Her er de 3 billigste erhvervslejemål i Aalborg

Er du på udkig efter et billigt erhvervslejemål i Aalborg? Og er du lidt i tvivl om, hvor du skal begynde med at lede?
Det kan godt være en jungle derude, og derfor har vi skrevet denne artikel, der gennemgår de tre billigste erhvervsejendomme i Aalborg.

Erhvervslejemål i Aalborg – Lundbyesgade 18

Disse lokaler til leje i Aalborg har en størrelse på 275 m2 og kan blive dine erhvervslokaler for en årlig pris på kun 436 kr. pr. m2. Det er en meget billig årlig pris pr. kvadratmeter, som du ikke skal lade gå forbi.
Dette erhvervslejemål i Aalborg er perfekt til dig, der vil opstarte en webshop og derfor har behov for lager og kontorfaciliteter. Bygningen er helt i hvidt og er derfor meget præsentabel for dine kunder.
Det vil være et oplagt valg til et kreativt værksted, hvor du kan indrette det ene kontorlokale til en butik og have kontor og værksted i de tilstødende lokaler. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Erhvervslejemål i Aalborg – Håndværkervej 4, 1.

Disse lokaler til leje i Aalborg kan blive dine for kun 664 kr. pr. m2 om året. Dette erhvervslejemål i Aalborg er på hele 659 m2 og har plads til ca. 27 medarbejdere. Gulvene i disse lokaler til leje i Aalborg er fremstillet af mahogni, og dit nye erhvervslejemål befinder sig godt i forhold til motorvejen.
Disse erhvervslejemål i Aalborg er perfekte til dig, der har en større virksomhed med mange kontoransatte. Lokalerne ligger på første sal og er store, luftige og meget velegnede til enhver form for virksomhed.
Dit nye erhvervslejemål i Aalborg har fire kontorlokaler, der er velegnede til storkontor og mindre mødelokale, hvor dine medarbejdere kan arbejde i grupper.

Lokaler til leje i Aalborg – Hobrovej 42D

Hvis du er på udkig efter flotte erhvervslejemål i Aalborg, er dette kontor bestemt værd at tjekke ud. Med et areal på 482 m2 og en årlig pris på 675 kr. pr. m2 er dette erhvervslejemål i Aalborg et rigtig oplagt valg til dig, der ejer en større virksomhed, der trænger til flotte og lyse kontorlokaler i Aalborg.
Denne erhvervsejendom er placeret under taget på det gamle Urban Bryggeri og har derfor en smuk udsigt over byen. Dette erhvervslejemål i Aalborg er lyst og moderne indrettet og har plads til 20 medarbejdere, der kan arbejde i et åbent kontorlandskab.