Lad dig inspirere af Tøjstory og find et erhvervslejemål i Aalborg

Secondhand-butikken Tøjstory måtte, som så mange andre erhvervslejemål i Aalborg, lukke ned på grund af corona. Men nu vender butikken tilbage, bare i en anden version. Hvis du har drømmen om at starte din egen virksomhed, skal du ikke holde dig tilbage fra at finde et erhvervslejemål i Aalborg. Du kan nemlig lade dig inspirere af Tøjstorys nye forretningsmodel.

Fokuser på online handel og midlertidige pop op-butikker

Tøjstory, der engang var en fast butik på Boulevarden i Aalborg, fungerer nu primært som en online butik, der en gang imellem popper op som en fysisk butik.
Hvis du drømmer om at starte en virksomhed, skal du blot finde et erhvervslejemål i Aalborg, som du en gang imellem kan bruge som pop op-butik. Ofte vil den slags lokaler til leje i Aalborg være mulige at leje gennem et andet firma.
Så skal du primært fokusere på at skabe en flot webshop, hvor dine varer kan sælges. Det er vigtigt, at du sørger for at skabe et brand, som dine kunder kan forelske sig i. Sørg for, at dine kunder får et loyalitetsforhold til dit brand.
Når du har skabt en tilstrækkeligt stor kundeskare, kan du arrangere midlertidige pop op-butikker. Find et erhvervslejemål i Aalborg eller andre former for erhvervsejendomme i Aalborg, og brug de lokaler til leje i Aalborg som en midlertidig pop op-butik.
Slå det op på din webshop og gør det til et event, hvor dine kunder kan få rabatter eller vinde præmier. Det handler om at bygge videre på dit brand.

Fokuser på at bygge dit brand op online

En virksomhed, der primært fungerer som en webshop, er nødt til at skabe et solidt brand online. Brug sociale medier til at skabe en loyal kundeskare, der interesserer sig for dine produkter og dit brand. Det kan godt tage tid, og derfor er det vigtigt, at du starter i god tid og udvikler en detaljeret plan for, hvordan dit brand og din webshop skal se ud.
Et erhvervslejemål til leje i Aalborg er ideelt som en midlertidig pop op-butik, og du kan glæde dine kunder og følgere med gode rabatter, en meet-and-greet og gode præmier. Lad dig inspirere af Tøjstorys forretningsmodel og få det bedste ud af coronakrisen.