Støtte til medarbejderne – prioritér ergonomiskkorrekte kontormøbler

03.09.2019 12:45

Når du er ansvarlig for en arbejdsplads, er du også ansvarlig for, at dine medarbejdere har det godt, mens de er på arbejde. Har du mange medarbejdere, der sidder på kontor, er det især vigtigt, at du sørger for, at de får de rigtige kontormøbler, der giver den nødvendige støtte. 

Her i indlægget kigger vi nærmere på, hvilke ergonomiskkorrekte kontormøbler, der er uundværlige på kontoret. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du sikrer bedre arbejdsforhold for dine medarbejdere.

De rigtige kontorstole med forskellige indstillinger

Et af de vigtigste kontormøbler for den enkelte medarbejder er en kontorstol. Som kontormedarbejder bliver der nemlig tilbragt mange timer med at sidde ned. Det er derfor vigtigt, at du kan tilbyde dine medarbejdere den rigtige støtte. Her skal der en ergonomiskkorrekt kontorstol. 

Du skal blandt andet kigge efter kontorstole med flere forskellige indstillinger. Det skal være muligt at indstille siddehøjden, ryklænet, eventuelle armlæn, sædets vinkel og så videre. Ved at kunne justere på disse indstillinger kan den enkelte medarbejder indstille sin kontorstil til vedkommendes højde og drøjde.  

Hæve-sænkeborde til forskellige arbejdsstillinger

Selvom en kontorstol er yderst vigtig, er det også en god idé med et bord, der kan hæves og sænkes. Det sikrer nemlig også, at det enkelte kontorbord kan tilpasses til den enkelte medarbejder. 

En anden fordel ved hæve-sænkeborde er, at det giver medarbejderen mulighed for at veksle imellem sin arbejdsstilling. Det kan nemlig både foregå stående og siddende. Det er også med til at give medarbejderne bedre støtte. Derudover tilføjer det også noget bevægelse til arbejdsdagen, hvilket også er rigtig godt for den enkelte medarbejder. 

Siddebolde til bedre arbejdsstilling

Selvom ergonomiskkorrekte kontorstole er en god idé, kan det også være en god idé at overveje andre siddemøbler. Her kan det især være en god idé med siddebolde. 

Siddebolde er lige som fitnessbolde. Det vil sige, at der ikke er noget ryglæn på. Medarbejderen er derfor tvunget til at rette ryggen for at kunne sidde ordentlig på bolden. Det kan derfor også være en rigtig god måde at give medarbejderne andre arbejdsstilling, hvor de passer bedre på deres krop, mens de arbejder.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

»Find kontorer i Aalborg NU

» Bliv Udlejer

Kontor til leje i Aalborg

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Find servicerede kontorer til leje.

Start Et Iværksætterselskab I Dag

Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et IVS på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Det har aldrig været nemmere at starte en virksomhed.
Du kan også starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse

Få hjælp til dine små opgaver

Hos GoEdit gør de det nemt og hurtigt for virksomheder at få rettet, opsat og redigeret tekster, dokumenter, billeder, e-mails og meget mere.

Besøg GoEdit