Sæt skub i idéerne på jeres kontor

Nyt digitalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at sætte innovation i en helt ny bane. Hos mange virksomheder ligger nemlig et stort uudnyttet potentiale af gode idéer.

Navnet er Idanote, og det giver virksomhedens ledelse mulighed for at inddrage medarbejdere i virksomhedens innovationsproces. Det opfordrer ligeledes medarbejderne med at komme med nye, gode idéer.

Men tankegang som start-ups

Ideanote bygger på en tankegang om at virksomheder i højere grad, skal tilegne til tankegangen som en start-up virksomhed.

”Bare fordi en tankegang og forretningsmodel har fungeret i 10 år, så betyder det ikke, at den ligeledes til fungere godt de næste 10 år.

Mange etablerede virksomheder er mange for at bryde rammer. Til gengæld kommer iværksættere og start-ups med idéer næsten hver dag. Den har dog ikke samme mængde tyngde og erfaring. Vi ønsker at samle de bedste fra begge verdener”, siger CEO hos Ideanote, Jesper Juel Jensen.

Elektronisk idébank

Ideanote giver firmaers ledelse mulighed for at inddrage medarbejderne i problemstillinger på både app og hjemmeside. De kan ligeledes prioritere, hvilke medarbejdere de ønsker skal bidrage.

Værktøjet organiserer og udvælger idéer og bliver dermed bedre og bedre til at sortere virksomhedens idéer. De medarbejdere, der kommer med idéer, vil desuden blive anerkendt for idéerne. Noget der vil kunne medføre øget arbejdsglæde og motivation.

Læs mere: Sæt skub og system i firmaets idéstrømme