Inspiration til indretning af kontorer med stuk

Aalborg er kendt for at være en by med smuk arkitektur. Det betyder, at erhvervsdrivende har gode muligheder for at finde smukke kontorer i Aalborg i arkitektoniske bygninger. Derudover betyder det også, at mange kontorlokaler i Aalborg har fine detaljer – og disse bør uden tvivl understreges i indretningen.
Har du f.eks. fundet et kontor til leje i Aalborg med stuk, gælder det virkelig om at indrette med tanke for netop at fremhæve det pompøse touch. Hvordan du netop kan gøre dette, kan du få inspiration til i artiklen nedenfor.

Lad kunsten forenes af det historiske og nutidige

Der hersker ingen tvivl om, at kunst er med til at sætte stemningen i et rum – og det samme gælder i kontorlokaler. Ofte nedprioriteres dekoration på væggene, da dette blot anses som en ubetydelig udgift. Dette er dog en skam, da den helt rette vægkunst er med til at inspirere og sparker til kreativiteten blandt medarbejderne.
For at skabe den flotteste sammenhæng mellem kontorets stuk og vægdekoration er det en god idé at forene historisk og nutidig kunst. Dette kan gøres på flere forskellige måder, og her er især en billedvæg at anbefale. Med en billedvæg får virksomheden rig mulighed for at kombinere det historiske og moderne ved at sammensætte smukke portrætter, abstrakte malerier, rene linjer og indbydende farver.

Kombiner hvid, brun og træ i en smuk sammensætning

Uanset hvilket rum, der skal indrettes, er det vigtigt at tænke over farvesammensætningerne. Det nytter ikke noget at klaske alle mulige farver sammen, da det blot giver et rodet, ufærdigt og forstyrrende udtryk. Derudover vil det tage opmærksomheden fra den fine stuk, som netop bør være i fokus. Derfor gælder det om at udvælge omkring tre farver, der skal dominere indretningen af kontoret.
I rum med stuk er det et populært valg at holde farverne hvide, således det matcher den hvide stuk. Til hvid er farver såsom brun og træ ekstremt flotte. Af denne grund kan virksomheden med fordel tage udgangspunkt i netop disse farvekombinationer, når der vælges møbler og nips. Dertil er det altid en god idé at tilføje et grønligt touch i form af planter.