Find arbejdskraft til virksomheden i Nordjylland

Overvejer du, hvor det er bedst at placere virksomheden i forhold til at ansætte nye medarbejdere, er Aalborg og resten af Nordjylland et yderst godt bud. I Nordjylland er ledighedsprocenten nemlig 4,1 %, mens ledighedstallet i Aalborg er 4,8 %. Derfor er der gode forudsætninger for at leje et kontorlokale i Aalborg og samtidig også have mulighed for at tiltrække ny arbejdskraft.

Det er især i Aalborg, at mulighederne er gode i Nordjylland. I Aalborg oplever de nemlig både en stigning i såvel efterspørgsel som udbud på arbejdskraft – og det forventes at fortsætte. Ved at arbejdspladserne og arbejdsstyrken i højere grad koncentreres i den største by i regionen, vil virksomhederne opleve færre problemer med rekruttering.

God efterspørgsel på fælles kontormiljøer i Aalborg

Specielt lejemål i såkaldte fælles kontormiljøer er overordnet godt efterspurgt i Aalborg-området. Når virksomheder lejer sig ind på i et fælles kontormiljø, vil de generelt få opfyldt en række servicebehov, som de normalt kun ville få opfyldt, hvis de var en stor eller mellemstor virksomhed. Servicebehov dækker bl.a. over møblerede kontorer, gode it-infrastrukturer, mødelokaler, reception, kantine, loungeområder, frokostordninger osv.

Der findes flere forskellige fælles kontormiljøer i Aalborg – bl.a. på Fjordgade og Jyllandsgade. Dertil findes mange kontorhoteller – bl.a. på Lundbyesgade, Algade og Jyllandsgade. I fælles kontormiljøer og kontorhoteller har virksomheder rig mulighed for at opbygge stærke netværk og sparre med andre erhvervsdrivende. Dette er fordele, som kan være svære at købe for penge, og som uden tvivl ikke må undervurderes.

Stigende efterspørgsel på kontorfaciliteter

Den stigende aktivitet i Aalborg samt et øget antal af ekspanderende virksomheder i byen har medført, efterspørgslen på kontorfaciliteter i Aalborg er steget. Aalborg byder da også på mange fordele for virksomheder. Her er det især det høje antal af studerende i byen samt den gode placering i Jylland, der gør byen attraktiv.

Du finder alle former for kontorlokaler, hvor der både er varierende placeringer, arealer og priser. Få alt fra 15 kvadratmeter og op til 1.554 kvadratmeter til priser fra 552 kroner til 978 kroner. Der er altså kontorlokaler til ethvert behov, uanset om virksomheden rummer mange eller få medarbejdere – og uanset hvad budgettet tillader.

Skriv et svar