køkken samt toiletfaciliteter.

Der er mulighed for at leje parkeringspladser efter nærmere aftale, og derudover er der gode parkeringsmuligheder i området bl.a. i et nyopført parkeringshus, der er beliggende tæt ved lejemålet.

Se ledige kontorlokaler i Aalborg