Fordele ved kontorplads i Nordens Paris – Aalborg

Findes den perfekte location til din nye kontorplads i Aalborg? Aalborg er byen med knap 120.000 mennesker. Men ligger Aalborg ikke langt væk fra alting og meget isoleret oppe nord på? Her må det klare svar være nej. Herunder får du tre gode grunde til at flytte din kontorplads til Aalborg.

1) Tæt på lufthavn og gode transportmuligheder
Selvom man hurtigt kan få den opfattelse, at Aalborg ligger langt væk, så er dette faktisk slet ikke realiteten. Aalborg har sin egen lufthavn med hurtige forbindelser til både hovedstaden og andre storbyer i Europa. Desuden tager det ikke mere end en times tid at komme til Jyllands største by, Aarhus. Dette gør, at du er tæt på mange mulige kontaktforbindelser og samarbejdspartnere.

2) En stor by med studerende
I Aalborg er der ufatteligt mange studerende – især på deres universitet. Dette kan din virksomhed nyde godt af, for det giver bl.a. mulighed for gode og kloge studentermedhjælpere samt universitetspraktikanter. Aalborg Universitet har studerende inden for nærmest alt – alt fra medicin og sundhed til marketing, økonomi og jura. Så du vil uden tvivl fange mange mulige kandidater, som passer lige præcis ind i din virksomhed.

Alle virksomheder kan få universitetspraktikanter ind i deres virksomhed – faktisk helt op til 6 måneder ad gangen. Dette giver dig en fremragende mulighed for at søge markedet for gode kandidater til den næste ledige fuldtidsstilling.

3) Billigere husleje – men stadig tæt på alt
I Aalborg finder du en billigere husleje end f.eks. i Aarhus og København. Men på trods af dette får du stadig følelsen af en storby, hvor du er tæt på det hele. Der findes desuden en lang række skønne iværksættermiljøer og kontorhoteller i Aalborg, hvor du kan dele kontorplads med andre passionerede virksomheder og dele skønne inputs med disse. Hold derfor meget gerne øje med kontorlokaler i Aalborg. På vores side finder du mange inspirationskilder til at lede efter kontor til leje i Aalborg.

Disse tre gode fordele skulle gerne få dig til at gå på udkig efter ledige kontorlokaler i Aalborg. Der er nemlig mange gode grunde til at drive erhverv i lige præcis Aalborg.