Magasin åbner endnu en gang i Aalborg

08.11.2016 11:57

I 2005 måtte Magasin dreje nøglen om i Aalborg grundet dårlig økonomi, men i 2018 slår de nu igen dørene op for borgere i Nordjylland.

Det nye Magasin i Aalborg bliver det syvende i rækken og bliver en del af Friis Shoppingcenter, der er ejet af Danica Pension. Danica er kendt for at investere i bygninger til erhverv og kontor, og sammen med Magasin skyder de nu 100 millioner i det nye projekt, der kommer til at brede sig over 7.500 kvadratmeter.

Det ligger endnu ikke fast præcis hvilke forretninger, der kommer til at ligge i stormagasinet, men de nordjyske forbrugere kan se frem til et vareudvalg, der omfatter brands og produkter, man kun kan få eksklusivt i Magasin. Det fortæller Peter Fabricius, der er økonomidirektør i Magasin.

Det kan virke opsigtsvækkende, at Magasin vender tilbage til byen, hvor de måtte lukke for lidt over ti år siden, men Aalborg har de sidste par år oplevet en befolkningstilvækst og er inde i en spændende udvikling med vækst. Det fortæller Kristian Vinggaard fra Red Property Advisers, der har assisteret med at finde den nye lokation.

”Vi har fundet en placering, der giver mening og en meget velvillig udlejer, som er interesseret i at investere i ejendommen og give Magasin mulighed for at få en fornuftig forretning,” uddyber han. 

Desuden viser Magasins egne data en øget interesse fra unge mennesker. Sidste år var 45 procent af kunderne i Magasins øvrige seks forretninger således under 30 år. 

Læs mere på Estate Media: Magasin åbner 7.500 kvm. butik i Aalborg – investerer 100 mio. kr.

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit