Attraktive erhvervslejemål i Aalborg? Se Håndværkerkvarteret

Er virksomheden på udkig efter nye erhvervslejemål i Aalborg med en god placering? Så er det uden tvivl en god idé at se nærmere på det attraktive Håndværkerkvarter. På Håndværkervej lige imellem Kærby, Frydendal og Eternitten er der yderst gode muligheder for erhvervsdrivende. Et væld af virksomheder drives allerede i dette område, og derfor er det et oplagt sted at se efter ledige lokaler til leje i Aalborg. Du kan her læse mere om, hvorfor det er populært at finde lokaler til leje i Håndværkerkvarteret.

Et område i rivende udvikling

Håndværkerkvarteret er et område i den østlige del af Aalborg, som er i rivende udvikling. I et bynært naturområde med fokus på miljøvenlighed er det et ideelt sted for virksomheder at etablere sig, da beliggenheden er central. Derudover findes omkringliggende virksomheder inden for enhver branche, der på fin vis alligevel formår at supplere hinanden.
Med erhvervsejendomme i Aalborgs Håndværkerkvarter får erhvervsdrivende mulighed for at drage nytte af god tilgængelighed og synlighed. Dog er æstetikken ikke glemt i udviklingen, og områdets grønne træk spiller derfor stadig en vigtig rolle i beliggenhedens udtryk. Det visuelle udtryk i området er derfor flot, og dette er for mange et vigtigt aspekt i valget af beliggenhed for virksomhedens kommende erhvervslejemål.

Tæt på motorvej og nyistandsatte erhvervslejemål

Vælger din virksomhed at undersøge mulighederne for erhvervslejemål i Aalborgs Håndværkerkvarter nærmere, vil du hurtigt opdage, at området ligeledes har en tæt placering på motorvej E45. Mange af lokalerne vil blot ligge omkring 400 meter fra motorvejen, og dette er altså en kæmpe fordel for mange iværksættere. Dette gør det nemmere for både ansatte, kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra lokalerne til leje i Aalborg.
Ikke nok med at erhvervsejendommene i Aalborgs Håndværkerkvarter har en god infrastruktur, så er mange af erhvervslejemålene typisk nyistandsatte. Dette giver et væld af præsentable lokaler til leje med god isolering, flot lys, god opvarmning og pæne lokaler. Uanset om virksomheden er på udkig efter erhvervsejendomme til lager, handel, service, produktion eller kontor, vil der være rigtig gode muligheder for at finde det i Håndværkerkvarteret til fornuftige priser.