Skal I rykke virksomheden til Aalborg?

Der findes en hulens masse kontorer i Aalborg, og måske findes jeres næste kontor også i Aalborg. Der kan være rigtig store fordele at drage ved at rykke til den store by i Nordjylland, både hvis I rykker ind fra provinsen, ud fra

Århus eller over fra Fyn og Sjælland

Aalborg er en stor studieby, der stadig bliver mere populær. Den har et væld af studerende, som hvert eneste år bliver færdiguddannet og kigger efter arbejde. Her kan du være med til at give de kommende erhvervsstjerner en perfekt start på arbejdslivet.

Ind til storbyen

Det klassiske eksempel er selvfølgelig, at I befinder jer i en mindre by uden for Aalborg eller et sted i Nordjylland. Det er svært at hente pendlere til, når I vokser. I kan spare en masse tid på kørsel og møder ved at rykke ind til byen. Og endelig tager I så beslutningen.
Der er altid udfordringer ved at rykke til en ny by, en større by. Huslejen stiger, og nogle ansatte kan blive utilfredse. Men kig på den lyse side. I kommer tættere på jeres samarbejdspartnere, på jeres kunder, kommende ansatte og er med til at forme erhvervslivet fra dets centrum, i stedet for at følge med på sidelinjen.

Væk fra den større by

Omvendt er der ikke mange, som rykker eksempelvis fra Århus til kontorlokaler i Aalborg, dog er der mange, som får et kontor på benene i Aalborg også. Der er i forvejen en del møder og forretningsaftaler, som sker på tværs af byerne. Få faste folk dertil, det vil gøre jeres arbejde langt mere overkommeligt og lettere at træde ind i bybilledet og ind på markedet.
Selvom der er en lille forskel på os i vores lille land, er der regionale forskelle, som lettest håndteres ved, at vi kommer hinanden i møde. Det bliver lettere at samarbejde med et kontor i Aalborg.

Over til det jyske

Kommer I fra det fynske eller sjællandske, vil et kontor til leje i Aalborg sikkert også lokke en smule, da priserne er virkelig stærke. Derudover gælder det samme som tidligere. Et kontor i Aalborg vil kunne få jer tættere på de kunder og samarbejdspartnere, I har i det jyske.
Her vil en base med kontorlokaler i Aalborg være at foretrække for jer. Hele Nordjylland, Midtjylland, Østjylland og Vestjylland har I pludselig i baghaven. Det giver masser af muligheder.