Gør kontoret i Aalborg mere bæredygtigt

Vi er generelt blevet gode til at have bæredygtigheden i tankerne og tage flere aktive valg, som gør noget godt for den jord, vi bor på. Vi kan dog være endnu bedre, og Aalborg er et fantastisk sted at dyrke bæredygtigheden. Der er gode muligheder i Aalborg, for at man kan gøre sit kontor bæredygtigt, og vi vil komme med nogle tips til, hvordan I gør det lige her.

Sorter affaldet

Når du befinder dig på dit erhvervslejemål i Aalborg, så er det begrænset, hvor meget affald stedet genererer, i hvert fald hvis man sammenligner med sit eget hjem. Dette gør det utroligt nemt at sørge for, at alle, inklusiv en selv, sorterer alt det affald, der kommer. Når det ikke er mere affald, end det er, så kommer det ikke til at virke som noget tidskrævende for de ansatte. Man kan selvfølgelig også gøre noget aktivt for, at man ikke får så meget affald, og at det affald, man får, ikke består af plastic osv. Men at starte med at sortere det er et meget fint første skridt.

Tænk på strømmen

Der er rigtig mange erhvervslejemål i Aalborg, og hvis nu alle og enhver sørgede for bare at bruge en anelse mindre strøm, så ville det blive rigtig meget i den lange ende. Det kræver ikke mere, end at man får lyset til automatisk at slukke, eller man gør noget så simpelt som at slukke lyset efter sig, når man går ud af lokaler.
Der er som sagt rigtig mange lokaler til leje i Aalborg, så hvis dit erhvervslejemål begynder at implementere nogle af disse tiltag i hverdagen, så er det en rigtig god ide at forsøge at sprede den gode vane til de andre erhvervsejendomme i Aalborg.

Bæredygtighed hører ikke kun til på arbejdspladsen

Det er selvfølgelig fantastisk, hvis man får indført mere bæredygtighed på sit erhvervslejemål i Aalborg. Det er også vigtigt at huske på, at bæredygtighed ikke kun hører arbejdspladsen til. Man kan sagtens tage de gode vaner med hjem, og implementere dem i sin egen hverdag, da det blot ville være endnu bedre for vores jord.