Lad online brugere komme ‘indenfor’ i dit kontor i Aalborg

Google giver dig nu mulighed for at vise din butik, kontor eller showroom frem på en helt ny og innovativ måde online med ny feature kaldet Google Street View.

De virtuelle ture giver internetbrugere mulighed for at udforske stedet via billeder i 360 grader, hvor man navigerer rundt med pile. Den virtuelle tur giver dermed den online bruger en realistisk fornemmelse af stedet og dermed en levende og dynamisk oplevelse af fx dit spændende kontor.

Brandingsværktøj og optimeret SEO

En ud af otte vælger at søge information på et produkt eller virksomhed før et givent køb. Det viser analyse fra FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel, der har foretaget grundig analyse af danskernes købsmønstre på internettet.

Det stiller et krav til, at virksomheder, der opererer online, giver den nødvendige information om produkter og services til potentielle kunder. Driver du fx en restaurant, kan du derfor med fordel få udarbejdet en virtuel tur og lade dine potentielle besøgende gå på opdagelse i restauranten lige dér, hvor de befinder sig via deres smartphone eller tablet.

Har du en unik indrettet butik, kontor eller showroom, kan du ligeledes vise det frem online på en ny og innovativ måde med en virtuel tur. Du kan ydermere benytte den virtuelle tur som et brandingværktøj, da du kan implementere turen på din hjemmeside og ligeledes dele den på dine sociale medier. Turen vises desuden i Googles egne sider som Google+, Googles resultatside, Google Maps samt Google Street View.

Med en virtuel tur vil du desuden med høj sandsynlighed styrke din position på Google, da Google i højere grad belønner en god brugeroplevelse.

Læs mere, se eksempel på Google Street View og book en virtuel tur gennem Lokalebasen.dk