Magasin åbner endnu en gang i Aalborg

I 2005 måtte Magasin dreje nøglen om i Aalborg grundet dårlig økonomi, men i 2018 slår de nu igen dørene op for borgere i Nordjylland.

Det nye Magasin i Aalborg bliver det syvende i rækken og bliver en del af Friis Shoppingcenter, der er ejet af Danica Pension. Danica er kendt for at investere i bygninger til erhverv og kontor, og sammen med Magasin skyder de nu 100 millioner i det nye projekt, der kommer til at brede sig over 7.500 kvadratmeter.

Det ligger endnu ikke fast præcis hvilke forretninger, der kommer til at ligge i stormagasinet, men de nordjyske forbrugere kan se frem til et vareudvalg, der omfatter brands og produkter, man kun kan få eksklusivt i Magasin. Det fortæller Peter Fabricius, der er økonomidirektør i Magasin.

Det kan virke opsigtsvækkende, at Magasin vender tilbage til byen, hvor de måtte lukke for lidt over ti år siden, men Aalborg har de sidste par år oplevet en befolkningstilvækst og er inde i en spændende udvikling med vækst. Det fortæller Kristian Vinggaard fra Red Property Advisers, der har assisteret med at finde den nye lokation.

”Vi har fundet en placering, der giver mening og en meget velvillig udlejer, som er interesseret i at investere i ejendommen og give Magasin mulighed for at få en fornuftig forretning,” uddyber han.

Desuden viser Magasins egne data en øget interesse fra unge mennesker. Sidste år var 45 procent af kunderne i Magasins øvrige seks forretninger således under 30 år.

Læs mere på Estate Media: Magasin åbner 7.500 kvm. butik i Aalborg – investerer 100 mio. kr.