Nye møbler til kontoret? Overvej brugte møbler

Har du netop lejet et nyt kontor, har du sikkert behov for nye kontormøbler til virksomheden. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til kontormøbler.

Måske tænker du allerede i nye baner. Det kan dog være en fordel at tænke i brugte baner i stedet. Der er nemlig flere fordele ved at vælge brugte kontormøbler frem for nye kontormøbler. Læs mere om, hvorfor du skal vælge brugte kontormøbler i dette indlæg.

En mindre omkostning i regnskabet

Det kan ofte være en stor post i regnskabet, når du står over for en flytning. Både flytteomkostninger og nye kontormøbler kan hurtigt æde flyttebudgettet op. Vil du gerne spare på budgettet, kan du vælge at købe brugte kontormøbler i stedet for.

Oftest er brugte kontormøbler noget billigere end nye kontormøbler. Det betyder ikke nødvendigvis, at møblerne er i dårlig stand. Du kan sagtens finde brugte kontormøbler, der kun har nogle få år på bagen. Vælger du brugte møbler af en passende kvalitet, får du møbler, du kan få glæde af i mange år i virksomheden.

Nu til dags er det forholdsvis nemt at finde brugte kontormøbler. Det er blevet en trend, som flere forhandlere er kommet med på. Der er derfor en masse gode muligheder for at finde brugte kontormøbler, som passer til virksomhedens behov og pengepung.

Vil du gerne spare nogle penge i regnskabet, kan det derfor være en rigtig god idé at vælge brugt frem for nyt.

Godt for miljøet og din CSR-politik

Det er ikke kun din regnskabsdame eller -mand, der bliver glad for dit valg. Miljøet vil også takke dig for, at du vælger brugte kontormøbler. Vælger du i stedet nye kontormøbler, vil produktionen af disse oftest medføre, at der sker en belastning på miljøet.

Alternativet for de brugte møbler kunne være, at de var blevet smidt ud. Dette vil også have belastet miljøet. Du redder derfor miljøet på flere forskellige punkter ved at vælge brugte møbler frem for nye. Derudover kan det også være en aktiv del af CSR-politikken i virksomheden. Det kan være virksomhedens måde at tage ansvar for miljøet og omgivelserne, I befinder jer i. Der er derfor flere miljømæssige fordele ved at vælge brugte møbler fremfor nye møbler.