Få kontor i Aalborg i Glashuset

Er du på udkig efter nye kontorlokaler i Aalborg, er det en god idé at researche dine muligheder for at skifte lokation til Glashuset. Glashuset er en stor kontorbygning beliggende på Gasværksvej, der består af hele fem etager og 4.765 m2. Gasværksvej ligger ved Aalborg Havn, og der er derfor tale om en yderst attraktiv placering. Overvejer du at finde kontor til leje i Aalborg – og har du især Glashuset i tankerne – kan du her læse meget mere om det populære erhvervslejemål.

Aalborg Glasværks gamle placering

Det er ikke tilfældigt, at Glashuset har fået det navn, som det har. For 120 år siden husede arealet nemlig Aalborg Glasværk – og netop dette er noget, som projektet har fundet inspiration i. Rent visuelt syner Glashuset nemlig som en slags boks af glas, som altså går hånd i hånd med det gamle Glasværk. Historien er holdt i live, og det giver erhvervslejemålet et helt unikt touch.
Søren Enggaard A/S er udviklerne bag kontorbygningen, mens Bjørk & Maigård er arkitektfirmaet bag. Faktisk er erhvervshuset et af de allermest efterspurgte erhvervsområder i byen. Dette skyldes både den gode placering med få minutters gang til havnefront og centrum, mens også bygningens mange gode egenskaber.

Glashuset huser fleksible kontorer i Aalborg

Det spændende erhvervslejemål er særdeles fleksibel i sin konstruktion og indretning. Arealbehovet kan nemlig tilpasses efter de fleste lejeres behov. Derudover henvender kontorlokalerne i Aalborg sig til liberale erhverv inden for alle kontorvirksomheder. Du får som lejer de bedste forudsætninger for at skabe gode rammer for medarbejdernes hverdag.
Vælg selv, hvorvidt kontoret til leje i Aalborg skal indrettes som åbent kontorlandskab eller som cellekontorer. Typisk vælger de fleste lejere at anvende etagens midterzone til toiletter, arkiver, depoter, kaffeøer, møderum og lignende – men igen får du stor valgfrihed som lejer. Derudover er området sikret med overvågning og bomsystem. Dette giver en stor tryghed for Glashusets lejere.
I forhold til parkering kan det umiddelbart virke som en svær affære, idet Glashuset er placeret så centralt i byen. Dog følger der flere parkeringspladser med til lejemålet, så virksomhedens ansatte altid kan parkere lige ved døren. Dette er noget, som medarbejderne i den grad vil værdsætte i deres hverdag.