Nyheder

Fire faktorer, når de rette erhvervslokaler skal findes i Aalborg

Aalborg er godt på vej til at blive det nye tilløbsstykke for hele Nordjylland, især når det gælder nye, små erhverv. I mange år har flere og flere lokaler stået til leje i Aalborg, især Bispensgade var hårdt ramt af mange tomme lokaler over en lang periode. Men nu er det som om, at vejret er ved at vende og det faktisk kan være svært at finde et tomt lokale i Aalborg midtby. Det må betyde en fremgang for erhvervsejendomme i Aalborg, men dermed også sværere at finde det helt rette sted. Vi har samlet et par punkter, som er gode at have in mente, næste gang du skal finde et erhvervslejemål i Aalborg.

Beliggenhed

Aalborg vokser sig større og større for hvert år, hvilket betyder, at flere dele af byen bliver eksponeret på ny, og der åbner sig nye muligheder for lokaler til leje. Gågaderne i Aalborg er særdeles populære at åbne små erhverv i, fordi de får den maksimale eksponering over for potentielle kunder. Men Aalborg har også mange mindre gader, hvor erhverv kan trives i lige så stor grad. Det afhænger selvfølgelig af den enkelte virksomhed.
Formål
Virksomhedens formål dikterer så afgjort behovet for det ønskede lokale til leje i Aalborg. Er formålet at sælge til den enkelte kunde, så kræver det en beliggenhed, hvor dette er muligt. Har virksomhedens formål ikke noget med den enkelte kunde at gøre, så er der rigt med muligheder for erhvervsejendomme i Aalborg.

Størrelse

En anden væsentlig faktor at have med i tankerne, når det næste erhvervslejemål skal findes i Aalborg, er størrelsen på dette. Dette hænger tæt sammen med formålet for virksomheden og sammes voksende behov. Det kan være, at en allerede eksisterende virksomhed har behov for større lokaler, fordi virksomheden vækster så meget, at den vokser ud af sine lokaler i byen. Hvis dette er tilfældet, kan det også være en mulighed at diskutere ombygning og tilbygninger til eksisterende erhvervslejemål i Aalborg.

Pris

Prisen er den sidste faktor, som kan være afgørende på alle andre områder, når der skal findes et erhvervslejemål i Aalborg. Derfor kan det være en god ide at sætte et budget fra starten, så man ikke kigger på lokaler til leje, som der alligevel ikke er plads til i budgettet.

Kontorer i Aalborg

Aalborg er langsomt begyndt at gøre sit indtog på kontormarkedet, og flere og flere kontorlokaler er i udbud for nordjydernes arbejdere. For mange virksomheder handler det derfor om at finde det rette sted med de helt rette faciliteter, så virksomheden kan få en naturlig vækst. For andre er det et spørgsmål om at finde større lokaler til nye behov.
Aalborg er som by også i vækst, og med mange nye byggerier færdige inden for det seneste års tid, til trods for Corona-pandemien, er der også langt flere kontorlokaler til rådighed i Aalborg. Der bygges også stadig nye bygninger, og ældre bygninger renoveres, så der jævnligt kommer nye kontorer til leje i Aalborg. Alt efter hvilke behov den enkelte virksomhed har, så er der frit valg på næsten alle kontorhylderne.

Kontorlokaler i Aalborg til iværksættere

Takket være Aalborg Universitet og en positiv opbakning fra mange mindre virksomheder har Aalborg også set en stigning i mindre iværksættervirksomheder. Disse små iværksættervirksomheder har også brug for kontorlokaler i Aalborg, og derfor er det gode udsigter, som byen har i sigte med mange nybyggerier. I Aalborg findes der kontorer til leje i nye, flotte bygninger, som har store glaspartier til imponerende udsigter over byen og havnen. Der findes også kontorlokaler i ældre lokaler, som måske tidligere har været banklokaler, men som en renovering let kan omdanne til kontorlokaler for den rette æstetiske virksomhed. Der er mangt og meget at vælge mellem i hele Aalborg by, og hvis der ikke er behov for at være placeret midt i centrum, findes der også mange kontorlokaler i udkanten af byen.

Lej et kontor i Aalborg

Alt efter virksomhedens størrelse er der også mange muligheder for at leje et mindre kontor eller en mindre kontorplads i mange større kontorfællesskaber. Det giver en vis frihed og et helt andet samarbejde med mange forskellige virksomheder i fælles samarbejde. Det er en god ide at undersøge de forskellige kontorlokaler i Aalborg for at se, hvilke der passer bedst til den pågældende virksomhed. Især hvis det er et kontorfællesskab, er det vigtigt, at arbejdsmiljøet passer til virksomhedens behov, så denne ikke går i stå. Et kontor skal være med til at fremme virksomheden, ikke modsat. En udsigt til fremgang i en virksomhed kan nemt kombineres med havneudsigt i kontorlokaler i Aalborg.

Kan arbejdslivet kombineres med det vilde liv fra Jomfru Ane Gade

Aalborg er kendt for rigtigt mange ting, og en af dem er unægteligt Jomfru Ane gade. Gaden, der emmer af fest og farver med forskellige barer, drinks og øl, så langt øjet rækker. Det er et festmekka for unge landet rundt, og det er for alvor noget, Aalborg kan være stolte af. Problemet er bare, at når der er så meget gang i en by, og der konstant er fulde unge mennesker, er det så overhovedet muligt at kombinere dette med et erhvervsliv?
Denne tanke kan skræmme rigtigt mange væk fra at trykke ordene ”erhvervslejemål Aalborg” ind på Google, og det er ganske forståeligt. Hvis man er et firma, der værdsætter seriøsitet og arbejdsmoral, kan det være svært at forestille sig at være i den samme by som dette festmekka. Det er forståeligt, at denne tanke eksisterer, men den er ganske vist helt unødvendig. Erhvervslejemål i Aalborg og lokaler til leje i Aalborg er nemlig noget, der findes ufatteligt mange af, og med den ene grund, at Aalborg udover at være et festmekka også er den ideelle erhvervsby, da den byder på ufatteligt mange muligheder for alle erhvervsdrivende.

Hvad gør Aalborg til den ideelle erhvervsby?

Det, som hovedsageligt gør, at et kontor til leje i Aalborg er så eftertragtet, men samtidig så nemt at finde, er, at det bogstaveligt talt er byen, der har det hele. Du får en god bid storby, men du får også følelsen af, at du ikke er alene, og der er andre i den samme situation. Det er nemlig ikke kun fulde, larmende, unge mennesker, du kan finde i Aalborg. Du kan også finde rigtigt mange, der kommer eller allerede er i samme båd som dig; nemlig erhvervsdrivende, som har været usikre på at tage skridtet og flytte kontoret eller lokalerne til Aalborg.
Disse mennesker, der allerede er i den båd, som du forhåbentligt er på vej op i, kan garanteret kun fortælle dig positive ting. Hvis du ikke allerede har fanget den nu, så er Aalborg nemlig meget mere end fest og farver. Aalborg er erhverv, Aalborg er vækst og Aalborg er meget mere, end du tror.

Hvorfor Aalborg?

Hvorfor Aalborg, ja, hvorfor overhovedet Aalborg og i hvilken sammenhæng overhovedet? Er det, når man skal i Jomfru Ane gade og danse til den lyse morgen, er det, når man skal starte på et nyt studie, eller er det, når man skal besøge en god ven? Det rigtige svar er selvfølgelig alle de tre ovenstående, men faktisk også når det kommer til kontorer. Kontorlokaler Aalborg er nemlig en populær søgning og med meget god grund. Et kontor i Aalborg byder nemlig på rigtigt mange ting, en overkommelig pris, en lækker beliggenhed og en masse kultur omkring en.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er faktisk god nok. Hvis du søger efter et kontor til leje Aalborg, så kan man hurtigt have en formodning om, at huslejen sikkert er ufatteligt høj; det er jo en storby. Det er dog heldigvis ikke tilfældet, da en søgning på ”kontor Aalborg” ikke kun giver dig en masse muligheder, men også en overraskelse du ikke havde regnet med. Selvom Aalborg egentligt er en storby, er priserne på huslejen langt fra høje, specielt hvis du sammenligner med andre byer såsom Århus og København.

En by, der har det hele

Vi har allerede været inde på kultur én gang, og vi kan med god grund gøre det igen. Kulturen er en rigtigt stor del i Aalborg, som du helt sikkert også vil få fortalt igennem dine søgninger på henholdsvis ”kontor til leje Aalborg” og ”kontor Aalborg”. Det er nemlig muligt at se noget smuk kultur fra rigtigt mange forskellige steder i Aalborg, så hvis kontoret ligger rigtigt, vil I garanteret også få en bid af det smukke syn.
Det er også vigtigt at pointere, at Aalborg er det perfekte sted til de virksomheder, der er bange for ”storhedsvanvid”, altså at flytte til en kæmpe by såsom København alt for hurtigt. Specielt hvis du eller I kommer fra en lille by, kan man med fordel prøve kræfter med en by som Aalborg, inden man går endnu et skridt op i forhold til størrelse. Dette og meget mere er altså svaret på ”Hvorfor Aalborg?”

Bland kultur og arbejde og få et fantastisk resultat

Arbejde fylder en rigtig stor del af vores liv, og langt de fleste af os ligger rigtig mange timer og energi i det. Det indebærer selvfølgelig at man skal have et arbejde hvor man trives, og hvor man kan se sig selv være længe. Selve arbejdet er dog ikke det eneste, der har indflydelse på hvordan du har det omkring og på dit arbejde. En ting som desværre tit bliver overset, er omgivelserne dit arbejdsmiljø ligger i.
Det er selvfølgelig de færreste kontorer som kan ligge med en beroligende havudsigt, og med masser af sol dagen lang, men man kan dog gøre noget, for at få omgivelserne til at have indflydelse.
Aktiviteter udenfor arbejdet både med og ude kollegaer, er noget af det som gør, at man kan give sig hundrede procent på arbejdet, og noget som gør, at man overhovedet har lyst til det. Hvis det er aktiviteter man er på udkig efter, kan man med fordel søge mod Aalborg. Når du tænker på ordene kontor Aalborg, så er det nok ikke det helt vilde der falder dig ind, og dette er faktisk en kæmpe fejltagelse. Hvis du søger efter ordene ”kontor til leje Aalborg” kan det muligvis være noget af det bedste, som du har gjort for dig selv eller dine medarbejdere.

Tag imod de gode aktiviteterne udenfor arbejdet bringer

Hvis du er medarbejder i en stor virksomhed, eller det er dig der er i spidsen for denne virksomhed, så er Aalborg altså ideel for jer. Kontorlokaler Aalborg byder nemlig ikke kun på en storby med liv i, hvor at erhvervslivet også er på vej fuld fart frem. Men også rigtig mange muligheder, for at lave aktiviteter med medarbejderne udenfor og i arbejdstiderne.
Selvom man selvfølgelig altid skal passe sit arbejde, og gøre sit bedste til enhver tid, så kan det altså være svært, hvis man ikke har det sjovt. Hvis dig og dine kollegaer vil have muligheden for at have det sjovt på arbejde, kræver det i mange tilfælde at man kan have det sjovt udenfor arbejde, og det er her aktiviteterne rundt i Aalborg by kommer. For dig som direktør, frontperson eller chef som har søgt efter ordene ”Kontor Aalborg”, så får du altså også muligheden for, at have nogle medarbejdere der er endnu mere effektive end de var før, fordi de nu har lært at blande sjov og arbejde.

Kan du mærke iværksætterdrømmen brænde – slip den løs!

Det bliver mere og mere populært at kaste sig ud som iværksætter, og med gode grunde. Man får oftest muligheden for at arbejde med noget, som man virkelig brænder for og noget, som man har lyst til at vie sit liv til. Det lyder som ret så gode arbejdsforhold og som noget, der meget hurtigt kunne misundes.
Det er dog vigtigt at huske på, at hvis man skal opfylde iværksætterdrømmen, så er det også vigtigt, at man gør det rigtigt. Man kan ikke tage let på tingene, og der er meget sjældent plads til at nedprioritere noget som helst, da der oftest er en anden konkurrent, som ikke har valgt at nedprioritere det. Det er hård konkurrence, men også en konkurrence, som har rig mulighed for at betale sig.
Når du først har fundet på din fantastiske ide, og du har set den vokse ude i den virkelige verden, er et rigtig godt skridt at tage at finde et kontor. Et kontor hjælper dig med at have et sted, hvor det eneste, du fokuserer på, er at arbejde og forbedre hver en lille detalje. Om det er et kontor kun til dig, eller hvis I er flere om projektet, så er Aalborg et godt sted at starte.

Mulighederne i Aalborg

Du skal ikke lede længe, før du på et eller andet tidspunkt i din søgen støder på ”erhvervsejendomme Aalborg”, og det er, fordi det vrimler med dem i byen, og det er helt fantastiske kontormuligheder. Lokaler til leje Aalborg er nemlig de ideelle kontorer, som heldigvis kommer i alle størrelser, så der både er plads til den helt nye iværksætter og til den garvede med ansatte.
Erhvervslejemål Aalborg har nemlig det, man kan kategorisere som hele pakken. De ligger i et godt miljø, byen er ikke for stor, og der er gode muligheder for alverdens ting lige for næsen af dig. Om det gælder produktion af en helt unik vare eller eksperter i markedsføring, så har Aalborg rigtig mange af disse unikke ting at byde på, hvilket kun vil gavne din rejse som iværksætter.

Tips og tricks til at finde gode erhvervslejemål i Aalborg

Står du og mangler fede erhvervslejemål i Aalborg? Det kan være svært at finde hoved og hale i det store marked, og derfor har vi samlet nogle gode tips og tricks til dig, som gør søgningen af lokaler til leje i Aalborg meget nemmere.

Disse ting skal du have styr på før søgningen

  • Find ud af dit behov – hvor meget kontorplads/erhvervsplads har du brug for?
  • Hvilke typer af lokaler skal du have? Er det udelukkende kontorplads eller også lagerplads?
  • Skal det være placeret meget centralt, eller må det gerne være lidt uden for byen?
  • Hvad er dit budget til erhvervsejendomme i Aalborg?

Disse fire ovenstående ting er meget væsentlig at have styr på, før du begiver dig ud i at søge efter lokaler til leje i Aalborg. Det gør søgningen nemmere, når du først kender dine egne ønsker og behov.

Disse ting skal du være opmærksom på i søgningen

  • Normalvis er prisen på erhvervslejemål væsentligt lavere i udkanten af Aalborg end i bymidten. Derfor kan det godt betale sig at søge lidt bredere. Vær dog sikker på, at dine medarbejder nemt kan komme til og fra arbejde.
  • Tiden er alfa omega. Erhvervslejekontrakter har ofte tre, seks eller hele tolv måneders opsigelse. Du kan derfor risikere at skulle vente lidt på de perfekte erhvervsejendomme. Sæt derfor gerne god tid af til søgningen.
  • Undersøg gerne forholdene omkring lokalerne. Fx har de nogle larmende naboer, som vil forstyrre arbejdsroen? Eller har lokalerne stået tomme længe, og hvis ja, hvorfor har de så det? Dette er gerne nogle forhold, som man har en tendens til at glemme. Vær derfor gerne meget opmærksom på dette.

Disse tips og tricks har forhåbentlig klædt dig en smule bedre på til søgningen af erhvervslejemål i Aalborg. Det kan være et svært marked af begive sig ud på, og derfor er det også vigtigt, at du lægger en smule tid og kræfter i søgningen efter de rette erhvervslokaler. Det er formentlig her, du og dine medarbejdere skal bruge en masse tid fremadrettet, og derfor er det også vigtigt, at det er nogle lokaler, som I kan befinde jer godt i.

Fordele ved kontorplads i Nordens Paris – Aalborg

Findes den perfekte location til din nye kontorplads i Aalborg? Aalborg er byen med knap 120.000 mennesker. Men ligger Aalborg ikke langt væk fra alting og meget isoleret oppe nord på? Her må det klare svar være nej. Herunder får du tre gode grunde til at flytte din kontorplads til Aalborg.

1) Tæt på lufthavn og gode transportmuligheder
Selvom man hurtigt kan få den opfattelse, at Aalborg ligger langt væk, så er dette faktisk slet ikke realiteten. Aalborg har sin egen lufthavn med hurtige forbindelser til både hovedstaden og andre storbyer i Europa. Desuden tager det ikke mere end en times tid at komme til Jyllands største by, Aarhus. Dette gør, at du er tæt på mange mulige kontaktforbindelser og samarbejdspartnere.

2) En stor by med studerende
I Aalborg er der ufatteligt mange studerende – især på deres universitet. Dette kan din virksomhed nyde godt af, for det giver bl.a. mulighed for gode og kloge studentermedhjælpere samt universitetspraktikanter. Aalborg Universitet har studerende inden for nærmest alt – alt fra medicin og sundhed til marketing, økonomi og jura. Så du vil uden tvivl fange mange mulige kandidater, som passer lige præcis ind i din virksomhed.

Alle virksomheder kan få universitetspraktikanter ind i deres virksomhed – faktisk helt op til 6 måneder ad gangen. Dette giver dig en fremragende mulighed for at søge markedet for gode kandidater til den næste ledige fuldtidsstilling.

3) Billigere husleje – men stadig tæt på alt
I Aalborg finder du en billigere husleje end f.eks. i Aarhus og København. Men på trods af dette får du stadig følelsen af en storby, hvor du er tæt på det hele. Der findes desuden en lang række skønne iværksættermiljøer og kontorhoteller i Aalborg, hvor du kan dele kontorplads med andre passionerede virksomheder og dele skønne inputs med disse. Hold derfor meget gerne øje med kontorlokaler i Aalborg. På vores side finder du mange inspirationskilder til at lede efter kontor til leje i Aalborg.

Disse tre gode fordele skulle gerne få dig til at gå på udkig efter ledige kontorlokaler i Aalborg. Der er nemlig mange gode grunde til at drive erhverv i lige præcis Aalborg.

Gør jeres virksomhed mere eftertragtet for de kommende erhvervsstjerner

I er en mellemstor virksomhed, der mangler friske og nye ansatte. I mangler de friske studerende, der har lært en masse nyt og er eksperter til at begå sig i en verden, de skal til at sætte deres erhvervsaftryk på.
Hvordan får I dem så til jer? De søger efter de større virksomheder, de kender. De søger de virksomheder, de er trygge ved eller har store tanker om. De søger ikke din virksomhed, medmindre du byder på de rette rammer og rette lokaler til de kommende stjerner.

Kom ind til byen

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Som frisk ud af studiet er det ikke mange, der søger langt væk fra deres studieby eller langt væk fra storbyen. Efter flere år i en storby bliver man vant til den og får svært ved at forestille sig et liv uden for byen.
Det vil derfor være en fordel, hvis I tjekker erhvervslejemål i Aalborg. Tjek lokaler til leje i Aalborg, hvorfra I kan hente de nye aspiranter. Hele firmaet behøver ikke nødvendigvis at flytte, der kan måske starte et mindre kontor op, hvorfra noget af jeres arbejde kan varetages.
Fra jeres nye erhvervsejendom i Aalborg vil I så kunne få de topkvalificerede og vidende studerende til, som kan arbejde der og fra tid til anden på jeres hovedkontor.

Fed placering, indretning og socialt liv

Udover at finde det bedste erhvervslejemål i Aalborg skal I også have en virksomhed, der følger bare en smule med tiden. I har fundet fede lokaler til leje i Aalborg, find så en indretning og en stil, som passer til de fede lokaler.
Find en måde at sætte rammerne for et fedt socialt liv i de lokaler. De kommende stjerner kommer direkte fra et konkurrencepræget, men virkelig socialt studie. De har lavet gruppeopgaver, deltaget i fredagsbarer, studiegruppemøder osv. Det sociale har en enorm betydning for arbejdet og fremtiden i jeres virksomhed.

De bedste lokaler til leje i Aalborg

Når det er nævnt, drejer det sig om at komme på jagt efter de bedste lokaler til leje i Aalborg. Find de bedste, billigste og som synes at være mest attraktive for en student eller studine. De vil gerne ind i jeres virksomhed. De skal bare vide, hvordan de finder jer, hvordan arbejdet bliver, og hvad de kan få ud af at arbejde for jer. Det starter med at finde det rette erhvervslejemål i Aalborg.

Skal I rykke virksomheden til Aalborg?

Der findes en hulens masse kontorer i Aalborg, og måske findes jeres næste kontor også i Aalborg. Der kan være rigtig store fordele at drage ved at rykke til den store by i Nordjylland, både hvis I rykker ind fra provinsen, ud fra

Århus eller over fra Fyn og Sjælland

Aalborg er en stor studieby, der stadig bliver mere populær. Den har et væld af studerende, som hvert eneste år bliver færdiguddannet og kigger efter arbejde. Her kan du være med til at give de kommende erhvervsstjerner en perfekt start på arbejdslivet.

Ind til storbyen

Det klassiske eksempel er selvfølgelig, at I befinder jer i en mindre by uden for Aalborg eller et sted i Nordjylland. Det er svært at hente pendlere til, når I vokser. I kan spare en masse tid på kørsel og møder ved at rykke ind til byen. Og endelig tager I så beslutningen.
Der er altid udfordringer ved at rykke til en ny by, en større by. Huslejen stiger, og nogle ansatte kan blive utilfredse. Men kig på den lyse side. I kommer tættere på jeres samarbejdspartnere, på jeres kunder, kommende ansatte og er med til at forme erhvervslivet fra dets centrum, i stedet for at følge med på sidelinjen.

Væk fra den større by

Omvendt er der ikke mange, som rykker eksempelvis fra Århus til kontorlokaler i Aalborg, dog er der mange, som får et kontor på benene i Aalborg også. Der er i forvejen en del møder og forretningsaftaler, som sker på tværs af byerne. Få faste folk dertil, det vil gøre jeres arbejde langt mere overkommeligt og lettere at træde ind i bybilledet og ind på markedet.
Selvom der er en lille forskel på os i vores lille land, er der regionale forskelle, som lettest håndteres ved, at vi kommer hinanden i møde. Det bliver lettere at samarbejde med et kontor i Aalborg.

Over til det jyske

Kommer I fra det fynske eller sjællandske, vil et kontor til leje i Aalborg sikkert også lokke en smule, da priserne er virkelig stærke. Derudover gælder det samme som tidligere. Et kontor i Aalborg vil kunne få jer tættere på de kunder og samarbejdspartnere, I har i det jyske.
Her vil en base med kontorlokaler i Aalborg være at foretrække for jer. Hele Nordjylland, Midtjylland, Østjylland og Vestjylland har I pludselig i baghaven. Det giver masser af muligheder.

Sådan gør du dit erhvervslejemål i Aalborg mere sikkert for dine ansatte

Uanset om din virksomhed har til huse i et erhvervslejemål til leje i Aalborg eller i egne erhvervsejendomme i Aalborg, er sikkerhed en absolut nødvendighed. Hvis sikkerheden ikke er i topform, kan dine ansattes fysiske og psykiske helbred være i fare. Det går ud over deres livskvalitet og arbejdsglæde.
Derfor er det meget vigtigt, at dit erhvervslejemål til leje i Aalborg er indrettet på en sikker måde, så du og dine medarbejdere undgår arbejdsskader. I denne korte artikel vil vi guide dig til, hvordan du kan gøre dine kontorlokaler i Aalborg eller dine erhvervslejemål i Aalborg sikrere.

Hold et møde med dine medarbejdere

Når det kommer til at indrette dine kontorlokaler eller erhvervslokaler i Aalborg på en sikker måde, er det vigtigt, at du tager dine medarbejderes tanker og ønsker med i ligningen. Hvis der er tale om en stor virksomhed med mange ansatte, kan det være svært at holde et møde for alle medarbejdere. I mindre virksomheder kan du nemmere mødes med alle ansatte og på den måde sikre, at sikkerheden sikres med udgangspunkt i de ansattes ønsker og behov.
Vær også opmærksom på, at hvis din virksomhed har flere forskellige afdelinger, har de helt sikkert forskellige ønsker til, hvad sikkerhed indebærer. IT-afdelingen i jeres erhvervslejemål i Aalborg vil ikke have samme sikkerhedskrav som lagermedarbejdere. Derfor bør du holde møder med hver afdeling, så du sikrer, at sikkerheden bliver skræddersyet til hver afdelings behov.

Vær opmærksom på, hvad din lejekontrakt giver mulighed for

Når din virksomhed har adresse i lokaler til leje i Aalborg, er det vigtigt, at du undersøger din lejekontrakt meget nøje. Lejekontrakten til dine erhvervsejendomme i Aalborg giver dig måske frihed til at lave ret radikale ændringer i dit erhvervslejemål i Aalborg.
Hvis du lejer et erhvervslejemål i Aalborg, hvor din virksomhed producerer eller oplagrer varer, er det vigtigt med et gulv, der er slidstærkt. Hvis din lejekontrakt og din virksomheds budget tillader det, vil det være en god ide at lægge Epoxy-gulvbelægning. Epoxygulve er skridsikre og ekstremt holdbare, og kan derfor modstå slid fra maskiner og arbejdssko.
I lokaler til leje i Aalborg, f.eks. et kontor, kræver sikkerheden ikke helt så radikale ændringer som et Epoxygulv. Du kan lufte for dine ansatte, at trapper og andre glatte overflader skal belægges med et skridsikkert materiale, så ansatte ikke falder.
På en virksomhed er sikkerhed altid en topprioritet, også selvom der er tale om et erhvervslejemål i Aalborg.

Sådan coronasikrer du dit kontor i Aalborg

Coronakrisen har fortsat et greb i det danske samfund, og vi bevæger os konstant mellem genåbning og nedlukning, og derfor er det ekstremt vigtigt, at vi holder vores kontorer coronasikre.
Så hvis du har ansvaret for et kontor i Aalborg, og du gerne vil sikre, at dine medarbejdere kan gå trygt på arbejde, er denne artikel bestemt noget for dig. Vi vil nemlig give dig tre gode råd til, hvordan du bedst muligt kan holde dit kontor i Aalborg coronasikret.

Hold et stormøde for alle på kontoret

Når du skal coronasikre dit kontor i Aalborg, er det ekstremt vigtigt, at alle medarbejdere på kontoret er enige om, hvordan afstand og afspritning skal håndteres. Hvis ikke medarbejdernes behov og tanker tages med i betragtningen, kan der nemt opstå dårlig stemning, og så overholdes regler for coronasikring ikke.
Hold derfor et stormøde, hvor alle medarbejdere i jeres kontorlokaler i Aalborg kan få lov at give deres ideer og tanker til kende. Måske vil der endda være nogle, der kommer med rigtig innovative ideer til, hvordan jeres kontor i Aalborg kan coronasikres.

Lav afstandsmarkører og gåbaner på gulvet

Til stormødet, hvor alle medarbejdere på jeres kontor i Aalborg deltager, vil det være en rigtig god ide i første omgang at diskutere, hvor der skal placeres afstandsmarkører på gulvet.
Det vil være en god ide at placere afstandsmarkører de steder, hvor medarbejdere automatisk stimler sammen. Det kunne f.eks. være ved elevatoren, i kantinen, ved slikautomater eller ved kaffemaskinen. På den måde ved de ansatte, hvor de skal placere sig.
Hvis de ansatte på jeres kontor i Aalborg er med på ideen, kan det også være en rigtig god ide at opdele kontorets gange i to baner, så trafikken af medarbejdere nemmere kan kontrolleres. På den måde forhindrer man, at medarbejdere ved en fejl går ind i hinanden på gangen.

Overvej forskudte mødetider

Hvis der er mange ansatte på jeres kontor til leje i Aalborg, kan det være en fordel at igangsætte forskudte mødetider. På den måde kan I som virksomhed forhindre, at for mange ansatte møder op på en gang i jeres kontorlokaler i Aalborg.
Til jeres stormøde kan det være en fordel at lufte ideen om forskudte mødetider, for der vil uden tvivl være medarbejdere, der af forskellige årsager ikke kan møde på forskudte tidspunkter.
Med disse tre råd håber vi, at du og din virksomhed er blevet klædt på til at gøre jeres kontor i Aalborg mere coronasikkert.

Lad dig inspirere af Tøjstory og find et erhvervslejemål i Aalborg

Secondhand-butikken Tøjstory måtte, som så mange andre erhvervslejemål i Aalborg, lukke ned på grund af corona. Men nu vender butikken tilbage, bare i en anden version. Hvis du har drømmen om at starte din egen virksomhed, skal du ikke holde dig tilbage fra at finde et erhvervslejemål i Aalborg. Du kan nemlig lade dig inspirere af Tøjstorys nye forretningsmodel.

Fokuser på online handel og midlertidige pop op-butikker

Tøjstory, der engang var en fast butik på Boulevarden i Aalborg, fungerer nu primært som en online butik, der en gang imellem popper op som en fysisk butik.
Hvis du drømmer om at starte en virksomhed, skal du blot finde et erhvervslejemål i Aalborg, som du en gang imellem kan bruge som pop op-butik. Ofte vil den slags lokaler til leje i Aalborg være mulige at leje gennem et andet firma.
Så skal du primært fokusere på at skabe en flot webshop, hvor dine varer kan sælges. Det er vigtigt, at du sørger for at skabe et brand, som dine kunder kan forelske sig i. Sørg for, at dine kunder får et loyalitetsforhold til dit brand.
Når du har skabt en tilstrækkeligt stor kundeskare, kan du arrangere midlertidige pop op-butikker. Find et erhvervslejemål i Aalborg eller andre former for erhvervsejendomme i Aalborg, og brug de lokaler til leje i Aalborg som en midlertidig pop op-butik.
Slå det op på din webshop og gør det til et event, hvor dine kunder kan få rabatter eller vinde præmier. Det handler om at bygge videre på dit brand.

Fokuser på at bygge dit brand op online

En virksomhed, der primært fungerer som en webshop, er nødt til at skabe et solidt brand online. Brug sociale medier til at skabe en loyal kundeskare, der interesserer sig for dine produkter og dit brand. Det kan godt tage tid, og derfor er det vigtigt, at du starter i god tid og udvikler en detaljeret plan for, hvordan dit brand og din webshop skal se ud.
Et erhvervslejemål til leje i Aalborg er ideelt som en midlertidig pop op-butik, og du kan glæde dine kunder og følgere med gode rabatter, en meet-and-greet og gode præmier. Lad dig inspirere af Tøjstorys forretningsmodel og få det bedste ud af coronakrisen.

Har dit kontor i Aalborg en fremtid efter corona?

Alle danskere har i løbet af coronatiden oplevet at arbejde hjemmefra. I hvert fald de danskere, der ikke har et såkaldt samfundsnødvendigt arbejde. Specielt i Nordjylland, hvor der i længere tid var særligt lukket ned, har mange kontoransatte i Aalborg oplevet, at arbejdet faktisk kan klares hjemmefra via et zoom-link.
Det har selvfølgelig sat gang i debatten om, hvorvidt vi vender tilbage til helt det samme arbejdsliv, når vi engang kan arbejde fra vores kontor i Aalborg igen.

Mange oplever, at de er mere effektive

Der er nemlig god grund til at tro, at den måde, vi arbejdede på kontorer før corona, ikke helt kommer tilbage.
Rigtig mange nordjyder har nemlig opdaget, at de arbejder meget mere effektivt, når de arbejder hjemmefra end fra deres kontorplads i Aalborg. Der er ikke nogen forstyrrelser, og derfor kan man få meget mere arbejde klaret meget hurtigere.
Nogle har endda oplevet, at de på blot en time eller to kan klare arbejdsopgaver, det normalt ville tage dem en dag at fuldføre.
Noget kunne derfor godt tyde på, at man i fremtiden kunne forsøge sig med mere hjemmearbejde og mere arbejde uden for de klassiske kontorlokaler i Aalborg. Man kunne godt forestille sig, at nogle medarbejdere simpelthen kunne forøge deres produktivitet, hvis de oftere fik lov til at forlade deres kontorlokaler i Aalborg for at arbejde hjemmefra uden forstyrrelser.

Mange klager over kedsomhed og isolation

Når det er sagt, er der også lige så mange danskere, der klager over, at de føler sig isolerede og umotiverede, når de ikke kan se deres kollegaer. Det er som om, at det at forlade hjemmet og tage til ens kontor i Aalborg, skaber mere motivation og samhørighed på arbejdspladsen.
Man må huske på, at et arbejde er meget mere end blot at sidde i nogle kontorlokaler i Aalborg. Det handler om at have et forhold og et sammenhold med de mennesker, man arbejder sammen med på sit kontor til leje i Aalborg.
Derfor er det nok heller ikke sandsynligt, at det klassiske kontor i Aalborg forsvinder efter corona. At tage på arbejde, at tilbringe tid sammen med sine kollegaer i den virkelige verden, kan bare ikke helt sammenlignes med det virtuelle.
Men når det er sagt, kommer det virtuelle kontor nok til at spille en væsentligt større rolle i det fysiske kontor i Aalborg.

Her er de 3 billigste erhvervslejemål i Aalborg

Er du på udkig efter et billigt erhvervslejemål i Aalborg? Og er du lidt i tvivl om, hvor du skal begynde med at lede?
Det kan godt være en jungle derude, og derfor har vi skrevet denne artikel, der gennemgår de tre billigste erhvervsejendomme i Aalborg.

Erhvervslejemål i Aalborg – Lundbyesgade 18

Disse lokaler til leje i Aalborg har en størrelse på 275 m2 og kan blive dine erhvervslokaler for en årlig pris på kun 436 kr. pr. m2. Det er en meget billig årlig pris pr. kvadratmeter, som du ikke skal lade gå forbi.
Dette erhvervslejemål i Aalborg er perfekt til dig, der vil opstarte en webshop og derfor har behov for lager og kontorfaciliteter. Bygningen er helt i hvidt og er derfor meget præsentabel for dine kunder.
Det vil være et oplagt valg til et kreativt værksted, hvor du kan indrette det ene kontorlokale til en butik og have kontor og værksted i de tilstødende lokaler. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Erhvervslejemål i Aalborg – Håndværkervej 4, 1.

Disse lokaler til leje i Aalborg kan blive dine for kun 664 kr. pr. m2 om året. Dette erhvervslejemål i Aalborg er på hele 659 m2 og har plads til ca. 27 medarbejdere. Gulvene i disse lokaler til leje i Aalborg er fremstillet af mahogni, og dit nye erhvervslejemål befinder sig godt i forhold til motorvejen.
Disse erhvervslejemål i Aalborg er perfekte til dig, der har en større virksomhed med mange kontoransatte. Lokalerne ligger på første sal og er store, luftige og meget velegnede til enhver form for virksomhed.
Dit nye erhvervslejemål i Aalborg har fire kontorlokaler, der er velegnede til storkontor og mindre mødelokale, hvor dine medarbejdere kan arbejde i grupper.

Lokaler til leje i Aalborg – Hobrovej 42D

Hvis du er på udkig efter flotte erhvervslejemål i Aalborg, er dette kontor bestemt værd at tjekke ud. Med et areal på 482 m2 og en årlig pris på 675 kr. pr. m2 er dette erhvervslejemål i Aalborg et rigtig oplagt valg til dig, der ejer en større virksomhed, der trænger til flotte og lyse kontorlokaler i Aalborg.
Denne erhvervsejendom er placeret under taget på det gamle Urban Bryggeri og har derfor en smuk udsigt over byen. Dette erhvervslejemål i Aalborg er lyst og moderne indrettet og har plads til 20 medarbejdere, der kan arbejde i et åbent kontorlandskab.

Hvorfor er det en fordel at leje et kontor i Aalborg?

Aalborg bliver ikke uden grund kaldt for Nordens Paris, for det er en smuk by med masser af udvikling. Det er dog ikke udelukkende derfor, det kan være en god idé at leje et kontor i Aalborg.
I denne artikel vil vi gennemgå nogle af årsagerne til, hvorfor det kan være en fordel at leje et kontor i Aalborg.

Frihed

Det er i første omgang vigtigt at slå fast, at der er stor forskel på, om du lejer et kontor i Aalborg som selvstændig iværksætter eller som virksomhed. Som selvstændig kan du nøjes med at leje et enkelt kontor, men som virksomhed skal du måske leje flere kontorlokaler, og det fører helt andre priser og andet ansvar med sig.
Som udgangspunkt får du som lejer både mere frihed og større fleksibilitet ved at benytte dig af de mange muligheder for at finde et kontor til leje i Aalborg.
Som regel lejer du et kontor i Aalborg på månedsbasis, så du kan relativt nemt opsige dine kontorlokaler. Det står i modsætning til, hvis du selv ejede dit kontor i Aalborg. Så skulle du selv sørge for at få det solgt, og du havde muligvis stået med en gæld. Som lejer har du stor frihed til blot at forlade dit lejede kontor i Aalborg.

Fleksibilitet

Når du lejer kontorlokaler i Aalborg, kan du også hurtigt leje flere eller større kontorlokaler. Hvis din virksomhed vokser, kan du nemt kontakte det firma, der udlejer dit kontor i Aalborg, og leje flere kontorlokaler. Modsat kan du også hurtigt og nemt få fat i mindre kontorlokaler i Aalborg, hvis din virksomhed er nødt til at skære ned.
Ved at leje et kontor i Aalborg har du altså mere fleksible muligheder for at skifte mellem kontorlokaler i varierende størrelser. Hvis du selv ejede kontorlokalerne, havde du ikke nær så stor frihed og fleksibilitet til blot at skifte kontorlokaler.

Nogle ulemper ved at leje kontor i Aalborg

Det er selvfølgelig ikke kun en fordel at benytte sig af de mange muligheder for et kontor til leje i Aalborg.
Det er rart at eje sine kontorlokaler, for så kan man renovere, som man vil. Derudover kan man som lejer af kontorlokaler i Aalborg risikere at skulle dele kontorlokaler med andre virksomheder eller selvstændige. For nogle er det en fordel, men for andre kan det være en stor ulempe.

Indret dine erhvervslejemål i Aalborg, så du skaber det bedste arbejdsmiljø

Aalborg er en by i rivende udvikling, men selvom byen stadig bliver mere og mere attraktiv, er det nødvendigt for dig som arbejdsgiver at sikre, at dine erhvervsejendomme i Aalborg bliver indrettet på en måde, så det gode arbejdsmiljø sikres.
Der er ikke nogen, der trives på et kontor uden farver eller uden luft, og derfor er det strengt nødvendigt, at du som arbejdsgiver seriøst overvejer, hvordan dine erhvervslejemål i Aalborg skal se ud.
I denne artikel vil vi give dig nogle gode tips til, hvordan du skaber de bedste rammer for at sikre arbejdsglæden blandt dine medarbejdere.

Find ud af, hvad du må i din lejekontrakt

Fordi din virksomhed har til huse i erhvervslejemål i Aalborg, er der grænser for, hvad du kan gøre ved lokalerne. Ejede du selv erhvervsejendommene i Aalborg, ville det være en anden sag, for så kunne du gøre præcis, som du selv ville, men når din virksomhed kun lejer erhvervslejemål i Aalborg, er det nødvendigt at gennemlæse lejekontrakten meget nøje, så du ved, hvad du har lov til at gøre.

Udskift kontormøblerne med flotte genbrugsmøbler

Aalborg er en by fuld af genbrugsforretninger, og Aalborg er en by med en lang historie som industriby. I din indretning af dit erhvervslejemål i Aalborg kan du benytte dig af byens historie og mange genbrugsmuligheder.
Du kan finde flotte, industrielle lamper og hænge dem op i loftet, eller du kan finde flotte borde og pyntegenstande, der leder tankerne hen på Aalborgs historie som industriby.
Du kan også gå i en helt anden retning og udskifte kontorets møbler med flotte møbler hentet hos en genbrugsbutik. Hvis din virksomhed har til huse i lokaler til leje i Aalborg, vil det være en rigtig god idé at indrette et eventuelt venteværelse eller et loungeområde med flotte genbrugsmøbler, f.eks. en sofa eller nogle lænestole.

Indret væggene med planter og flotte farver

Hvis du har fået lov til at male væggene i dit erhvervslejemål i Aalborg, kan det også være en rigtig god idé at male væggene i pæne farver. Vælg eventuelt en flot, støvet og let farve, så det ikke bliver for voldsomt.
Du kan også pynte vægge, vinduer og borde med planter i forskellige størrelser. Planter skaber en hyggelig og hjemlig fornemmelse, som uden tvivl vil gøre dit erhvervslejemål i Aalborg til det hyggeligste kontor.

Læs mere her:
Sådan finder du det rette kontor og arbejdsmiljø til din virksomhed
Sådan får man et bedre kontormiljø

Sådan gør du dit kontor i Aalborg mere bæredygtigt

Selvom coronakrisen lige nu er verdens største og mest presserende krise, er miljøet og klimakrisen fortsat den globale udfordring, der fortjener vores største opmærksomhed i fremtiden. Det er altafgørende, at vi også gør en indsats for at reducere CO2-udledningen på vores arbejdspladser, således at vores planet også kan nydes af vores børn og børnebørn.
I denne artikel vil vi komme med en række bud på, hvordan du kan gøre dit kontor i Aalborg mere bæredygtigt og klimavenligt.

Udskift alle elektriske apparater med elbesparende modeller

Når man arbejder på et kontor i Aalborg eller i hvilken som helst anden by, er det første skridt, man kan tage mod bæredygtighed og klimavenlighed, at udskifte alle pærer og elektriske apparater med elsparepærer og andre elbesparende modeller.
Det er måske ikke det mest opfindsomme eller originale råd, men til gengæld giver det med garanti gode resultater. Derudover vil det være en rigtig god idé at huske alle medarbejdere på at slukke alle kontakter, når de forlader et rum, således at der ikke bruges unødvendig elektricitet.

Brug kontorartikler fremstillet i bæredygtige materialer

En andet rigtig godt tip til dig, der gerne vil gøre kontoret i Aalborg mere bæredygtigt, er at udskifte alle kontorartikler i jeres kontorlokaler i Aalborg ud med bæredygtige kontorartikler.
Igen lyder det måske ikke som verdens mest opfindsomme råd, men hvis alle kontorartikler i jeres kontorlokaler i Aalborg er fremstillet af bæredygtige materialer, vil det hurtigt komme til at gøre en stor forskel for hele kontorets bæredygtige profil.

Husk på, at den grønne profil giver kunder

En udfordring ved dette råd er, at en udskiftning af alle kontorartikler kan være en dyr affære, specielt hvis firmaet har til huse i et kontor til leje i Aalborg. Dog bør du også huske, at hvis du bruger mange ressourcer på at gøre dit kontor i Aalborg mere bæredygtigt, vil det også give flere kunder i butikken.
Fremtidens kunder vil have bæredygtighed og klimavenlighed, og derfor kan det aldrig skade at komme fremtidens behov og krav i forkøbet. Ved at satse på at implementere grønne tiltag i dit firmas kontorlokaler i Aalborg vil du hurtigt opleve, at kunderne belønner dig.
Når du arbejder i et kontor til leje i Aalborg, er det altid en god idé at kaste sig over bæredygtighed og klimavenlighed. Du vil ikke fortryde det.

Læs mere her:
Sådan påvirker kontorarbejdet vores mentale sundhed
Leder du efter det perfekte kontor? Her er 5 vigtige overvejelser før lejekontrakten underskrives

Hvor finder man de billigste erhvervslejemål i Aalborg?

Aalborg er en by i rivende udvikling og har indenfor de sidste år virkelig gjort meget for at skille sig af med det gamle ry som en hård by. Derfor er der også rigtig mange virksomheder, der flytter til Aalborg.
Faktisk blev byen i 2019 kåret som den bedste by i Danmark at drive forretning i af Dansk Erhverv, og derfor skal du som iværksætter uden tvivl overveje at finde lokaler til leje i Aalborg. På trods af den stigende interesse for Aalborg er det stadig muligt at finde billige erhvervsejendomme i Aalborg. Men hvor skal man lede? I denne korte artikel giver vi dig nogle tips til, hvordan du kan finde de billigste erhvervslejemål i Aalborg.

Brug dit netværk

Et rigtig godt bud på, hvor du kan finde billige erhvervslejemål i Aalborg, er ved at bruge dit netværk. Hvis du selv er fra byen, kender du muligvis venner, familiemedlemmer eller bekendte, der vil være villig til at leje dig nogle lokaler.
Du skal selvfølgelig være bevidst om, at lokalerne skal overholde visse lovmæssige standarder alt afhængig af, hvilket erhverv du skal bruge lokalerne til. Hvis du skal starte en slagterforretning eller en mindre produktion af fødevarer, skal der være helt styr på kravene om hygiejne og meget andet. Hvis du blot skal bruge nogle lokaler til at udvikle apps, grafisk design eller digitale løsninger, kan du i langt højere grad drage nytte af dit netværk.

Brug hjemmesider

En helt anden og meget mere effektiv metode, er at du benytter dig af de forskellige internetplatforme, hvor udlejere kan promovere deres erhvervslejemål i f.eks. Aalborg. Som regel vil der være lokalt forankrede platforme, hvor lokale udlejere viser deres erhvervsejendomme i Aalborg frem til potentielle lejere.
Det vil som udgangspunkt altid være en fordel rent prismæssigt at finde erhvervslejemål i Aalborg udenfor bymidten. Hvis du er heldig, kan du finde lokaler til leje i Aalborg for helt ned til omkring 600 kr. om måneden.
For en nyopstartet selvstændig med et stramt budget kan det sagtens betale sig at finde billige erhvervslejemål i Aalborg. Mange af erhvervslokalerne kommer du til at dele med andre iværksættere eller firmaer, og det skaber et helt unikt og dynamisk arbejdsmiljø, som med garanti vil smitte af på din opstartsvirksomhed.
Aalborg er en by fuld af muligheder, og med erhvervslejemål i Aalborg får du en rigtig god og solid start.

Læs mere her:
Arbejder du digitalt? Find et perfekt kontor til dit firma

Få kontor i Aalborg, en by i udvikling

Når man siger Aalborg, er der måske mange der som det første tænker på Jomfru Ane gade, provinsby og den socialrealistiske roman Nordkraft af Jakob Ejersbo. For mange er Aalborg ikke synonym med en travl og blomstrende by, men det er en stor skam.
Aalborg er på alle måder en by en udvikling, og overalt i byen kan man fornemme, at iværksættertrangen ikke bare hører hjemme i København eller Aarhus. Aalborg Lufthavn vil i fremtiden satse meget mere på internationale flyruter, hvad der vil give Aalborg et løft af international handel og turisme. Det oplyser den nordjyske avis Nordjyske. Også havnen i Aalborg har ifølge Nordjyske haft et succesfuldt 2020. Havnen har i år fået endnu flere anløb og et større samarbejde med jernbanesystemet. På den måde bliver Aalborg endnu mere attraktivt for både danske og udenlandske virksomheder.
Derfor vil det også være en stor fordel for dig at finde et kontor i Aalborg. I særdeleshed før priserne for kontorleje stiger.

Hvor skal man lede efter kontorlokaler i Aalborg?

Der findes en lang række hjemmeside, hvor du kan finde kontorlokaler til leje i hele landet. Du kan sagtens finde kontorlokaler i Aalborg, og ofte vil et kontor til leje i Aalborg være betydeligt billigere end f.eks. et kontor i Aarhus eller København.
For de dyreste kontorlokaler til leje i Aalborg skal du kun af med omkring 1000 kr. om måneden, og det er betydeligt billigere, hvis man sammenligner det med prisen for kontorleje i andre storbyer i Danmark.
Ved at leje kontorlokaler i Aalborg, kan du ikke bare få et kontor billigt, du får også mulighed for at nyde godt af Aalborgs blomstrende kultur- og erhvervsliv.

Nyd godt af andre iværksættere på et kontor i Aalborg

Når du finder et kontor til leje i Aalborg har du også mulighed for at arbejde tæt sammen med andre dygtige, ambitiøse og arbejdsomme iværksættere, der ligesom dig har store drømme.
Hvis du lejer dig ind i kontorlokaler i Aalborg vil du med stor sandsynlighed komme til at arbejde i et kontorfællesskab eller på et kontorhotel. Det skaber et helt unikt, fleksibelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dine projekter i tæt samarbejde med andre selvstændige.
Med et lejet kontor i Aalborg kan du få adgang til alle de mange muligheder, der gemmer sig for en forretningsdrivende i nordens Paris.

Går du med en iværksætter i maven? Så er Aalborg perfekt

Der sker en hel masse i Aalborg i disse år. Overalt oser det af iværksætteri, nye måder at tænke på og en masse ukueligt gåpåmod. Er du på udkig efter erhvervslejemål i Aalborg, så er der et hav af muligheder. Lige fra de større erhvervsejendomme i Aalborg til mindre lokaler til leje i Aalborg. Men det er ikke kun størrelsesmæssigt, at der er nok at vælge mellem. Alt efter din forretningsidé, og hvilken niche din virksomhed er inden for, er der noget for enhver smag.

Er du smart i en fart? Er du en enmandshær, der snart skal udvide forretningen? Så kan det være, at et kontorfællesskab er noget for dig. Selvom dine drømme er store, så behøver du ikke starte med de største erhvervslejemål, Aalborg har at byde på. Vælg i stedet mindre lokaler til leje i Aalborg, som er indbydende, billige og velplacerede i forhold til byens mange tilbud.

Vælg de erhvervslejemål, Aalborg har, der passer bedst til dine behov

Der er ingen grund til bare at vælge det første og det bedste. Brug noget energi på at tænke på, hvad du har brug for, når du vælger erhvervslejemål. Nogle har brug for plads, andre har brug for et sted, hvor de kan holde mange møder og imponere deres gæster. Der kan også være behov for gode forbindelsesforhold, for eksempel i forhold til vejnettet eller havnen.

Aalborg bliver mere og mere populært for virksomheder, og derfor bliver der også tænkt ud af boksen, når der bygges lokaler til leje i Aalborg. Forhør dig om de mange spændende muligheder, der er for at finde erhvervslejemål i Aalborg, der passer perfekt til dine behov. Der sker meget i Aalborg i disse år, og derfor er det også et spændende sted for mange virksomheder. Byen tiltrækker nye virksomheder, hvilket resulterer i en sneboldeffekt, der kan mærkes i byens opblomstring.

Det er ikke for sent at finde lokaler til leje i Aalborg

Der sker meget i Aalborg, og byen bliver mere og mere populær, men der er stadig masser af plads og mulighed for at finde de bedste erhvervslejemål, som Aalborg har at byde på. Drømmer du og din virksomhed om havneudsigt, bymiljø og iværksætterånd, så er Aalborg i disse dage et sandt mekka.

Kontorlokaler i Aalborg – Nordens Paris

Det er ikke mange år siden, Aalborg havde et helt andet ry i Danmark. Jakob Ejersbo cementerede dette ry med romanen Nordkraft om skyggesiderne i Aalborg, men i dag har Aalborg fået et nyt og mere positivt omdømme. Der er kommet mange flere kulturelle tilbud, madscenen har fået et kulinarisk ryk opad, og flere virksomheder åbner øjnene for Aalborg og de mange kvaliteter. Den legendariske festgade — bedre kendt i folkemunde som Gaden — er der dog stadig og heldigvis for det.

For det er netop forskellighederne og det autentiske, der stadig præger Aalborg. Er du på jagt efter kontor i Aalborg, er der masser af muligheder, og der findes mange forskelligartede kontorlokaler i Aalborg. Er man til det rustikke, er der mange kontorlokaler, der er blevet opført i gamle industribygninger, som har et helt utroligt udtryk og en særlig stemning.

Aalborg har nemlig forstået at forny sig selv og genskabe sig med rod i fortiden. Man mærker flere steder byens historie som havneby i den nyere identitet som forretningsby, hvor kontorlokaler bliver bygget i lagerhaller og på havnefronten. Det gamle Nordkraft elværk har i dag også en helt anden funktion som kulturhus.

Med et kontor i Aalborg bliver det ikke kedeligt

I Aalborg er man ikke bange for at prøve noget nyt. Derfor er det også ideelt at finde kontor til leje i Aalborg, hvis man for eksempel er iværksætter eller en virksomhed, der trives med begreber som disruption. Aalborg har en historie præget af handling, hvilket man også kan mærke i dag. Ikke alene ligger byen perfekt i forhold til at skabe nye markeder og nye kunder, men den nye status som Nordens Paris gør også byen tiltrækkende for højtuddannet arbejdskraft.

Unge nyuddannede, der måske før i tiden var søgt mod Aarhus eller København, bliver i højere grad i byen efter endt uddannelse, og byen er faktisk også begyndt at tiltrække udefrakommende.
Leder du efter kontor til leje i Aalborg, er der mange muligheder, og der er rig mulighed for havudsigt, urban stemning og natur inden for meget kort afstand. Udover de mange muligheder for kontor i Aalborg ligger der også mange smukke landsbyer og forstæder. Hvis ens kommende medarbejdere drømmer om et roligt liv på landet – til en overkommelig pris og uden at komme for langt væk fra byen – så er Aalborgs opland perfekt.

Opnå stor signalværdi i den nordjyske virksomhed

Signalværdi er noget, der er vigtigt at fokusere på som erhvervsdrivende. Signalværdi er nemlig virksomhedens billede og visitkort udadtil – både over for kunder, samarbejdspartnere og potentielle nye medarbejdere.
Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken signalværdi der ønskes at opnå. Uanset hvad skal det stemme overens med virksomhedens værdier, produkter og services. Men hvordan kan nordjyske virksomheder opnå en større signalværdi? Det gør vi dig klogere på her på siden.

Find de rette erhvervslejemål – evt. i Aalborg

Rammerne om virksomheden signalerer virkelig meget til de forskellige interessenter. Medarbejdere skal føle sig tilpas og inspirerede i lokalerne, mens samarbejdspartnerne skal føle sig trygge og imponerede. Dertil skal potentielle ansatte kunne se sig selv i omgivelserne, så de har lyst til at søge fremtidige jobs. Det gælder altså om at finde de helt rette erhvervslejemål.
Mange virksomheder vælger lejemål i attraktive storbyer, da det højner interessen for virksomheden. Især erhvervslejemål i Aalborg er et oplagt valg i det nordjyske. Erhvervsejendomme i Aalborg er nemlig attraktive – både i forhold til pris, beliggenhed og udtryk. Er du som virksomhed på udkig efter nye rammer, er lokaler til leje i Aalborg et særdeles godt valg.

Elbiler som firmabiler – signalér grønne værdier

Når det rette erhvervslejemål i Aalborg er fundet, er det værd at overveje virksomhedens transportvaner. Stiller virksomheden firmabiler til rådighed, er det fordelagtigt at udskifte de gamle biler med elbiler. Herved har virksomheden lavere udledning af CO2 og bedre økonomi – samtidig med grønne værdier signaleres. For mange virksomheder vil dette altså være med til at pleje imaget.

Husk de kvindelige ledere – der er stadig lang vej

Slutteligt er det en god idé at kaste et blik rundt i lokalerne til leje i Aalborg – hvor mange af medarbejderne, ledelsen og bestyrelsen er kvinder? Mange har den tro, at vi i Danmark er langt fremme i forhold til ligestillingen af kvinder. Selvom vi i landet er længere fremme end mange andre steder, halter det altså stadig.
Vær bevidst om valget af kandidater til de forskellige stillinger, og sørg for at både mænd og kvinder repræsenteres i rollerne. Dette vil signalere en virksomhed, der går op i ligestilling og ikke tilgodeser det ene køn frem for det andet.

Få kontor i Aalborg i Glashuset

Er du på udkig efter nye kontorlokaler i Aalborg, er det en god idé at researche dine muligheder for at skifte lokation til Glashuset. Glashuset er en stor kontorbygning beliggende på Gasværksvej, der består af hele fem etager og 4.765 m2. Gasværksvej ligger ved Aalborg Havn, og der er derfor tale om en yderst attraktiv placering. Overvejer du at finde kontor til leje i Aalborg – og har du især Glashuset i tankerne – kan du her læse meget mere om det populære erhvervslejemål.

Aalborg Glasværks gamle placering

Det er ikke tilfældigt, at Glashuset har fået det navn, som det har. For 120 år siden husede arealet nemlig Aalborg Glasværk – og netop dette er noget, som projektet har fundet inspiration i. Rent visuelt syner Glashuset nemlig som en slags boks af glas, som altså går hånd i hånd med det gamle Glasværk. Historien er holdt i live, og det giver erhvervslejemålet et helt unikt touch.
Søren Enggaard A/S er udviklerne bag kontorbygningen, mens Bjørk & Maigård er arkitektfirmaet bag. Faktisk er erhvervshuset et af de allermest efterspurgte erhvervsområder i byen. Dette skyldes både den gode placering med få minutters gang til havnefront og centrum, mens også bygningens mange gode egenskaber.

Glashuset huser fleksible kontorer i Aalborg

Det spændende erhvervslejemål er særdeles fleksibel i sin konstruktion og indretning. Arealbehovet kan nemlig tilpasses efter de fleste lejeres behov. Derudover henvender kontorlokalerne i Aalborg sig til liberale erhverv inden for alle kontorvirksomheder. Du får som lejer de bedste forudsætninger for at skabe gode rammer for medarbejdernes hverdag.
Vælg selv, hvorvidt kontoret til leje i Aalborg skal indrettes som åbent kontorlandskab eller som cellekontorer. Typisk vælger de fleste lejere at anvende etagens midterzone til toiletter, arkiver, depoter, kaffeøer, møderum og lignende – men igen får du stor valgfrihed som lejer. Derudover er området sikret med overvågning og bomsystem. Dette giver en stor tryghed for Glashusets lejere.
I forhold til parkering kan det umiddelbart virke som en svær affære, idet Glashuset er placeret så centralt i byen. Dog følger der flere parkeringspladser med til lejemålet, så virksomhedens ansatte altid kan parkere lige ved døren. Dette er noget, som medarbejderne i den grad vil værdsætte i deres hverdag.

3 fif til at skabe et innovativt kontormiljø

Arbejdspladsen er et sted, hvor medarbejderne tilbringer størstedelen af deres tid i løbet af ugen. Derudover er arbejdspladsen et sted, hvor det kræves, at man som medarbejder er innovativ, kreativ, effektiv og aktiv.
For at fremme de ansattes arbejdsmoral gælder det bl.a. om at skabe et innovativt kontormiljø, der netop lægger op til arbejde og produktivitet. Dette er med til at motivere de ansatte bedst muligt – og dermed giver det de bedste resultater for virksomheden. Men hvordan skabes et innovativt kontormiljø så? Det giver vi dig tre fif til her.

Find de rette erhvervslejemål i Aalborg

Før det overhovedet er muligt at indrette kontoret på kreativ vis, kræver det naturligvis, at omgivelserne lægger op til det. Et erhvervslejemål i Aalborg er ikke bare et erhvervslejemål, og derfor gælder det om at finde de helt rette lokaler til leje i Aalborg.
Effektive erhvervsejendomme i Aalborg indebærer f.eks. nyere renoveringer, charmerende ydre, flotte gulve, fleksible indretningsmuligheder samt store glaspartier med åbenhed og lys. Heldigvis findes der masser af sådanne erhvervslejemål i Aalborg – og det er netop her, arbejdet først begynder.

Sørg for at skabe et professionelt udtryk

Når de rette lokaler til leje i Aalborg er fundet, er det tid til at fokusere på indretningen. Designet skal gå hånd i hånd med virksomhedens principper, samtidig med et professionelt udtryk skal skabes. Farverne bør ligeledes passe til virksomhedens fokus – og netop det rette farvevalg har meget at sige i indretninger. Udvælg maksimalt fire gennemgående farver for at holde en rød tråd i indretningen, og skab herefter et flot samspil uden alt for store kontraster.

Kreer en fleksibel kontorplads

Slutteligt gælder det om at sørge for at kreere et fleksibelt kontormiljø, hvor medarbejderne og de forskellige teams hurtigt kan innovere nye prototyper, idéer og tests. Dette kan f.eks. gøres ved at vælge møbler med dertilhørende håndtag, som gør det nemt for de ansatte at flytte rundt på møblerne efter behov.
Ved at gøre det muligt for medarbejderne at forandre rummet efter behov, får de bedre mulighed for at udføre deres arbejde mere eksperimenterende. Dette gælder både i forhold til borde, sofaer, stole, skriveborde og lignende.

Idéer til hurtigere trådløst erhvervsnetværk i Aalborg

Et stabilt og hurtigt Wi-Fi-signal er et must i enhver virksomhed. Heldigvis har Aalborg en rigtig god og bred dækning i byen, og derfor er der gode muligheder for at opnå en god forbindelse. Dog kan du som virksomhed gøre dit for at øge chancerne for et hurtigt trådløst netværk til netop dit erhverv via et par tips. Disse kan du læse mere om nedenfor.

Sørg for at placere routeren højt

Det første step er at sørge for, at routeren er placeret korrekt på kontoret i Aalborg. Routeren deler internetforbindelsen, og herved er det muligt at koble flere trådløse enheder på det samme netværk. Det kan være fristende at placere routeren under skrivebordet, men gulvplaceringer er ikke de mest optimale. I stedet gælder det om at sætte routeren så højt og centralt som muligt. Dette giver de bedste forudsætninger for, at routeren dækker så meget af kontorlokalerne i Aalborg som muligt.

Opdater jævnligt routeren til den nyeste teknologi

Trådløs netværksteknologi er konstant under udvikling, og af denne grund er det nødvendigt at være opmærksom på at opdatere routeren jævnligt. Herved er virksomheden sikker på at være i besiddelse af den nyeste software – uanset om der er tale om et ejet kontor eller kontor til leje i Aalborg. Benytter virksomhedens router ikke 802.11n, hvilket er den nyeste standard, bør routeren udskiftes helt.

Jo større areal, jo flere access points

Jo større kontoret i Aalborg er arealmæssigt, jo flere access points kræves der for at opretholde en stabil internetforbindelse. Oplever virksomheden, at kontorlokalerne i Aalborg har dårlig forbindelse, er det en god idé at investere i flere trådløse enheder. Disse skal placeres strategisk i lokalerne, således det trådløse netværks signal og rækkevidde styrkes. Igen skal de trådløse enheder placeres så højt som muligt for at opnå bedst forbindelse, ligesom selve routeren skal.

Prioriter trafikken hensigtsmæssig

Slutteligt gælder det om at prioritere trafikken i kontoret til leje i Aalborg mest hensigtsmæssigt. De fleste virksomheder håndterer rigtig store mængder data, og her kan diverse fildelingsnetværk gøre netværket langsomt. Vælg derfor routere med trafikprioritering, hvilket også kaldes QoS – Quality of Service. Herigennem får du som virksomhed mulighed for at vælge, hvad der skal have den højeste prioritering – f.eks. websurf eller IP-telefoni.

Attraktive erhvervslejemål i Aalborg? Se Håndværkerkvarteret

Er virksomheden på udkig efter nye erhvervslejemål i Aalborg med en god placering? Så er det uden tvivl en god idé at se nærmere på det attraktive Håndværkerkvarter. På Håndværkervej lige imellem Kærby, Frydendal og Eternitten er der yderst gode muligheder for erhvervsdrivende. Et væld af virksomheder drives allerede i dette område, og derfor er det et oplagt sted at se efter ledige lokaler til leje i Aalborg. Du kan her læse mere om, hvorfor det er populært at finde lokaler til leje i Håndværkerkvarteret.

Et område i rivende udvikling

Håndværkerkvarteret er et område i den østlige del af Aalborg, som er i rivende udvikling. I et bynært naturområde med fokus på miljøvenlighed er det et ideelt sted for virksomheder at etablere sig, da beliggenheden er central. Derudover findes omkringliggende virksomheder inden for enhver branche, der på fin vis alligevel formår at supplere hinanden.
Med erhvervsejendomme i Aalborgs Håndværkerkvarter får erhvervsdrivende mulighed for at drage nytte af god tilgængelighed og synlighed. Dog er æstetikken ikke glemt i udviklingen, og områdets grønne træk spiller derfor stadig en vigtig rolle i beliggenhedens udtryk. Det visuelle udtryk i området er derfor flot, og dette er for mange et vigtigt aspekt i valget af beliggenhed for virksomhedens kommende erhvervslejemål.

Tæt på motorvej og nyistandsatte erhvervslejemål

Vælger din virksomhed at undersøge mulighederne for erhvervslejemål i Aalborgs Håndværkerkvarter nærmere, vil du hurtigt opdage, at området ligeledes har en tæt placering på motorvej E45. Mange af lokalerne vil blot ligge omkring 400 meter fra motorvejen, og dette er altså en kæmpe fordel for mange iværksættere. Dette gør det nemmere for både ansatte, kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra lokalerne til leje i Aalborg.
Ikke nok med at erhvervsejendommene i Aalborgs Håndværkerkvarter har en god infrastruktur, så er mange af erhvervslejemålene typisk nyistandsatte. Dette giver et væld af præsentable lokaler til leje med god isolering, flot lys, god opvarmning og pæne lokaler. Uanset om virksomheden er på udkig efter erhvervsejendomme til lager, handel, service, produktion eller kontor, vil der være rigtig gode muligheder for at finde det i Håndværkerkvarteret til fornuftige priser.

Kontor i Aalborg med naturskønne omgivelser

Kontorets beliggenhed er vigtig på grund af mange forskellige aspekter. Først og fremmest er det en stor indflydelse på medarbejdernes daglige gang, samtidig med at det påvirker kunderne. Kontorlokaler sender et budskab på både samarbejdspartnere, kunder samt eksisterende og nye medarbejdere, og derfor er kontorer altså med til at repræsentere virksomheden.
Driver du forretning nordpå, vil du helt sikkert allerede være klar over, at der findes mange kontorer i Aalborg. Men har du nogensinde overvejet kontorlokaler i Aalborg, som befinder sig i naturskønne omgivelser? Hvis ikke, så kan du her læse om netop dette.

Kontor til leje i Aalborg omkring Aalborghus Slot

Et smukt sted i Aalborg må uden tvivl siges at være omkring Aalborghus Slot. Med en beliggenhed ved Havnefronten og i smukke, grønne omgivelser er dette område et oplagt sted at finde et kontor i Aalborg. Året rundt udstråler området nemlig idylliske omgivelser med et råt tvist af slottets befæstning. Aalborghus Slot ligger derudover centralt i byen, hvor der er masser af restauranter, parkeringspladser, butikker, hotel, indkøbsmuligheder og mulighed for offentlig transport. Alt i alt er dette område et oplagt sted at finde ledige kontorlokaler i Aalborg.

Kontor i Aalborg ved Marina Fjordparken

En af byens store styrker må uden tvivl siges at være Havnefronten – og denne kan virksomheden virkelig nyde godt af ved at finde et kontor til leje i Aalborg ved Marina Fjordparken. Området byder på et stort antal events året rundt, samtidig med at der er nærliggende restauranter, museer, oplevelsescentre og meget mere. Hvis virksomheden er så heldig at finde nærliggende kontorlokaler med udsigt ud over havnen, vil virksomheden virkelig have fundet en perle. Dette område er nemlig i særdeleshed naturskønt og vil imponere både ansatte, kunder og samarbejdspartnere.

Kontorlokaler i Aalborg nærliggende Rørdal Kridtgrav

Sidste naturskønne område i denne guide er Rørdal Kridtgrav, der ligger i den østlige del af byen. Med kontorlokaler i Aalborg ved Rørdal Kridtgrav får virksomheden en fed kombination af industriområde og naturskønne omgivelser. Selve området anvendes til at udgrave kridt, der anvendes i cementproduktion, og dette har skabt smukt vand, biodiversitet og et naturskønt område tæt ved byen. Derudover foregår der en lang række forretningsaktiviteter, som din virksomhed altså også kan drage nytte af.

Inspiration til attraktive beliggenheder i Aalborg

Det er populært at drive virksomhed i Nordjylland, og derfor findes der mange attraktive erhvervslejemål i Aalborg. Faktisk er byen kåret som den bedste storby i Danmark at drive virksomhed i af Dansk Industri i 2019 – her blev byen nemlig placeret på en 45. plads, mens København, Odense og Aarhus blev placeret på henholdsvis en 89., 72. og 69. plads. Blandt storbyerne i Danmark er Aalborg altså bedst placeret i undersøgelsen.
En af grundene til dette er, at den mindre bykommune har lettere ved at tilbyde deres kunder service og nærhed sammenlignet med de helt store bykommuner. Dertil kommer Aalborgs gode evner til at indgå i dialog samt at tilbyde god arbejdskraft og infrastruktur.

Attraktive beliggenheder og lokaler til leje i Aalborg

Er du som erhvervsdrivende på jagt efter erhvervsejendomme i Aalborg, har du naturligvis et ønske om at finde en attraktiv beliggenhed i byen. Disse er der heldigvis masser af, og derfor er der gode muligheder for at finde attraktive lokaler til leje i Aalborg. En af de mest populære beliggenheder er et gågadelejemål i Algade. Faktisk er den beliggenhed kategoriseret som en AAA+-placering, hvor området er præget af et godt aktivitetsniveau og kundeflow.
Algade er dermed et af byens knudepunkter, hvorfor det er oplagt at finde erhvervsejendomme her. Gågaden bærer ligeledes præg af en lang række kædebutikker og tæt placering i forhold til stormagasinet Salling – og alt dette er altså med til at øge aktivitetsniveauet og kundeflowet yderligere.

Aalborg-alliancen sikrer fremgang for byen

Men hvordan kan du som iværksætter være sikker på, at Aalborg fortsat forbliver en god by at drive virksomhed i? Det kan du bl.a. på grund af den såkaldte Aalborg Alliance. Aalborg Alliance er en aftale mellem erhvervslivet i Aalborg Kommune og Aalborg Byråd, og hensigten er her at medfinansiere en tredje limfjordsforbindelse, nedbringe ledighed i kommunen samt at øge adgang til god og kvalificeret arbejdskraft.
Der bliver altså arbejdet hårdt på, at Aalborg bevarer sit gode image og fortsat oplever erhvervsmæssig fremgang. Dette kan gøre det endnu mere attraktivt for erhvervsdrivende at finde erhvervslejemål i Aalborg, da fremtiden i den grad ser lys ud.

Inspiration til indretning af kontorer med stuk

Aalborg er kendt for at være en by med smuk arkitektur. Det betyder, at erhvervsdrivende har gode muligheder for at finde smukke kontorer i Aalborg i arkitektoniske bygninger. Derudover betyder det også, at mange kontorlokaler i Aalborg har fine detaljer – og disse bør uden tvivl understreges i indretningen.
Har du f.eks. fundet et kontor til leje i Aalborg med stuk, gælder det virkelig om at indrette med tanke for netop at fremhæve det pompøse touch. Hvordan du netop kan gøre dette, kan du få inspiration til i artiklen nedenfor.

Lad kunsten forenes af det historiske og nutidige

Der hersker ingen tvivl om, at kunst er med til at sætte stemningen i et rum – og det samme gælder i kontorlokaler. Ofte nedprioriteres dekoration på væggene, da dette blot anses som en ubetydelig udgift. Dette er dog en skam, da den helt rette vægkunst er med til at inspirere og sparker til kreativiteten blandt medarbejderne.
For at skabe den flotteste sammenhæng mellem kontorets stuk og vægdekoration er det en god idé at forene historisk og nutidig kunst. Dette kan gøres på flere forskellige måder, og her er især en billedvæg at anbefale. Med en billedvæg får virksomheden rig mulighed for at kombinere det historiske og moderne ved at sammensætte smukke portrætter, abstrakte malerier, rene linjer og indbydende farver.

Kombiner hvid, brun og træ i en smuk sammensætning

Uanset hvilket rum, der skal indrettes, er det vigtigt at tænke over farvesammensætningerne. Det nytter ikke noget at klaske alle mulige farver sammen, da det blot giver et rodet, ufærdigt og forstyrrende udtryk. Derudover vil det tage opmærksomheden fra den fine stuk, som netop bør være i fokus. Derfor gælder det om at udvælge omkring tre farver, der skal dominere indretningen af kontoret.
I rum med stuk er det et populært valg at holde farverne hvide, således det matcher den hvide stuk. Til hvid er farver såsom brun og træ ekstremt flotte. Af denne grund kan virksomheden med fordel tage udgangspunkt i netop disse farvekombinationer, når der vælges møbler og nips. Dertil er det altid en god idé at tilføje et grønligt touch i form af planter.

Fifs til at starte virksomhed i Aalborg

Går du med en iværksætterdrøm i maven? Så er Aalborg en rigtig god by at udleve dine drømme i. Du finder nemlig et væld af alsidige og attraktive erhvervslejemål i Aalborg, samtidig med du kan nyde godt af en god infrastruktur og arbejdsomme nordjyder. Uanset hvilken slags virksomhed, du drømmer om at starte, vil Aalborg være et oplagt sted. Men hvad skal du være opmærksom på i forbindelse med opstart af virksomhed? Det får du en masse brugbare tips til nedenfor.

Udarbejd en forretningsplan og produktportefølje

Først og fremmest gælder det om at få udarbejdet en solid forretningsplan og produktportefølje. Der skal fremgå en rød tråd igennem hele virksomheden, som sætter rammerne for alle fremtidige beslutninger. Derudover skal du fastsætte, hvilke produkter eller services virksomheden skal tilbyde kunderne. Hvordan skal disse produkter eller services prissættes? Og hvordan skal virksomheden forholde sig til konkurrenterne? Til disse spørgsmål er det en god idé at foretage udregninger for virksomhedens dækningsbidrag – altså hvor meget virksomheden skal omsætte per produkt.

Skab et økonomisk overblik, og find lokaler til leje i Aalborg

Næste skridt er at skabe et økonomisk overblik for at finde ud af, om virksomheden besidder den nødvendige økonomi. Her skal du sørge for at lægge et privatbudget, etableringsbudget, driftsbudget og likviditetsbudget. Dette giver dig en bedre forståelse for, hvorvidt du har brug for at optage et erhvervslån. Dernæst giver det dig et bedre overblik over, hvor stort budgettet er til lokaler til leje i Aalborg – eller hvorvidt virksomheden blot starter på din private adresse.

Vælg virksomhedsform, navn, logo og domæne

Ved stiftelse af virksomhed er det nødvendigt, at du tager stilling til virksomhedsformen. Du kan vælge mellem enkeltmandsvirksomhed, anpartsselskab, aktieselskab, interessentselskab og iværksætterselskab. De forskellige selskabsformer har alle varierende fordele og ulemper. Hernæst er det tid til at finde på et virksomhedsnavn, domæne og logo. Disse aspekter bør tillægges mange overvejelser, da det kommer til at have en stor betydning for virksomhedens image over for kunderne. Faktisk er det næsten vigtigere end valget af erhvervsejendomme i Aalborg.
Slutteligt skal du sørge for at få godt styr på bogføring, forsikringer og registrering af virksomheden.

Hvordan findes de bedste kontorer i Aalborg?

Så snart virksomheden beslutter sig for at lede efter nye kontorer i Aalborg, går en spændende proces i gang. At finde nye kontorlokaler i Aalborg er nemlig en særdeles spændende opgave, hvor virksomhedens fremtidige arbejdsgang defineres. Dog er det også en stor opgave, hvor mange forskellige aspekter og hensyn skal indtænkes i overvejelserne. Læs med her på siden, og bliv klogere på, hvordan du bedst finder kontor til leje i Aalborg, som passer til netop din virksomhed.

Internetsøgning, annoncer, skilte og telefonisk kontakt

For at få det bredeste billede af ledige kontorer i Aalborg er det fordelagtigt for virksomheden at tage forskellige søgefunktioner i brug. På denne måde minimerer virksomheden risikoen for, at de perfekte kontorlokaler i Aalborg overses eller går til en anden lejer. Derfor skal virksomheden altså i gang med både at foretage internetsøgninger, gennemse annoncer og skilte samt tage telefonisk kontakt til diverse mæglere.

Overvej virksomhedens arealbehov

Det kan være svært at vide, hvor mange kvadratmeter virksomheden har brug for, men det er ikke desto mindre et vigtigt aspekt at overveje. For at finde det ideelle kontor til leje i Aalborg er det nemlig vigtigt, at det hverken er for stort eller for småt. Her er det nemmest at gå ud fra virksomhedens nuværende kontorplads – vil det være nødvendigt med flere eller færre kvadratmeter? Hvordan ser fremtiden ud – skal virksomheden snart ekspandere eller spare?
Derudover skal virksomheden ligeledes overveje indretningen af det pågældende kontor i Aalborg. Der er nemlig stor forskel på behovet af mødelokaler, storrum, fællesarealer, toiletfaciliteter og lignende.

Placeringen af kontorlokalerne i Aalborg

Byen er valgt, men nu er det tid til at være endnu mere specifik i forhold til, hvor kontorlokalerne i Aalborg skal ligge. Har virksomheden behov for lokaler i indre by? Eller er det mere passende med lokaler i et industriområde? Der er fordele og ulemper ved alle placeringer, og derfor gælder det om at vælge den placering, der giver mest mening for den enkelte virksomhed. Butikker kan f.eks. have mere gavn af centrale placeringer, selvom priserne typisk er højere her, mens kontorlokaler sagtens kan være placeret længere væk fra byens midte.

Find det rette erhvervslejemål i Aalborg

Den største by i Nordjylland er Aalborg, og denne by oplever konstant at være i stigende vækst. Med titlen som en universitetsby er Aalborgs befolkningstilvækst ligeledes stigende, og dette sætter virkelig præg på erhvervslivet. Derfor stiger antallet af erhvervslejemål i Aalborg også, hvor byen bl.a. indleder fornyelse af det urbane miljø.
”Hovedstaden” i Nordjylland er altså et oplagt sted at finde erhvervsejendomme, hvor de mange forskellige tiltag er med til at sikre en byudvikling. Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du finder det rette erhvervslejemål i Aalborg.

Lokaler til leje i Aalborg med fantastisk beliggenhed

Først og fremmest skal du overveje lokalernes beliggenhed. Aalborg har en stærk infrastruktur, og derfor er de trafikale vilkår i byen gode. Dette er et stort plus for de erhvervsdrivende. Byen er inddelt i 16 planområder, hvor Aalborg centrum er en af dem. Her finder du bl.a. Aalborgs gågade, der er en af de suverænt bedste placeringer i byen. Faktisk er gågaden i Aalborg blandt de bedst besøgte shoppinggader. Derfor er det et oplagt sted at finde lokaler til leje i Aalborg.

Erhvervsejendomme i Aalborg med god lofthøjde

Når beliggenheden er på plads, gælder det om at finde erhvervsejendomme i Aalborg, der udstråler præcis det udtryk, som virksomheden ønsker at give. Er virksomheden til topmoderniserede ejendomme? Eller må ejendommen gerne være ældre og fuld af charme? Uanset hvilken stil virksomheden foretrækker, er det ligeledes godt at finde ejendomme, der giver mulighed for en tidssvarende og regulær indretning.
Når du er ude at se de ledige erhvervsmål, er det en god idé allerede at forestille din indretningen ved første øjekast. På denne måde kan du bedre visualisere, hvorvidt lokalet er passende til virksomheden. Derudover er det en fordel at vælge lokaler med god lofthøjde. Dette giver optimal mulighed for udstilling og skaber masser af luft i rummet.

Erhvervslejemål i Aalborg med gode velfærdsfaciliteter

Slutteligt er det selvfølgelig værd at overveje, hvad erhvervslejemålet skal kunne tilbyde af velfærdsfaciliteter og lignende. Vil et almindeligt køkken eller blot et tekøkken være mest optimalt? Skal lejemålet huse en kantine? Hvor mange toiletter er der behov for? Pladsen må ikke blive for trang i hverken kontorområdet eller velfærdsfaciliteterne, da dette blot vil skabe trængsel og irritation i hverdagen.

Guide: Sådan vælger du det rette kontor i Aalborg

Med titlen som den fjerde største by i Danmark er Aalborg et oplagt sted at placere virksomhedens kontor. Byen er konstant i rivende udvikling, hvor spændende projekter altid er i gang. I dag er den gamle havneby blevet udnyttet og ombygget, således dele af den bruges til seværdigheder, kultur og boliger.
Befolkningsvæksten er ligeledes stigende, og dette skyldes især, at Aalborg er en universitetsby. Dette må i den grad siges at have positive følgeeffekter for områdets erhvervsliv. Der er altså mange gode grunde til at finde kontor i Aalborg – og vi giver dig her nogle fif dertil.

Kontorlokaler i Aalborg med fleksible indretningsmuligheder

Når du er ude at se ledige kontorlokaler i Aalborg, bør du allerede ved første øjekast begynde at overveje dine indretningsmuligheder. Det er nemlig vigtigt, at indretningsmulighederne er fleksible, sådan du kan skabe de bedste rammer for dine medarbejdere. Er byggeriet moderne? Falder der godt med dagslys ind? Er indeklimaet godt? Og er fællesfaciliteterne tiltrækkende? Alt dette er gode ting at overveje, når du er ude at se det ledige lokale.

Kontor til leje i Aalborg med gode parkeringsforhold

Langt de fleste erhvervsdrivende har brug for, at der tilknyttet gode parkeringsforhold. Dette letter både dagligdagen for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnerne. Herved skal der nemlig ikke bruges unødvendig spildtid på at lede efter en ledig parkeringsplads.
Overvej, hvor mange antal parkeringspladser de ledige kontorlokaler i Aalborg som minimum skal have tilknyttet, og lad vær med at lade dig friste af lokaler med et mindre antal. Du vil hurtigt fortryde det, så snart hverdagen sparker ind.

Kontor i Aalborg med kort afstand til det væsentligste

I overvejelserne omkring beliggenheden bør du vælge kontor i Aalborg, der ligger tæt på det væsentligste. Dette tæller bl.a. kort afstand til det overordnede vejnet, Aalborg C og E45. På denne måde er virksomheden tæt på både aalborgensere og udefrakommende – og dette er altså ekstremt vigtigt. Især kort afstand til E45 vil i mange tilfælde komme både medarbejdere og samarbejdspartnere til gode, hvis de ikke har bopæl i byen.
Derudover er andre goder som adgang til elevator, en lav husleje, smukt område og god synlighed ligeledes gode aspekter at tænke ind i valget af kontorlokaler.

Bæredygtig shopping hitter i Aalborg

Generelt er danskerne blevet langt mere klimabevidste – men især nordjyderne har sat fokus på bæredygtig shopping. Dette opleves bl.a. hos store virksomheder som Magasin i Aalborg, der i den grad mærker den stigende interesse hos aalborgenserne for bæredygtig mode.
Nordjydernes bevidsthed er altså opsat på at skåne miljøet på flest mulige måder. Derfor er især brands med fokus på bæredygtighed blevet mere og mere populære. Bæredygtigheden kan ses på flere forskellige parametre, og i tøjproduktion kan det bl.a. være i form af bæredygtig viskose, økologisk bomuld eller genanvendt polyester.

Hele modebranchen sætter større fokus på bæredygtighed

Heldigvis er det ikke kun få tøjbrands, der vælger at sætte fokus på bæredygtighed i dag. Faktisk er det hele modebranchen, som efterhånden foretager bæredygtige valg. Det betyder, at forbrugerne i dag får flere og flere muligheder for netop at shoppe bæredygtigt – uden de behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.
Fokus på bæredygtighed ses også i form af, at færre og færre butikker giver kunderne gratis plastikposer efter køb af produkter. Før i tiden var det næsten en selvfølge, at varerne blev puttet i en plastikpose sammen med bonen. I dag skal forbrugerne ofte betale for at få en plastikpose med i købet – eller også tilbydes kunderne mulighed for at købe indkøbsnet. Dette er en god fremgang i forhold til at nedsætte forbruget af plastik.

Gode muligheder for bæredygtige brands i Aalborg

Erhvervsdrivende med fokus på bæredygtighed har altså gode muligheder for at få succes i Aalborg. Overvejer du derfor at stifte forretning med fokus på så lidt klimabelastning som muligt, er Aalborg et godt sted at stifte virksomhed. Overvejer du at flytte erhvervslokaler, vil Aalborg ligeledes være et oplagt valg.

Vælger du at flytte virksomheden til en adresse i Aalborg, kan indretningen af virksomhedens nye lokaler heldigvis også skabes med fokus på bæredygtighed. Indret gerne med genbrugsmøbler eller møbler af diverse certificeringer. Sørg for at gøre plads til affaldssortering i kontorets køkken, og opfordr medarbejderne til at sortere deres affald. Slutteligt er det også en god idé at vælge sensorbelysning. På denne måde nedsættes elforbruget, da lyset kun er tændt, når der rent faktisk er behov for det.

Sådan vælger du det rette lagerlokale i Aalborg

Hvis du er på jagt efter erhvervslejemål i Aalborg, der kan bruges som virksomhedens lagerlokale, er der mange ting, der skal spille sammen. Derfor gælder det om, at du har gjort dig et godt forarbejde, inden du vælger at sætte din underskrift på kontrakten til lokaler til leje i Aalborg. Gør du ikke dette, kan virksomheden risikere at stå med lagerlokaler og en aftale, som slet ikke fungerer. Læs her mere om, hvad du skal skrive på huskelisten i valget om de rette erhvervsejendomme i Aalborg til brug af lagerlokale.

Erhvervslejemål i Aalborg med god beliggenhed

I valget af lokaler til leje i Aalborg gælder det selvfølgelig om at overveje beliggenheden nøje. Flere faktorer spiller ind, og derfor findes der ikke en beliggenhed, der er perfekt for alle. Hvad er det vigtigste i lagerlokalets beliggenhed?
Først og fremmest skal der selvfølgelig være plads nok. Lagerlokaler kræver ofte flere tusinde kvadratmeter, og det kræver store erhvervsejendomme i Aalborg. Derudover skal du overveje, hvor tæt lagerlokalet skal ligge på virksomheden? Hvordan skal nærtliggende infrastrukturer og transportforhold se ud? Bør kommende samarbejdspartnere og kunder være tæt på lagerlokalet?
Ved at have følgende spørgsmål i dit baghoved i valget af erhvervslejemål i Aalborg, vil du have gjort dig de vigtigste overvejelser i henhold til lagerlokalets placering.

En god husleje, som er til at betale

Derudover er et vigtigt aspekt selvfølgelig lagerlokalets husleje. Gør dig tanker om, hvad prisrammen for det kommende lejemål skal være. Prisrammen skal give mening for virksomhedens økonomi, samtidig med den også skal være realistisk. Så snart du har fundet en god prisramme for netop din virksomheds budget, er det meget nemmere at sortere irrelevante lokaler til leje i Aalborg fra.
For at ramme det helt rette prisleje for virksomheden kan det være nødvendigt at gå på kompromis med diverse krav og ønsker. Det er ikke altid, du kan få det hele – og her må du altså gøre op med dig selv, hvad der vægter højest i virksomhedens interesse.
Det er vigtigt, at du ikke går for meget på kompromis med lagerlokalets størrelse, da der skal være plads til det hele. Ender du med at vælge en for lille erhvervsejendom i Aalborg, skal virksomheden blot rykke i større lokaler senere hen – og dette kan hurtigt blive en dyr affære. Det er derfor bedre at vælge et lagerlokale, som er lidt for stort, da du hermed er sikker på ikke at løbe tør for plads.

Tilmeld dig et lejerkartotek og find hurtigt kontor i Aalborg

Hvis du er på jagt efter et ledigt kontor i Aalborg, findes der et godt trick til, hvordan du hurtigt kan komme forrest i køen. Du har sikkert allerede gennemset diverse online kontorportaler for ledige kontorlokaler i Aalborg – men har du tilmeldt dig de forskellige portalers lejerkartotek? Hvis du endnu ikke har gjort dette, er det bare om at komme i gang. Tilmelding til diverse lejerkartoteker er nemlig den perfekte måde at finde kontor til leje i Aalborg på hurtig vis.

Få direkte besked ved match

Et lejerkartotek kan også kaldes for en søgeagent. Her indtaster du dine krav til kontorer på de forskellige hjemmesider, som udlejer ledige kontorlokaler. Angiv oplysninger såsom:
– Område
– Pris
– Type kontorlokale
– Størrelse

Så snart et nyt kontor til leje, som matcher dine behov, oprettes på erhvervsportalen, vil du få direkte besked i din mailindbakke. På denne måde er du altid opdateret omkring de nyeste kontorer i Aalborg, og du kan derfor også hurtigt slå til. Det betyder, at du i mange tilfælde kommer forrest i køen, hvilket naturligvis øger chancerne for, at kontorlokalerne i Aalborg bliver dine.

Masser af ledige kontorer i Aalborg

Man kan sige, at du ved at tilmelde dig et lejerkartotek eller oprette en søgeagent får et forspring. Derfor kunne du måske tænkte, at det selvfølgelig koster penge at få denne fordel. Sådan forholder det sig dog ikke, og faktisk er det gratis at tilmelde sig langt de fleste steder. Du skal derfor ikke betale en krone for at gøre gavn af et fordelagtigt forspring.
Det er hurtigt og nemt at oprette en søgeagent. Udover dine krav til kontoret skal du typisk angive følgende oplysninger også:
– Navn
– E-mail
– Telefonnummer
– Firmanavn

At være tilmeldt et lejerkartotek eller søgeagent er altid 100 % uforpligtende. Det betyder, at du ikke er nødsaget til at sige ja til tilbudte kontorlokaler, samtidig med du ikke skal takke nej til diverse tilbud. Finder du et relevant lejemål, afmelder du dig selvfølgelig blot listen igen.

Masser af ledige kontorer i Aalborg

Opretter du en søgeagent eller tilmelder dig et lejerkartotek, vil du hurtigt se, at udvalget af ledige kontorer i Aalborg er stort. Det betyder, at du med stor sandsynlighed finder passende kontorlokaler i Aalborg – uanset om du er på udkig efter kontor, lagerlokale, kontorhotel, coworking, virtuelt kontor, mødelokaler, butikslokaler eller parkering.
Opret en søgeagent hurtigst muligt og få besked lige så snart et nyt lejemål passer netop din virksomheds behov. På denne måde får du hurtigst muligt adgang til nye kontorlokaler, så virksomheden snarest kan flytte i de nye lokaler.

Find arbejdskraft til virksomheden i Nordjylland

Overvejer du, hvor det er bedst at placere virksomheden i forhold til at ansætte nye medarbejdere, er Aalborg og resten af Nordjylland et yderst godt bud. I Nordjylland er ledighedsprocenten nemlig 4,1 %, mens ledighedstallet i Aalborg er 4,8 %. Derfor er der gode forudsætninger for at leje et kontorlokale i Aalborg og samtidig også have mulighed for at tiltrække ny arbejdskraft.

Det er især i Aalborg, at mulighederne er gode i Nordjylland. I Aalborg oplever de nemlig både en stigning i såvel efterspørgsel som udbud på arbejdskraft – og det forventes at fortsætte. Ved at arbejdspladserne og arbejdsstyrken i højere grad koncentreres i den største by i regionen, vil virksomhederne opleve færre problemer med rekruttering.

God efterspørgsel på fælles kontormiljøer i Aalborg

Specielt lejemål i såkaldte fælles kontormiljøer er overordnet godt efterspurgt i Aalborg-området. Når virksomheder lejer sig ind på i et fælles kontormiljø, vil de generelt få opfyldt en række servicebehov, som de normalt kun ville få opfyldt, hvis de var en stor eller mellemstor virksomhed. Servicebehov dækker bl.a. over møblerede kontorer, gode it-infrastrukturer, mødelokaler, reception, kantine, loungeområder, frokostordninger osv.

Der findes flere forskellige fælles kontormiljøer i Aalborg – bl.a. på Fjordgade og Jyllandsgade. Dertil findes mange kontorhoteller – bl.a. på Lundbyesgade, Algade og Jyllandsgade. I fælles kontormiljøer og kontorhoteller har virksomheder rig mulighed for at opbygge stærke netværk og sparre med andre erhvervsdrivende. Dette er fordele, som kan være svære at købe for penge, og som uden tvivl ikke må undervurderes.

Stigende efterspørgsel på kontorfaciliteter

Den stigende aktivitet i Aalborg samt et øget antal af ekspanderende virksomheder i byen har medført, efterspørgslen på kontorfaciliteter i Aalborg er steget. Aalborg byder da også på mange fordele for virksomheder. Her er det især det høje antal af studerende i byen samt den gode placering i Jylland, der gør byen attraktiv.

Du finder alle former for kontorlokaler, hvor der både er varierende placeringer, arealer og priser. Få alt fra 15 kvadratmeter og op til 1.554 kvadratmeter til priser fra 552 kroner til 978 kroner. Der er altså kontorlokaler til ethvert behov, uanset om virksomheden rummer mange eller få medarbejdere – og uanset hvad budgettet tillader.

Bryd det stillesiddende arbejde på kontoret

Rigtig mange arbejdsopgaver i dag indebærer stillesiddende arbejde. Især arbejde foran computeren medfører, at medarbejdere i dag sidder ned i mange timer. Stillesiddende kontorarbejde kan føre til en masse negative ting såsom hjertesygdomme, fedme, diabetes og andre livsstilssygdomme. Derfor er det vigtigt at have fokus på det stillesiddende arbejde, således medarbejderne ikke belastes unødvendigt. Du kan her læse mere om, hvordan du netop kan bryde det stillesiddende arbejde på kontoret.

Udskift skrivebordet med et hæve-/sænkebord

Har du et almindeligt skrivebord på kontoret, er det på tide at få dette udskiftet med et hæve-/sænkebord. Hæve-/sænkeborde gør det muligt at hæve skrivebordet så højt, at du kan stå op, alt imens du udfører dit arbejde foran computeren. Blot det at stå op sætter godt gang i blodcirkulationen og forbedrer kroppens holdning.

Men det er altså ikke nok blot at have et hæve-/sænkebord – du skal også sørge for at udnytte det. Alt for mange ansatte får ikke anvendt hæve-/sænkebordets potentiale, hvor de blot bliver siddende på kontorstolen hele dagen. Indarbejd små rutiner i din arbejdsdag, hvor du skal sørge for at stå op. Rejs dig op en gang i timen for at arbejde stående i 15 min. Du kan også sørge for at hæve skrivebordet, inden du går til frokost, og inden du går hjem igen. På denne måde er du mere tilbøjelig til at arbejde stående, når du vender tilbage til skrivebordet.

Suppler kontorstolen med motionsredskaber

Du kan med fordel sørge for at supplere din kontorstol med diverse former for motionsredskaber. Du kan f.eks. anskaffe en mindre motionscykel eller en mindre stepmaskine. På denne måde kan du stå eller sidde ved skrivebordet og udføre dit arbejde, imens du cykler eller stepper afsted. Det anbefales nemlig, at du bevæger dig minimum 30 min. om dagen – og dette gør du lettere ved at have træningsmaskinen lige ved hånden ved din skrivebordsplads.

Bliver du bidt af træningen ved skrivebordet, skal du alligevel huske at være påpasselig med at anvende det hele dagen. Det er ergonomisk bedre for din krop og arbejdsstilling, hvis du vender tilbage til kontorstolen – og derfor skal motionsredskaberne blot anvendes som et supplement.

Tips til valg af den ergonomiske kontorstol

Kontorstolen er en væsentlig del af inventaret på kontoret. Faktisk er det et af de møbler, som virksomhedens ansatte befinder sig på i allerlængst tid. Derfor er det selvfølgelig væsentligt, at kontorstolen er komfortabel at sidde på. Den ansatte skal have den ultimative støtte i kroppen for at undgå smerter, ubehag og belastningsskader. Dette er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø for den enkelte, hvilket har en enorm betydning for medarbejderens produktivitet, velvære og psyke. Især rygsmerter er blandt de hyppigste grunde til, at danskere oplever kropssmerter. Minimer risikoen for dette i netop din virksomhed ved at udstyre kontoret med en masse ergonomiske kontorstole.

Undgå uhensigtsmæssige arbejdsstillinger

En af kontorstolens hovedopgaver er at sikre, at de ansatte ikke befinder sig i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Sidder den enkelte i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling over længere tid, opstår netop smerter og ubehag i kroppen. En ergonomisk kontorstol vil mindske sandsynligheden for dette, da stolen hjælper imod uhensigtsmæssige muskelspændinger.

For at få en ergonomisk kontorstol skal stolen bl.a. kunne tilpasses til den enkelte medarbejder. Derfor er det vigtigt, at stolen har mange indstillingsmuligheder. Dette gælder både indstilling af højde, rygstøtte og hældning af stolen.

Kontorstol med eller uden armlæn?

Til spørgsmålet om, hvorvidt kontorstolen bør have armlæn eller ej, er der faktisk tale om en smagssag. Dog er det virkelig vigtigt, at den ansatte har mulighed for at hvile sin underarm på en flade. Dette kan både være på et armlæn eller en bordkant. Her kan armlænet både være en fordel eller være i vejen.

Foretrækker medarbejderen at læne underarmen på skrivebordet, skal armlænet være så lavt, at det kan gå under skrivebordskanten – eller stolen skal være helt uden. Foretrækker medarbejderen derimod at hvile underarmene på armlæn, bør stolen selvfølgelig have et.

Komplimenter med en balanceplade og hæve-/sænkebord

Et andet vigtigt aspekt i ergonomi på kontoret er at give den enkelte medarbejder mulighed for at variere vedkommendes arbejdsstillinger. Dette kan bl.a. gøres ved at komplimentere kontorstolen med en balanceplade og et hæve-/sænkebord.

Med balancepladen kan medarbejderen i løbet af arbejdsdagen stille sig op på pladen. Dette giver aktivering, træner ryggen stærkere, fremmer blodomløbet, giver mere energi og forbrænder flere kalorier – alt sammen særdeles fordelagtigt ved meget stillesiddende arbejde. Et hæve-/sænkebord har nogenlunde samme fordele, bl.a. øget energi, forbedret velvære, øget fedtforbrænding og giver en forhøjet muskelaktivitet.

Vælg den bedste professionelle rengøring

Rengøring klarer de fleste ansatte ikke selv. Sådan skal det også helst være – de ansatte skal ikke bruge tid på rengøring. I stedet skal de bruge deres energi og arbejdskraft på at udføre andre arbejdsopgaver for virksomheden. Til gengæld vælger langt de fleste virksomheder at ansætte et professionelt rengøringsfirma. Her klares rengøringen af en tredjepart, som virkelig har styr på det. Du er som virksomhed sikker på at møde ind til en rengjort og nydelig arbejdsplads. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge erhvervsrengøring? Det guider vi dig til her.

Få udspecificeret dine behov

Det er svært at købe noget, som man egentlig ikke er klar over, hvad indebærer. Derfor skal du først og fremmest udspecificere dine behov. Rengøring af kontor, trappe, kaffeautomater, kantine, køkken, elevator, lager, vinduer, byggepladser, vedligeholdelse af udendørsarealer, snerydning, affaldssortering, opfyldning af kopimaskiner og blomstervanding – mulighederne er mange. Specificér behovene, og undersøg de forskellige tilbud. Måske du kun har brug for professionel rengøring – eller måske det også er nødvendigt med ejendomsservice.

Gå ikke efter den billigste løsning

En billig løsning er fristende at gå efter. Det er klart, at så få udgifter som muligt, når det drejer sig om rengøring, virker fristende. Dog skal du være opmærksom på, at den billigste løsning langtfra er den bedste i det lange løb. Hvis rengøringsfirmaet ikke rengør grundigt nok i alle kroge, kan det påvirke indeklimaet og medarbejdernes trivsel. Det kan give et højere sygefravær, og så går det som regel hen og bliver rigtig dyrt. Overvej derfor nøje, om den billigste rengøringsløsning nu også er den bedste.

Tjek gerne rengøringsudstyret

Du kan med fordel tjekke rengøringsudstyret hos den pågældende rengøringstjeneste. Anvendes de billigste rengøringsprodukter? Så er det måske ikke de mest effektive. Det er klart en fordel, hvis rengøringsmidlerne er miljøvenlige. Miljøet skånes, og luftkvaliteten i virksomheden forbedres. Rengøringsmidlerne sidder nemlig længe i luften, og masser af partikler udledes. Det kan give hovedpine og ubehag hos medarbejderne, hvis det ikke er ordentlige midler, der benyttes. Det kan også hænge sammen med prisen på erhvervsrengøringen.

Åbenrumskontor – go eller no go?

I mange virksomheder vælger man i dag at sidde i ét stort kontorlokale. Det kan have sine fordele, men det kan naturligvis ligeledes have sine ulemper. Her kigger vi nærmere på åbenrumskontoret, og om det er et go eller et no go.

Et åbent kontor bidrager til den flade struktur

Har I en flad struktur i virksomheden, kan det give rigtig god mening, at alle sidder i ét stort lokale. På den måde sidder chefer, mellemledere og alle andre samlet, og det bidrager til, at man mærker den flade struktur.

Frem for at chefen sidder for sig, og alle andre er inddelt i mindre grupper, bliver det på denne måde tydeligt, at I alle sammen er en del af det samme. I har nogle fælles mål, I alle sammen skal nå, og som I arbejder jer hen imod i flok. Dét bliver tydeligt, når I sidder sammen alle sammen, og det er en klar fordel.

I et åbent kontor er der mulighed for sparring på tværs

Med et åbent kontormiljø bliver det nemmere at sparre på tværs. På en arbejdsplads er man typisk inddelt i forskellige mindre ”grupper”, som hver især beskæftiger sig med deres særlige fokusområde. Når I alle sammen sidder sammen, kan I ikke blot sparre med jeres egen ”gruppe”, men også med alle andre.

Det åbne kontor bidrager ligeledes til, at også chefer og mellemledere kan inddrages i dilemmaer og problematikker i løbet af dagen. Hvor man måske ikke banker på chefens kontordør for at diskutere en mindre udfordring, kan man godt lige gå forbi, når man alligevel er ude at hente kaffe.

Med et åbenrumskontor skal I være opmærksomme på støjniveauet

Der er mange fordele ved et åbent kontormiljø. Den helt store udfordring er naturligvis, at det kan være svært at kontrollere støjniveauet i et sådant kontor. Når I sidder mange sammen, kommer der automatisk til at være mere støj, og det kan gå ud over produktiviteten.

Skal det fungere med et åbenrumskontor, er det således vigtigt, at I er meget opmærksomme på at holde lydniveauet nede. I kan igangsætte diverse forskellige initiativer for at sikre, at støjniveauet ikke bliver for intenst. Der skal naturligvis være plads til sparring, men samtidig skal der også være plads til fordybelse.

Resultater bliver skabt, når det kollegiale samarbejde styrkes

At kunne indgå i et team og i fællesskab arbejde sig mod resultater er en nødvendighed på en dansk arbejdsplads i dag. Chefer og ledere ansætter bevidst folk med gode sociale kompetencer, så det interne forhold styrkes.

Det gode samarbejde er en forudsætning for samarbejdet, der skaber resultater. Virksomheder kan ikke blot ansætte de rigtige folk og forvente stærkt samarbejde, hvis ikke også medarbejderne og ledelsen starter initiativer, der arbejder for den interne kommunikation, gensidige respekt og omsorg.

I denne artikel inspireres du til at igangsætte de mekanismer – både på og udenfor kontoret – der vil gøre det kollegiale bånd stærkt mellem medarbejderne.

Små initiativer

De små initiativer gør den store forskel. Indret arbejdsmiljøet således, at alle medarbejdere føler, at der er plads til personlighed, vedkommenhed og nærvær – frem for overfladiske, professionelle forhold. Ved at kontoret har en fælles facebookgruppe, hvor kantinesnak, jokes eller almindelig hjælp kan finde sted, og når der er plads til privat snak ved kaffemaskinen, gøres kontorlivet hyggeligt fremfor ligegyldigt.

Snak i frokostpausen

Det bør være almindelig kutyme på kontoret, at ansatte forlader deres skrivebord for en stund og i stedet socialiserer sig med kollegaerne i frokostpausen. Kantinen eller spiseområdet er udgangspunkt for snakke, der ikke blot centrerer sig om den professionelle opgave.

Der bør være plads til mindre formel og mere afslappet snak på kontoret. Spisepausen er faktoren, der sikrer dette. Ved at kende til hinandens privatliv skabes en stærkere relation mellem medarbejderne, og det er det, der gør samarbejdet mellem kollegaer optimalt.

Arrangementer

Nogle er mere fokuseret og optaget af deres arbejdsopgave, når de er på kontoret. Derfor skabes de gode relationer mellem kollegaer allerbedst uden for erhvervslokalerne. Når scenen skiftes fra den trivielle, professionelle hverdag til i stedet at være i privaten, ændres nogles opførsel, og der gives bedre plads til at lære hverandre at kende.

Grillaftener, julefrokost, sommerfest og udflugter for alle kontorets medarbejdere giver en lejlighed til for alvor at lære hinanden at kende – og når den relation mellem kollegaer er på plads, vil den gavne arbejdslivet.

Støtte til medarbejderne – prioritér ergonomiskkorrekte kontormøbler

Når du er ansvarlig for en arbejdsplads, er du også ansvarlig for, at dine medarbejdere har det godt, mens de er på arbejde. Har du mange medarbejdere, der sidder på kontor, er det især vigtigt, at du sørger for, at de får de rigtige kontormøbler, der giver den nødvendige støtte.

Her i indlægget kigger vi nærmere på, hvilke ergonomiskkorrekte kontormøbler, der er uundværlige på kontoret. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du sikrer bedre arbejdsforhold for dine medarbejdere.

De rigtige kontorstole med forskellige indstillinger

Et af de vigtigste kontormøbler for den enkelte medarbejder er en kontorstol. Som kontormedarbejder bliver der nemlig tilbragt mange timer med at sidde ned. Det er derfor vigtigt, at du kan tilbyde dine medarbejdere den rigtige støtte. Her skal der en ergonomiskkorrekt kontorstol.

Du skal blandt andet kigge efter kontorstole med flere forskellige indstillinger. Det skal være muligt at indstille siddehøjden, ryklænet, eventuelle armlæn, sædets vinkel og så videre. Ved at kunne justere på disse indstillinger kan den enkelte medarbejder indstille sin kontorstil til vedkommendes højde og drøjde.

Hæve-sænkeborde til forskellige arbejdsstillinger

Selvom en kontorstol er yderst vigtig, er det også en god idé med et bord, der kan hæves og sænkes. Det sikrer nemlig også, at det enkelte kontorbord kan tilpasses til den enkelte medarbejder.

En anden fordel ved hæve-sænkeborde er, at det giver medarbejderen mulighed for at veksle imellem sin arbejdsstilling. Det kan nemlig både foregå stående og siddende. Det er også med til at give medarbejderne bedre støtte. Derudover tilføjer det også noget bevægelse til arbejdsdagen, hvilket også er rigtig godt for den enkelte medarbejder.

Siddebolde til bedre arbejdsstilling

Selvom ergonomiskkorrekte kontorstole er en god idé, kan det også være en god idé at overveje andre siddemøbler. Her kan det især være en god idé med siddebolde.

Siddebolde er lige som fitnessbolde. Det vil sige, at der ikke er noget ryglæn på. Medarbejderen er derfor tvunget til at rette ryggen for at kunne sidde ordentlig på bolden. Det kan derfor også være en rigtig god måde at give medarbejderne andre arbejdsstilling, hvor de passer bedre på deres krop, mens de arbejder.

Bliv en attraktiv virksomhed i Aalborg

Ejer du en virksomhed, så er du formentligt udmærket klar over, hvor vigtigt det er at bosætte virksomheden i en attraktiv by. Det hænger nemlig ofte sammen med, at hvis du ønsker, at din virksomhed skal blive attraktiv, så skal den også befinde sig et attraktivt sted. Ellers er det svært at skaffe kunder og kvalificeret arbejdskraft.

Aalborg er en by i rivende udvikling, der har en masse at byde på. Derfor bliver byen også anset som værende en by, der er medvirkende til at skabe og videreudvikle attraktive virksomheder. Hvorfor? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Danmarks fjerdestørste by

Aalborg er kun overgået af København, Aarhus og Odense, når det kommer til de største byer i Danmark. Derfor har den nordjyske storby også en god rummelighed, hvor der er plads til alle virksomheder i alle størrelser. Du skal derfor ikke være bekymret for, om der er plads til netop din virksomhed. I Aalborg er der både store, internationale virksomheder, men byen inviterer også iværksættere til at slå deres rødder i byen. Dette gode og dynamiske arbejdsmiljø, der er mellem virksomhederne, er med til at skabe en masse omtale om virksomhederne i byen, og dette kan gavne din virksomhed.

Stor studieby

Aalborg har også mange gode uddannelsesmuligheder, hvilket gør, at der er rigtig mange unge, der har deres dagligdag i det nordjyske. Der er derfor fremragende muligheder for at skabe gode forbindelser til de unge studerende, som du kan tilbyde attraktive studiejobs, der kan medføre en faststilling. Virksomheder med mange unge er ofte blandt de mest velsete virksomheder. I Aalborg er der rigtig mange unge, som din virksomhed uden tvivl kan få glæde af og de kan få glæde af jer. Sammen kan I gøre virksomheden mere attraktiv for omverdenen.

Populær beliggenhed

For at blive en attraktiv virksomhed, så er det vigtigt, at der er gode muligheder for at rejse rundt. Det skal ikke være problematisk at komme til og fra byen. Det kan man heller ikke sige om Aalborg. Byens placering er blandt de mest populære i Danmark på grund af de gode trafikforbindelser, der skaber forbindelser til resten af landet og Europa.

Nye møbler til kontoret? Overvej brugte møbler

Har du netop lejet et nyt kontor, har du sikkert behov for nye kontormøbler til virksomheden. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til kontormøbler.

Måske tænker du allerede i nye baner. Det kan dog være en fordel at tænke i brugte baner i stedet. Der er nemlig flere fordele ved at vælge brugte kontormøbler frem for nye kontormøbler. Læs mere om, hvorfor du skal vælge brugte kontormøbler i dette indlæg.

En mindre omkostning i regnskabet

Det kan ofte være en stor post i regnskabet, når du står over for en flytning. Både flytteomkostninger og nye kontormøbler kan hurtigt æde flyttebudgettet op. Vil du gerne spare på budgettet, kan du vælge at købe brugte kontormøbler i stedet for.

Oftest er brugte kontormøbler noget billigere end nye kontormøbler. Det betyder ikke nødvendigvis, at møblerne er i dårlig stand. Du kan sagtens finde brugte kontormøbler, der kun har nogle få år på bagen. Vælger du brugte møbler af en passende kvalitet, får du møbler, du kan få glæde af i mange år i virksomheden.

Nu til dags er det forholdsvis nemt at finde brugte kontormøbler. Det er blevet en trend, som flere forhandlere er kommet med på. Der er derfor en masse gode muligheder for at finde brugte kontormøbler, som passer til virksomhedens behov og pengepung.

Vil du gerne spare nogle penge i regnskabet, kan det derfor være en rigtig god idé at vælge brugt frem for nyt.

Godt for miljøet og din CSR-politik

Det er ikke kun din regnskabsdame eller -mand, der bliver glad for dit valg. Miljøet vil også takke dig for, at du vælger brugte kontormøbler. Vælger du i stedet nye kontormøbler, vil produktionen af disse oftest medføre, at der sker en belastning på miljøet.

Alternativet for de brugte møbler kunne være, at de var blevet smidt ud. Dette vil også have belastet miljøet. Du redder derfor miljøet på flere forskellige punkter ved at vælge brugte møbler frem for nye. Derudover kan det også være en aktiv del af CSR-politikken i virksomheden. Det kan være virksomhedens måde at tage ansvar for miljøet og omgivelserne, I befinder jer i. Der er derfor flere miljømæssige fordele ved at vælge brugte møbler fremfor nye møbler.

Outsource rengøringstjansen til professionelle

Med et kontorlokale samler der sig lidt skidt og snavs med tiden. Det kan ikke undgås, da du sikkert bruger en masse tid der. Har du også medarbejdere i virksomheden, vil der kunne komme endnu mere snavs rundt i hjørnerne. Hvem står for rengøringen? I dette indlæg kommer vi med argumenter for, hvorfor du skal droppe rengøringstjansen. I mange tilfælde kan det nemlig meget bedre betale sig, at du outsourcer det til en professionelt rengøringsvirksomhed. Læs med her, og find ud af hvorfor

Vær sikker på, at kontoret altid er rent

Når du bruger en professionel rengøringsvirksomhed, får du nogen, der har helt styr på, hvad de laver. De hjælper sikkert med rengøring for mange andre. Det betyder, at de kan alle de smarte tricks for, hvordan rengøringen bliver foretaget i en fart. Hvis du selv skal i gang med klud og sæbe, kan du sikkert blive lidt i tvivl om, hvor du skal starte. En professionel rengøringsvirksomhed har en helt klar procedure, de følger. Denne procedure er også med til at sikre, at det bliver gjort effektivt. De glemmer ikke sådan lige nogle steder. Kontoret vil derfor være rent over det hele, når du hyrer professionelle til det. Fordelen ved en rengøringsvirksomhed er også, at du kan lave faste rengøringsaftaler. Det kan for eksempel være, at du ønsker rengøring hver dag, en gang om ugen, eller noget helt tredje. Du bestemmer, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed.

Brug tiden på din virksomhed

Når du har din egen virksomhed, har du en masse at se til. Det kan derfor være svært at finde tiden til selv at stå for rengøringen. Når du endelig får tid til det, er der sikkert også brug for en ordentlig omgang. Det betyder, at du pludselig kan have gang i den helt store hovedrengøring. Det har du jo egentlig ikke tid til. Når du pludselig bruger tid på rengøring, tager du fokus væk fra din virksomhed. Det betyder, at der er andre opgaver, der bliver nedprioriteret, når du griber kost og spand. Med en professionel rengøringsvirksomhed kan du derfor holde fokus på din virksomhed.

Boost virksomheden med individuelle KPI’er

I langt de fleste virksomheder har man en række mål, man skal nå – KPI’er. Der er imidlertid rigtig god mening i ikke blot at lave KPI’er for virksomheden, men også for de enkelte medarbejdere. På den måde bidrager alle med deres absolut bedste.

Forskellige styrker og forskellige svagheder

Samtlige medarbejdere på en arbejdsplads har noget at bidrage med. Alle mennesker har hver deres forcer, og disse skal naturligvis gerne udnyttes så godt som muligt. Ved at fokusere på de enkelte medarbejderes forskellige spidskompetencer kan I nemlig sammen nå endnu længere i virksomheden. Det gælder naturligvis tilsvarende, at samtlige medarbejdere har nogle svagheder eller noget, de gerne skulle blive bedre til. Dette er det ligeledes en god idé at have for øje, når I laver KPI’er, der skal styrke virksomheden.

Tydelige mål er en klar fordel

Ved at lave individuelle KPI’er for de enkelte medarbejdere får alle hver deres mål, de arbejder hen imod. Det medvirker til, at man som medarbejder bevarer fokus og konstant udvikler sig til det bedre. Ved at indkredse, hvad den enkelte er rigtig god til, og sætte nogle KPI’er, der kredser omkring dette, bliver kompetencerne udnyttet bedst muligt. Samtidig giver det naturligvis også god mening at sætte nogle KPI’er, der udfordrer medarbejderen. Derved vil vedkommende nemlig blive ”tvunget” til at udvikle sig og hele tiden blive bedre og bedre til sit job. Det er altså en klar fordel at have nogle tydelige mål, man arbejder hen imod, hvis man gerne vil overkomme ens svagheder og samtidig få udnyttet ens styrker bedst muligt.

Vær åben omkring de fælles KPI’er

Der er sandsynligvis lavet nogle målsætninger for virksomheden, og disse bør i høj grad kommunikeres ud til de ansatte. På den måde bliver det nemlig klart for alle på arbejdspladsen, hvad det egentlig er, I arbejder hen imod. Det gør det langt nemmere for alle at bidrage til at nå de samme fælles mål, og når man løfter i flok, bliver resultatet som bekendt som regel bedre. Der er altså ingen grund til at hemmeligholde de forskellige KPI’er i virksomheden. Inddrag i stedet de ansatte, således at I sammen kan arbejde mod at nå de samme mål.

Få de bedste medarbejdere med en placering i Aalborg

Er du ved at overveje, hvor du skal placere din virksomhed? Aalborg kan være en god by at overveje, hvis du vil have de bedste medarbejdere i din virksomhed. Der er flere forskellige grunde til, at Aalborg kan være en god placering, hvis du vil lokke de bedste medarbejdere til din virksomhed. Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

En spændende by for dine medarbejdere

Hvis du prøver at lokke medarbejdere til din virksomhed, som er nødt til at flytte tæt på, er Aalborg en rigtig god placering. Aalborg har nemlig en masse fantastisk ting at byde på. Du tænker måske ikke, at det burde gøre den store forskel, men for en kommende medarbejder, der skal til at hive teltpælene op for at komme tættere på din virksomhed, kan det betyde rigtig meget.

Aalborg er en by, hvor der er et hyggeligt byliv. Derudover er der også skøn kultur og natur, som kan være lokkende for mange mennesker. Dine kommende medarbejdere vil derfor se Aalborg som en god placering, både for deres hjem og din arbejdsplads.

Når du har en attraktiv placering, har du mulighed for at lokke flere medarbejdere til. Du får derfor flere valgmuligheder og kan derfor også lokke de bedste medarbejdere til din virksomhed.

Dine kommende medarbejdere kan allerede være i Aalbor

Dine kommende medarbejdere skal måske ikke nødvendigvis flytte tættere på din virksomhed. De kan faktisk allerede bo i Aalborg. Aalborg er en by, der byder på flere froskellige uddannelser. Der bor derfor en masse unge, der kommer med den nyeste viden fra skolebænken. Har du en placering i Aalborg, vil du være attraktiv for de nye studerende. Dette er også en måde at lokke de bedste medarbejdere til din virksomhed i Aalborg.

Gode transportmuligheder til Aalborg

Når du vælger at placere din virksomhed i Aalborg, vil du også være attraktiv for de bedste medarbejdere, som ønsker at pendle til og fra arbejde. Aalborg er nemlig en forholdsvis stor by, hvor der er gode transportmuligheder til. Dette er både offentlig transport og vejnet, hvis du er i bil.

Bliv klogere på fordelene ved at leje sig ind i et kontorhotel

Vælg et kontorhotel i Aalborg

Aalborg, Nordjyllands hovedstad, Nordens Paris. Kært barn har mange navne, og Aalborg er da også et af de populære steder at slå sig ned som erhvervsdrivende.

I denne artikel skal vi se lidt nærmere på en af de mange kontormuligheder, som du finder her i Aalborg – nemlig kontorhotellet. Hvad kan et kontorhotel, som andre kontortyper ikke kan? Hvad får du ud af det? Og hvorfor er Aalborg den oplagte beliggenhed til et kontorhotel? Bliv meget klogere her.

Kontorhotellet som type

Er du på udkig efter et kontor til din nystartede virksomhed eller til din enkeltmandsvirksomhed, kunne et kontorhotel måske være perfekt for dig. Når du lejer dig ind hos et kontorhotel, får du naturligvis din egen kontorplads og dit eget lille kontor. Reception, mødelokaler, printer og kantine deler du med kontorhotellets øvrige lejere. Denne løsning er typisk blandt de billigste på markedet, og derfor egner det sig både størrelses- og prismæssigt godt til nystartede og mindre virksomheder samt enkeltmandsvirksomheder.

Hvad er der i det for dig?

Foruden de lave priser er der faktisk rigtig mange fordele ved at leje sig ind i et kontorhotel. Først og fremmest skal du ikke bruge tid på at vedligeholde dine lokaler, for det gør din udlejer, og de fleste af faciliteterne er ovenikøbet til fælles brug og dermed ikke dit ansvar alene.

Derudover har du de bedste forudsætninger for at sparre med andre selvstændige. Dine ”kolleger” på kontorhotellet er måske i samme båd som dig, og faglig sparring og netværk er dermed en helt naturlig konsekvens af det at være ”kolleger”.

Det kan være svært at finde fodfæste som virksomhed – især i en større by som Aalborg – og derfor er netværk alfa og omega for succes. At du så ikke behøver at gøre en ekstraordinær indsats for at opsøge dit netværk, er en stor bonus, som hører til det at have kontor i et kontorhotel.

Trivsel på arbejdspladsen: Derfor er det vigtigt

Der kan være rigtig mange ting, der gør en arbejdsplads til et rart og behageligt sted at være. Samtidig kan der også være rigtig mange negative faktorer, der medfører en knap så god stemning på jobbet. Nogle af de faktorer, der kan have indflydelse på trivslen, er eksempelvis det fysiske miljø, arbejdets faglige karakter og sociale forhold. Uanset grunden er det helt afgørende for en virksomhed at diagnosticere og behandle eventuelle negative faktorer på arbejdspladsen.

Den fysiske udformning af kontoret

Hvad angår det fysiske arbejdsmiljø, kan det dreje sig om noget så enkelt som indeklimaet. Er der eksempelvis for varmt eller koldt på kontoret? Er der mulighed for at lufte ud, og hvordan er støjniveauet? Disse er simple, men helt konkrete faktorer, der kan have stor indflydelse på den generelle trivsel på arbejdspladsen. Sørg for, at disse forhold er optimale, så du sikrer det bedst mulige arbejdsklima for dig og dine medarbejdere.

Arbejdsopgaverne skal være meningsfulde

Derudover er det vigtigt at kigge på den nuværende opdeling af arbejdsopgaver. Har alle udfordrende og varierende opgaver fra tid til anden, og er alle helt klar over rollefordelingen på kontoret? Når man både kender sin egen, men også andres rolle i firmaet, skaber det automatisk en følelse af værdi, som er meget vigtig for arbejdsglæden. Sørg endvidere for, at dine medarbejdere kan se en lovende fremtid for dem selv i virksomheden. Er der muligheder for at udvikle sig fagligt, blive forfremmet og efterhånden påtage sig flere ansvarsfulde opgaver?

Sørg for at sikre god kommunikation mellem alle parter

Sidst, men ikke mindst, er det vitalt at sikre en god social relation mellem de forskellige parter i virksomheden. Her drejer det sig både om kommunikationen mellem kollegerne, men også relationen mellem ledelsen og de ansatte. Derudover kan der i nogle virksomheder være grund til at kigge på forholdet mellem virksomheden og dens partnere eller kunder. Sørg dog for, at diverse interne relationer er gode, før fokus flyttes til de eksterne relationer.

Aalborg stryger opad på listen

Flere og flere vælger at leje lokaler til deres virksomhed i Aalborg. Selvom Aalborg ikke er den største by i landet, har den stadig rigtig meget at byde på. Der er nemlig flere ting, der er attraktive i byen for virksomheder, der leder efter nye kontorlokaler. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvorfor du måske skal overveje at leje dine kontorlokaler i Aalborg frem for i en af de andre større byer.

Gode transportmuligheder fra Aalborg

Selvom Aalborg er placeret i den nordlige del af landet, kan du sagtens komme til og fra byen, uden du skal bruge oceaner af tid på det. Skal du til møder eller lignende hos kunder, leverandører eller andre former for samarbejdspartnere, kan du nemt komme på motorvejen direkte fra byen.

Det er dog ikke kun vejnettet, der er attraktivt i Aalborg. Byen har nemlig også en lufthavn. Aalborg kan derfor være en attraktiv placering for dit kontor, hvis du ofte skal ud til samarbejdspartnere, eller de ofte skal komme på besøg hos dig.

Billigere husleje

Aalborg er den fjerdestørste by i Danmark. Selvom byen er en af de større her i landet, betyder det dog ikke, at du også vil blive mødt af høje huslejer, som kan være tilfældet i nogle af de andre større byer. Aalborg har nemlig et meget attraktivt huslejeniveau, som kan være noget, der kan være værd at gå efter. Hvis du vil spare lidt penge på husleje, er Aalborg derfor et rigtigt godt bud.

Attraktivt udvalg af nye medarbejdere

Da Aalborg er en af de større byer i Danmark, er der også mange studerende i byen. Der er nemlig tale om en studieby. Det kan være til din fordel, hvis du vælger at placere dine kontorlokaler i Aalborg. Der vil hele tiden ske en rotation i de studerende. Det betyder, at du har mulighed for at ansætte dugfriske, nyuddannede i din virksomhed.

Det kan være en fordel, hvis du ønsker den nyeste viden inden for deres felt. Det store udvalg af nyuddannede gør, at du kan vælge en eller flere medarbejdere, der passer perfekt til din virksomhed. Du vil nemlig også være attraktiv for de nyuddannede, da du er placeret i den by, hvor de bor.

Derfor skal man have en frokostordning på kontoret

Der er efterhånden en del firmaer, der tilbyder frokostordninger til virksomheder, og det kan bestemt godt være værd at overveje denne mulighed som virksomhedsejer. Med en frokostordning vil man nemlig være med til at styrke medarbejdernes velvære på flere forskellige måder, og det er altafgørende i forhold til at opnå resultater i virksomheden.

Er dine ansatte ikke glade og tilfredse, er der en minimal chance for, at I sammen når jeres fælles mål. Netop derfor er velvære og trivsel også værd at vægte højt som virksomhedsejer.

Husk at sikre dine medarbejderes fysiske sundhed

Der kan ikke være nogen tvivl om, at man yder bedre og mere på arbejdsmarkedet, hvis ens generelle fysiske sundhed er i orden. Man har dermed et større overskud og mere energi. På den måde bliver det nemlig langt nemmere at klare dagens forskellige arbejdsopgaver, og derfor er det også værd at gøre en aktiv indsats for at sikre sine medarbejderes fysiske sundhed.

Med en frokostordning bliver det nemt at vælge den sunde vej, og dermed er du sikker på, at dine ansatte får en sund og nærende kost minimum én gang om dagen. Det kan være med til at gøre deres arbejdsindsats endnu bedre, og efter frokosten vil de have fornyet energien til resten af dagens opgaver.

Spred god stemning med fælles frokost

Ved at investere i en frokostordning er du også med til at sikre de ansattes velvære på et andet plan end det fysiske. Det kan nemlig være med til at sprede den gode stemning og give fællesskabsfølelse, at man hver dag spiser frokost sammen, og dermed bidrager du positivt til deres mentale trivsel. Med en fælles frokostordning er der mulighed for at få vendt løst og fast i pausen, og det er med til at styrke sammenholdet, hvilket giver et godt arbejdsmiljø.

Desuden er det et lækkert personalegode for medarbejderne, at de får god mad til frokost hver eneste dag. Det vil derfor uden tvivl også motivere dem, at der bliver investeret i en frokostordning med velsmagende og sund mad.

Vælg Aalborg

Sidder du med en drøm om at starte en ny virksomhed eller med en drøm om at rykke din nuværende virksomhed til en ny destination, skal du tage et kig på Aalborg. Aalborg er Danmarks tredje største by, og det er en by i sprudlende udvikling. Aalborg kan tilbyde lidt af hvert, og det er det perfekte sted at starte sin virksomhed op. Bliv en del af en by i udvikling, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå nye højder.

Aalborg er virksomhedernes kommune

Aalborg kommune brander sig i høj grad på at være virksomhedernes kommune. De har annonceret kampagner som BusinessAalborg og BEDREbusiness, der skal lokke endnu flere virksomheder til området. Der findes allerede over 10.000 forskellige virksomheder i Aalborg, hvilket giver dig og din virksomhed stor mulighed for at finde nye samarbejdspartnere og udveksle erhvervserfaring med flere i samme branche. Aalborg Kommune er i udvikling, og hvert år kommer der mere end 500 nye virksomheder til kommunen. Hvis du ønsker en ny start for din virksomhed i et lokalsamfund, hvor virksomhedernes ambitioner og behov står øverst på listen, kan Aalborg være det perfekte sted for dig.

Find kvalificeret arbejdskraft

Aalborg Universitet har gennem de seneste mange år udviklet deres kompetencefelt inden for IT, matematik, datalogi og energi. Faktisk er de en af de førende undervisningsinstitutioner inden for disse områder i hele Europa. Driver du en virksomhed, der specialiserer sig inden for nogle af disse områder, kan du med garanti finde yderst kvalificeret arbejdskraft i Aalborg. Du kan vælge mellem et hav af studerende, der alle med garanti gerne vil kunne skrive noget relevant erhvervserfaring på CV’et – og samtidig kræver de ikke den helt store lønseddel. En by med mange unge, er altid et godt tegn. Det viser, at der er fremgang og udvikling, og du kan gøre klogt i at flytte din virksomhed derhen, hvor fremtidens dygtigste hoveder befinder sig. Aalborg Universitet samarbejder med byens erhvervsliv for at danne de dygtigste studerende – og dette samarbejde kan du blive en del af, hvis du rykker din virksomhed til Aalborg.

Aalborg – byen med de mange ansigter

For mange er Aalborg måske blot en by mod nord, som man ved er Danmarks tredjestørste – men hvad der foregår, det ved man måske ikke lige helt. Aalborg er i høj grad en by i vækst, hvor der er mange sparede penge og positive oplevelser i vente, hvis du vender næsen mod det nordjyske.

Hvad er det nu lige, Aalborg kan?

Som virksomhedsejer kan man let lade sig friste til at tage det sikre valg og placere sig i hovedstadens erhvervsliv. Men sagen er bare den, at der kan være mange fordele og penge at spare ved at undersøge det danske lands øvrige store byer – og ikke mindst kaste et kritisk blik på sine behov.

Med et kontor i Aalborg får du en by, som på mange måder er kompromisets købstad. Her finder du storbyliv, men får også smuk natur og fredelige omgivelser. Der er café latte på hjørnecaféen samtidig med en billig kvadratmeterpris. Derudover kan man sige, at byen er i rivende udvikling og vil fremad – samtidig med at byen byder på en jysk ro og rar overskuelighed.

En attraktiv arbejdsplads på mange fronter

I byen finder du et bredt udbud af muligheder. Blandt andet et af byens varemærker Nordkraft, som er en gammel bygning, der har fået nyt liv med store events som Ordkraft, teaterforestillinger, udstillinger og meget mere. Samtidig bygges der på livet løs i byen, blandt andet nede ved havnefronten omkring det nybyggede Musikkens Hus.

Med et kontor i Aalborg vil du samtidig være en attraktiv arbejdsplads for dine medarbejdere, da de let vil kunne finde en god familiebolig til en overskuelig pris. Derudover er der gode transportmuligheder til og fra byen – samtidig med at du slipper for storbyens lange køer og kampene om parkeringspladserne.

Meget mere for pengene

En anden betydelig fordel ved at have sin base i Aalborg er på økonomifronten. Nordjyder er kendte for deres jyske krejlergen – måske er det netop det, der har haft sin indvirkning på de lave lejepriser. Faktum er i hvert fald, at du i det nordjyske får mange, mange flere kvadratmeter for prisen sammenlignet med i hovedstaden.

Hvem ved, måske du kan være heldig at finde et lækkert kontor med plads til både fodboldbord og op til flere forskellige arbejdsstationer. Eller hvad med et lækkert lokale med udsigt over Limfjorden?

Kontor i moderne by

Skal kontoret udvides, uden at det sker på bekostning af virksomhedens frie kapital? Bare fordi firmaet ikke ønsker at investere i en dyr ejer- eller andelsbygning, der ligger på en dyr adresse i et prestigefyldt kvarter, kan det godt lade sig gøre at leje sig ind på en moderne adresse omgivet af liv og udvikling. Aalborg er her et godt bud på, hvor etablerede som nye virksomheder kan slå sig ned.

Byen har været og er stadig i rivende udvikling. Mange forbinder nok Aalborg med drukfester på Jomfru Ane Gade og enkelte fiskere på havnekajen i grå, gamle industrikvarterer. Men det er langt fra det billede, der i dag møder besøgende i Aalborg.

Fra havnekaj til kulturhuse

Det gamle industrikvarter med store maskiner, industriskibe og lukkede områder er blevet skiftet ud med arkitektoniske perler i det vestlige Aalborg. De nye boliger tiltrækker veluddannede børnefamilier, forretningsfolk og unge under uddannelse, der kan være på udkig efter interessante studiejobs og fremtidige arbejdspladser.

Der er behov for de nye boliger, fordi mange nye mennesker i disse år søger nordpå til Aalborg. Det skyldes, at Aalborg er en universitetsby, hvor studerende fra hele Danmark slår sig ned. Og så skyldes det de nye udflytninger af statslige arbejdspladser til byen, der betyder flere arbejdspladser for højtuddannede. Så hvis din arbejdsplads er på jagt efter nyt blod til virksomheden, så er Aalborg en smeltedigel af blandede akademiske baggrunde og mennesker fra vidt forskellige dele af landet i alle aldersgrupper.

Nye kulturcentre

Denne smeltedigel har været med til at sætte skred i Aalborgs kulturliv. Der er blevet åbnet en længere række forsamlingssteder, der skal tiltrække og opmuntre til at dyrke kulturen i det nordjyske. Det har betydet flere forsamlingshuse og et nyt musikhus, der blandt andet danner rammen om Nordjyllands Musikkonservatorium og Aalborg Symfoniorkester.

Musikhuset er placeret på den gamle havnekaj og har udsigt over Limfjorden, hvor fiskere i flere hundreder år har ernæret deres familier inde i Aalborg ved at tage ud og fiske. Alt i alt gør disse tiltag det mere attraktivt end nogensinde for nyuddannede medarbejdere at slå sig ned i byen.

Bæredygtig by med grønt image

I den nye vestlige del af byen er der tænkt i bæredygtighed. Her er der fokus på grøn omstilling – også inden for det nordjyske erhvervsliv. Aalborg Universitet, diverse udvalg i lokalrådet i Aalborg Kommune og en række store virksomheder i byen er for eksempel involveret i at fremme bæredygtighed. Så hvis virksomheden ønsker at arbejde sig hen mod et mere grønt image, så er Aalborg et godt sted at starte. Her er det blandt andet muligt at bakke op om de arrangementer og lokale indsatser, der jævnligt er i gang mange steder i den nordjyske hovedstad.

8 ting du kan lave på kontoret, hvis du har for meget tid

Her er en liste med ting, du skal lave, når du befinder dig på dit kontor.

Har man for meget tid som ansat på kontor, giver vi her nogle råd til, hvad man kan lave for at slå tiden lidt ihjel.

Det er vigtigt, man har ting at foretage sig, hvis man har ekstra tid at tage brug af.

Her er listen med tingene, man kan foretage sig, når der er overskydende tid til det:

1: Planlægge

Hvis man bare planlægger i fem minutter, hvad man skal lave, kan det redde en fra at lave noget i en halv time den efterfølgende dag. På den måde forbliver man også produktiv, selvom der er overskydende tid.

2: Skab en relation til kollegaerne

Tiden skal bruges fornuftigt. Og der er stor fornuft i, at man eksempelvis går en tur eller spiser med kollegaerne eller, hvis det kan lade sig gøre, med chefen.

3: Hjælp en kollega

Hvis der er en eller flere, der har brug for hjælp, og du har tidsoverskud, kan du være til stor hjælp for dine kollegaer. Det kan for eksempel være en kollega, der er i tidsnød, som har brug for din hjælp.

4: Kig på forbedringspunkter

Man kan gøre sig tanker om, hvordan man kan forbedre arbejdsforholdene for de ansatte på den arbejdsplads, man befinder sig på. De tanker, man gør sig, kan man tage op med chefen.

5: Opnå ny viden

Tiden kan også bruges på at opsøge ny viden og udvide ens videnshorisont på det felt, man arbejder på. Jo større viden, man er i besiddelse af, jo bedre er det.

6: At netværke

Det, at man netværker, gør, at man ikke kun får flere kontakter. Man kan lade sig inspirere og opnå ny viden og knowhow inden for den branche, man befinder sig i. Er der overskydende tid, kan den bruges fornuftigt på at tale med andre i branchen.

7: Kig på dit rod og ryd op

Er der én ting, som er hæmmende i ens arbejde, så er det, at man har et rodet skrivebord. Man bliver ikke lige frem rolig af at se, at der er papirlapper og mapper over det hele på ens skrivebord. Sørg for, at dit skrivebord er nemt og overskueligt, og så er du på rette vej. Samtidig er det også sådan, at et pænt og afryddet skrivebord giver dig noget mere ro i sindet, end hvis det er rodet.

8: Kig dine resultater igennem

Det kan være rart at se, hvilke resultater man har skabt, og det gør man ved, at man lige kigger sine resultater igennem. At kigge sine resultater igennem kan styrke ens selvtillid, og selvtillid er altid en brugbar egenskab, når man er på en arbejdsplads.

8 ting du kan lave på kontoret, hvis du har for meget tid

Her er en liste med ting, du skal lave, når du befinder dig på dit kontor.

Har man for meget tid som ansat på kontor, giver vi her nogle råd til, hvad man kan lave for at slå tiden lidt ihjel.

Det er vigtigt, man har ting at foretage sig, hvis man har ekstra tid at tage brug af.

Her er listen med tingene, man kan foretage sig, når der er overskydende tid til det:

1: Planlægge

Hvis man bare planlægger i fem minutter, hvad man skal lave, kan det redde en fra at lave noget i en halv time den efterfølgende dag. På den måde forbliver man også produktiv, selvom der er overskydende tid.

2: Skab en relation til kollegaerne

Tiden skal bruges fornuftigt. Og der er stor fornuft i, at man eksempelvis går en tur eller spiser med kollegaerne eller, hvis det kan lade sig gøre, med chefen.

3: Hjælp en kollega

Hvis der er en eller flere, der har brug for hjælp, og du har tidsoverskud, kan du være til stor hjælp for dine kollegaer. Det kan for eksempel være en kollega, der er i tidsnød, som har brug for din hjælp.

4: Kig på forbedringspunkter

Man kan gøre sig tanker om, hvordan man kan forbedre arbejdsforholdene for de ansatte på den arbejdsplads, man befinder sig på. De tanker, man gør sig, kan man tage op med chefen.

5: Opnå ny viden

Tiden kan også bruges på at opsøge ny viden og udvide ens videnshorisont på det felt, man arbejder på. Jo større viden, man er i besiddelse af, jo bedre er det.

6: At netværke

Det, at man netværker, gør, at man ikke kun får flere kontakter. Man kan lade sig inspirere og opnå ny viden og knowhow inden for den branche, man befinder sig i. Er der overskydende tid, kan den bruges fornuftigt på at tale med andre i branchen.

7: Kig på dit rod og ryd op

Er der én ting, som er hæmmende i ens arbejde, så er det, at man har et rodet skrivebord. Man bliver ikke lige frem rolig af at se, at der er papirlapper og mapper over det hele på ens skrivebord. Sørg for, at dit skrivebord er nemt og overskueligt, og så er du på rette vej. Samtidig er det også sådan, at et pænt og afryddet skrivebord giver dig noget mere ro i sindet, end hvis det er rodet.

8: Kig dine resultater igennem

Det kan være rart at se, hvilke resultater man har skabt, og det gør man ved, at man lige kigger sine resultater igennem. At kigge sine resultater igennem kan styrke ens selvtillid, og selvtillid er altid en brugbar egenskab, når man er på en arbejdsplads.

Derfor skal du kontakte en boligadvokat, når virksomheden skal flytte

Der er mange gode grunde til, hvorfor man skal huske at kontakte en boligadvokat, når virksomheden skal flytte i nye lokaler. En boligadvokat kan nemlig sørge for, at uforudsete udgifter bliver elimineret, samtidig med at han eller hun vil ordne alt det kedelige og besværlige papirarbejde. En boligadvokat sørger altså for, at virksomheden er i trygge hænder hele vejen igennem købsprocessen, hvilket betyder, at virksomheden kan have fokus på at koordinere flytningen og holde medarbejderne opdateret. Hvis du ønsker et gnidningsfrit boligkøb eller leje af lokaler, kan det falde til din fordel at kontakte en boligadvokat – læs videre og lær mere om hvorfor.

Hvad er en boligadvokat?

Det kan være en langhåret proces at købe eller leje nye lokaler til virksomheden, da det kræver en bred viden og erfaring for at kunne gennemskue de mange processer, aftaler og dokumenter. Boligadvokaten hjælper med at holde det kølige overblik og guider virksomheden igennem hele processen, så man ikke bliver taget ved næsen, hvilket kan koste mange tusinde kroner. En boligadvokat er altså virksomhedens absolut bedste samarbejdspartner, når der skal flyttes i nye lokaler.

Hvad kan en boligadvokat hjælpe med?

Som virksomhedsejer bestemmer man selv, hvornår man vil tage kontakt til en boligadvokat – men jo tidligere i købsprocessen, jo bedre. Det er dog meget normalt først at tage kontakt til en boligadvokat, når lokalerne allerede er fundet. Men hvis man ønsker vejledning, allerede inden de første potentielle lokaler er besøgt, kan man med fordel kontakte boligadvokaten som det første. På den måde kan man tidligt lære, hvad man skal være særligt på udkig efter i forbindelse med lokalesøgningen.

Som virksomhed skal man altid sørge for, at der er indsat et advokatforbehold, så boligadvokaten altid kan trække virksomheden ud af handlen, hvis der er grund til det. Derudover er boligadvokaten underlagt en lang række etiske regler, der udelukkende sørger for, at advokaten varetager dine interesser – og ikke sælgers.

Hvordan finder man den rette boligadvokat?

Først og fremmest er det altid en god idé at finde en boligadvokat, som har stor erfaring med handler inden for erhvervsejendomme – så er man garanteret den absolut bedste vejledning. Der er nemlig stor forskel på private boliger og erhvervslokaler. Dernæst er det altid en god idé at spørge samarbejdspartnere, venner eller familie, om de har benyttet en boligadvokat, de kan anbefale. På den måde er der også større chance for, at boligadvokaten vil tage din sag.

Der er altså mange gode grunde til, hvorfor man skal vælge at kontakte en boligadvokat, inden søgningen efter nye lokaler til virksomheden er gået i gang. Boligadvokaten varetager nemlig udelukkende virksomhedens interesser – og ikke sælgers, som ejendomsmægleren vil gøre.

Derfor er Aalborg attraktiv for erhvervslivet

Danmarks fjerdestørste by Aalborg har vist sig at være yderst attraktiv for erhvervslivet. Flere og flere virksomheder søger mod Aalborg, når de skal leje kontor- og erhvervslokaler til den daglige drift af virksomheden. Selvom mange virksomheder allerede har fået øjnene op for, hvad Aalborg har at tilbyde, er der dog stadig mange danske såvel som udenlandske virksomheder, der endnu ikke kender til den danske perle mod nord. Så hvad er det egentlig, der gør Aalborg til en attraktiv by for et blomstrende erhvervsliv?

Trafikforbindelserne er i orden

Med sine knap 112.000 indbyggere placerer Aalborg sig som Danmarks fjerde største by. Særligt Aalborgs beliggenhed tiltrækker og appellerer til store dele af erhvervslivet. I Aalborg har man nemlig tæt forbindelse til motorvejen, hvilket rent logistisk gør det nemt for mange virksomheder at transportere produkter og varer fra Aalborg ud mod resten af Danmark og Europa og omvendt. Det er ligeledes let at komme til og fra Aalborg for eventuelle samarbejdspartnere og øvrige mødeaftaler. Med en lufthavn kun et stykke væk fra byen, er der gode forbindelser fra Aalborg til resten af verden.

Det er dog ikke alene de gode vej- og luftforbindelser, der gør Aalborg attraktiv for mange danske og udenlandske virksomheder. Også byens udtryk og geografiske placering mod Limfjorden gør, at mange erhvervslokaler ligger med udsigt mod vandet. Den gode udsigt fra havnen i Aalborg gør, at det er attraktivt for mange virksomheder at få fat i erhvervslejemålene tæt ved Aalborgs havn. En god udsigt er nemlig med til at fordre et bedre arbejdsmiljø for byens erhvervsdrivende.

Studieby med overskud

Som Danmarks fjerdestørste by tilbyder Aalborg en række forskellige videregående uddannelser. Aalborg betegnes nemlig som én af Danmarks populære studiebyer. Det betyder, at byen hvert år tiltrækker mange unge mennesker, der ønsker at studere på en af Aalborgs uddannelsesinstitutioner. Det er et kendt faktum, at mange virksomheder ønsker at drive virksomhed i de større danske byer, da det oftest er i disse områder, man finder størstedelen af landets højtuddannede. De fleste virksomheder i det danske erhvervsliv er konstant på udkig efter nye dygtige talenter til netop deres virksomhed – og her har Aalborg virkelige noget at byde på. Med et stort antal unge tilflyttere hvert år – og et ligeså stort antal nyuddannede unge, er det ikke svært at finde arbejdskraft for virksomheder med kontor i Aalborg. Både færdiguddannede og studerende står i kø med ansøgninger for at få et arbejde efter endt studie eller som studentermedhjælper under studiet. Der er derfor ingen tvivl om, at også Aalborgs studerende og færdiguddannede har stor betydning for Aalborgs appel til erhvervsdrivende virksomheder. Det er derfor kun et spørgsmål om tid, hvornår resten af Danmark og verden får øjnene op for Aalborgs mange aktiver.

Aalborg har det hele

Overvejer du at finde dig til rette med din virksomhed i Aalborg, er der masser af gode grunde til, hvorfor det er en god idé. Blandt andet fordi Aalborg har det hele for virksomheder. Det er en af landets største byer, og det er stadig ikke så dyrt som fx Aarhus og København. Og så er det til at finde at finde ledige lejemål, hvilket er problematisk i andre storbyer i Danmark.

Har du forhåbninger om at finde noget ved havnekanten, kan det godt være, at du skal skrue forventninger en smule ned. Så billigt er det heller ikke, og de bedste lejemål for erhverv er typisk optaget af større multinationale firmaer. Og så er der også det store plus, at lønniveauet er lavere end i førnævnte storbyer, hvorfor du her kan spare lidt på budgettet.

Flot by med alt hvad hjertet begærer

Søger du et erhvervslejemål i Aalborg, får du alt inden for en relativt kort radius. Her er universitet, havn, strøg, masser af caféer og restauranter og et godt kulturliv. Det er et godt sted at drive forretning og slå sig ned. Her er kvadratmeterprisen ved at komme godt i vejret, men stadig på et humant niveau. Ellers er der også den mulighed at bo lidt udenfor byen i forstæderne, hvor de er lidt billigere.

Er det en beslutning, der beror meget på økonomi, er der masser af lejemål at finde i Aalborg. Men det er ikke dem ved havnefronten med den allerbedste udsigt, du skal stile efter, hvis økonomien har en stor betydning for dit valg. Så har midtbyen en masse flotte lokaler, der er til at betale. Den bedste måde at finde de ledige lejemål er på diverse ejendomsportaler, hvor der hele tiden bliver slået nye lokaler op.

Dygtige kandidater fra universitet

Har du ambitioner om at tiltrække nogle gode ressourcer, ligger universitetet lige i nærheden. Her udklækkes der hele tiden kloge og dygtige kandidater, der måske kan bruges i din virksomhed. Og da de kommer lige fra skolebænken, er de som regel billigere end folk med mange års erfaring, hvilket er perfekt til en mindre eller knap så etableret virksomheder, der forsøger at finde fodfæste og tjene penge.

Der er masser af kultur og liv i Aalborg, hvor de også har et af landets bedste fodboldhold. Her er der basis for at tage potentielle kunder med ud til at hyggelig dag, eller hvad du ellers kunne tænke dig. Skal du have hjælp til at finde de helt rette lokaler til din virksomhed, anbefales det, at du kontakter ejendomsportalerne eller opretter en agentprofil, hvor du får advisering, når der er noget, der passer til dine behov. Sådan kan du intensivere jagten på det perfekte erhvervslokale.

Skab et harmonisk arbejdsmiljø ved at styrke kommunikationen

Du kender nok situationen – der er kold luft mellem kollegerne i frokostpausen, hvis der har været konflikter eller problemer med at samarbejde på arbejdspladsen.

Kaj Flyger, der arbejder som uddannelseskonsulent hos Konsulenthuset Lindeblad, vurderer, at det i 90 procent af tilfældene skyldes et kommunikationsproblem.

Han har i flere år arbejdet med teambuilding og ledelse og har i kraft af sit arbejde bemærket, hvordan et uharmonisk arbejdsmiljø i form af kommunikationsproblemer kan have omfattende følgevirkninger.

”Nogle medarbejdere kan finde på at melde sig syge, og nogle vil i værste fald sige deres stilling op.” Han tilføjer, at effektivitetsniveauet ligeledes bliver reduceret til et minimum, når medarbejderne ikke oplever en glæde ved at gå på arbejde.”

Forskelligheder skal udnyttes

Kaj Flyger mener, at samarbejdsproblemer ofte er et resultat af, at medarbejdere med forskellige karaktertræk arbejder sammen.

Ikke desto mindre forsøger virksomheder i rekrutteringsprocessen at finde profiltyper, der kan supplere hinanden.

“Det afhænger givetvis af opgaven, men et team er som grundregel stærkest, når der er forskellige kompetencer repræsenteret. Men mangfoldigheden gør det også til en kompliceret disciplin at forstå hinanden.”

Det kan virke paradoksalt, at medarbejdere med forskellige træk og kompetencer både kan være et plus og et minus på arbejdspladsen. Spørgsmålet er, hvorledes man kan forhindre kommunikationsproblemerne?

Det er helt fundamentalt, at man gør en indsats for at forstå hinandens forskelligheder, forklarer Kaj Flyger, for på den måde kan man lære at tilpasse sig hinanden.

”Min kommunikative modsætning kan være min værste fjende rent kommunikativt, men også min bedste ven rent fagligt, da personen kan besidde nogle egenskaber, som jeg ikke selv rummer.”

Værktøjer giver indsigt i forskelligheder

For at give medarbejderne en forståelse af, hvordan vi alle har vidt forskellige kompetencer og ligeledes kommunikerer på forskellig vis, anbefaler Kaj Flyger værktøjet Insights Discovery, der bygger på en grundmodel med fire farver.

Farverne repræsenterer hver især en række karaktertræk, man kan have præference for, men han pointerer, at man ikke skal mase hinanden ned i kasser.

”Det er vigtigt at tage udgangspunkt i det enkelte menneske og ikke sige: ’du er grøn, og du er gul’. Det er vigtigt at huske på, at vi indeholder træk fra alle farverne, og at kombinationen gør os unikke.”

Man indeholder således typisk en bred vifte af karaktertræk, der fordeler sig mellem alle kategorier, men ifølge Kaj Flyger er der ofte overtal af træk fra én eller to kategorier.

”For eksempel har folk med præference for den blå farve en meget analyserende og metodisk arbejdstilgang og kommunikerer typisk forholdsvis formelt,” siger Kaj Flyger.

Et kollektivt ansvar

Man får mest ud af at arbejde med Insights i workshops, hvor alle i virksomheden deltager. Det gælder også ledere, mener Kaj Flyger – for kommunikative udfordringer mellem ledelse og medarbejdere kan ligeledes have stor indflydelse på arbejdsmiljøet.

”Og for at undgå at det går i glemmebogen, kan alle efterfølgende have legoklodser i de fire farver stående på deres skrivebord – rangeret efter deres individuelle farveprofiler. På den måde har man altså et forspring, inden man begynder at tale sammen.”

Kommunikation i virksomheden bør stå på alle medarbejderes huskeliste, hvis man vil løse konflikter og skabe et harmonisk arbejdsmiljø, vurderer Kaj Flyger.

”Det kræver en fælles indsats, men hvis implementeringen af Insights kan medføre en højere arbejdsglæde, effektivitet, samarbejde og ikke mindst en bedre bundlinje, så kan det være dyrt at lade være.”

Læs mere:
Lokalebasen.dk: Styrk kommunikationen og undgå konflikter på arbejdspladsen

Ny beregningmodel angiver kontorlokalets klimaafkast

Det er ikke kun varm luft, når eksperterne råder med anbefalinger til kontorlokalets arbejdsmiljø. Ifølge en ny beregningsmodel udviklet af Civilingeniør Kasper Lynge Jensen, er det nu muligt at sætte kontorets klima ind i en formel og påvise et helt konkret afkast af kontorlokalets varmegrader. Med andre ord pengene hænger i luften, værsgo’ at plukke dem.

Et behageligt indeklima i kontorlokalet løfter produktiviteten, fordi temperatur og luftkvalitet påvirker den mentale præstationsevne. Og det er derfor, der er økonomiske gevinster at hente ved et forbedret indeklima.

Indtil nu har den måde, man har anskuet klima og miljø på dog været ved at spare, og derfor er det ifølge Kasper Lynge Jensen en ny bevidsthed, der skal ud til virksomhederne, at man nu kan øge afkastet ved netop at investere i klima og miljø.

Høj produktivitet og lav tilbagebetalingstid

– En lidt dyrere investering som et ventilationssystem, hvor man kan styre temperatur og luftkvalitet kan samlet set have en meget stor effekt. Mine undersøgelser viser, at det kan give produktivitetsstigninger på flere procenter om året, og at tilbagebetalingstiden kan være ned til mellem et til to år, fortæller Kasper Lynge Jensen, der har lavet en erhvervs-ph.d. om sammenhængen mellem indeklimaforbedringer og produktivitet.

Ifølge rapporten ”Arbejdsmiljø set med virksomhedsøkonomiske briller” udarbejdet af Landsorganisationen i Danmark, er den optimale temperatur på kontoret 21,75 grader celsius. Ændrer denne temperatur sig blot 5-7 grader enten ved at sige eller falde, daler produktiviteten i gennemsnit med 12 % for hver enkelt medarbejder.

Mere end blot en økonomisk gevinst

Det er dog ikke kun virksomhedens økonomi, der får gavn af investeringen. Undersøgelser påviser også, at følgende punkter påvirkes.– Færre klager fra medarbejderne– Mindre sygefravær– Bedre fastholdelse– Generelt bedre arbejdsmiljø

Magasin åbner endnu en gang i Aalborg

I 2005 måtte Magasin dreje nøglen om i Aalborg grundet dårlig økonomi, men i 2018 slår de nu igen dørene op for borgere i Nordjylland.

Det nye Magasin i Aalborg bliver det syvende i rækken og bliver en del af Friis Shoppingcenter, der er ejet af Danica Pension. Danica er kendt for at investere i bygninger til erhverv og kontor, og sammen med Magasin skyder de nu 100 millioner i det nye projekt, der kommer til at brede sig over 7.500 kvadratmeter.

Det ligger endnu ikke fast præcis hvilke forretninger, der kommer til at ligge i stormagasinet, men de nordjyske forbrugere kan se frem til et vareudvalg, der omfatter brands og produkter, man kun kan få eksklusivt i Magasin. Det fortæller Peter Fabricius, der er økonomidirektør i Magasin.

Det kan virke opsigtsvækkende, at Magasin vender tilbage til byen, hvor de måtte lukke for lidt over ti år siden, men Aalborg har de sidste par år oplevet en befolkningstilvækst og er inde i en spændende udvikling med vækst. Det fortæller Kristian Vinggaard fra Red Property Advisers, der har assisteret med at finde den nye lokation.

”Vi har fundet en placering, der giver mening og en meget velvillig udlejer, som er interesseret i at investere i ejendommen og give Magasin mulighed for at få en fornuftig forretning,” uddyber han.

Desuden viser Magasins egne data en øget interesse fra unge mennesker. Sidste år var 45 procent af kunderne i Magasins øvrige seks forretninger således under 30 år.

Læs mere på Estate Media: Magasin åbner 7.500 kvm. butik i Aalborg – investerer 100 mio. kr.

Undgå for mange timer i træk bag skrivebordet

En lille frisk vandretur i frokostpausen kan gøre underværker – også for dit helbred, viser ny forskning.

Den engelske undersøgelse sammenfatter data fra hele 16 forskellige undersøgelser fra hele verden og omfatter besvarelser fra over en million kontoransatte.

Professor Ulf Ekelund, der er en af hovedkræfterne bag forskningen forklarer, at det er afgørende at røre sig i løbet af dagen:

”Man behøver ikke nødvendigvis at gøre gymnastik og fitnessøvelser på kontorgulvet. En rask tur rundt på kontorgangene om morgenen, ved frokosttid, om eftermiddagen og efter aftensmaden derhjemme tæller også.”

Forskningen anbefaler, at man er fysisk aktiv en time om dagen for at undgå helbredsmæssige konsekvenser af for meget stillesiddende arbejde bag skrivebordet.

Helbredsmæssige konsekvenser

Eksperterne bag undersøgelsen slår fast, at det kan få helbredsmæssige konsekvenser, hvis man ikke får rørt sig i løbet af dagen. Nogle af de sygdomme, der kan følge i kølvandet på for meget stillesiddende arbejde er sukkersyge og hjertekarsygdomme.

Tidligere har verdenssundhedsorganisationen WHO anbefalet, at man bør være fysisk aktiv i mindst to en halv time om ugen. Den nye undersøgelse anbefaler dog, at man rør sig langt mere.

Eksperterne bringer især en opsang til dem, der ikke er fysisk aktive uden for arbejdet.

”Mange pendler til kontoret om morgenen og arbejder bag skrivebordet i mange timer ad gangen. Denne risikogruppe bør forstå vigtigheden af at få motion, uanset om de vælger at gå en tur i frokostpausen, løbe en tur om morgenen eller cykle til arbejde”, uddyber Ulf Ekelund.

Læs mere her: Opsang til kontorfolket: Op på tæerne mindst en time om dagen

Eftertragtet kontorlokale til leje i Aalborg C.

Mangler I kontorplads? Eller ønsker I blot at finde et nyt kontor i Aalborg centrum, der i højere grad lever op til jeres krav og ønsker?

Så kan I nu finde et lyst og attraktivt kontor på John F. Kennedys Plads, der er beliggende centralt i Aalborg. Lejemålet er indrettet med storrumskontorer, mindre lukkede kontorer, med mødefaciliteter samt toiletter – og derudover vil I som lejere få en unik udsigt ud over Aalborg by. Der er ydermere mulighed for at få indrettet kontorlejemålet, så det passer til netop jeres behov.

Lejemålet er beliggende i Kennedy Centret, der er et 35.000 kvadratmeter stort shoppingcenter, der er beliggende klods op af Aalborg Banegård.

Foruden et væld af butikker vil du kunne finde et privathospital, kontorer, restauranter og en biograf i centret. Og der er desuden anlagt en busterminal i forbindelse med Kennedy Plads, der omfatter 900 afgange dagligt. Udover at være nabo til Banegården vil du som lejer i Kennedy Centret være nabo til uddannelsesinstitutioner som VUC Nordjylland, Aalborg Studenterkursus samt SOSU Nord.

Hvad angår parkering så vil du få rig mulighed for at parkere din bil lige ved døren, hvilket er ideelt for virksomheder, der ønsker at have kontor i det centrale Aalborg og samtidig mulighed for parkering.

Se lejemålet på Lokalebasen.dk 

Fik du også?: Unikt kontorlokale til leje i Aalborg

Virtual Reality rykker ind i ejendomsbranchen

Den banebrydende teknologi Virtual Reality er nu for alvor ved at slå igennem, og nu sætter den også sit aftryk på ejendomsbranchen, da Lokalebasen.dk’s virtuelle ture af ledige lejemål nu kan ses i VR.

VR er ikke en helt ny ting. Virtual Reality har rent faktisk været på markedet længe, men det er først nu, at det er ved at slå igennem på det brede marked og ved at være kendt af den almene forbruger. Mange kobler teknologien til gaming, men VR er meget mere end computerspil. Rent faktisk er mulighederne uendelige.

Virtual Reality muliggør, at man, ved at påføre sig et par VR-briller, kan få en realistisk følelse af, at man befinder sig et andet sted – i en anden verden sågar. Mange beskriver det som en interaktiv fantasiverden, hvor alt er muligt.

Man kan blandt andet rejse til fjerne galakser, spise baseball, udføre en hjerteoperation, prøve en vild rutsjebane eller gå ture i spændende grotter og huler rundt omkring i verdenen.

Fremtidens markedsføring

Teknologiens banebrydende evne til at stimulere en digital virkelighedsnær oplevelse åbner op for, at virksomheder kan promovere og markedsføre sig på en helt ny og innovativ måde.

Og nu har teknologien også rykket ind i ejendomsbranchen. Lokalebasen.dk, der blandt andet formidler kontorlokaler til leje i Aalborg, har en Google-certificeret fotograf ansat, der skyder virtuelle ture af ledige lejemål. De lejemål kan nu også opleves i Virtual Reality, og det kræver blot, at man påfører sig et par VR-briller. Derved er det en ny måde for udlejere at promovere deres ledige lokaler.

Hvis man søger efter et kontorlokale til leje, kan man således gå på en spændende opdagelse i de kontorlokaler, som man finder interessante. Og man vil derved få en følelse af, at man fysisk bevæger sig rundt i lejemålene.

“Via sin smartphone eller computer, vil man altså føle, at man fysisk træder ind i et lejemål, og man vil dermed kunne gå på opdagelse. Det er en helt ny måde at se lejemål på online, og det vil skabe værdi for både lejere, men også for udlejere,” siger Matt Marsh, der er fotograf hos Lokalebasen.dk.

Effektiviseret udlejningsproces

Hvis man har et kontorlokale til leje i Aalborg, så kan det blive en tidskrævende proces at finde lejere til at udfylde de ledige kvadratmeter.

En virtual tur, der nu også kan vises i VR, vil ifølge Matt Marsh være en måde hvorpå, man kan fremskynde den proces, da det bliver nemmere for både lejer og udlejer.

Som potentiel lejer får du nemlig mulighed for at danne dig et realistisk indtryk af de potentielle lejemål, og dermed kan du nøjes med fysisk at besøge de lejemål, der er relevante. Dette vil i sidste ende både spare tid for lejere, men også for udlejere, der altså kun skal fremvise sine ledige erhvervslokaler over for nogle, der allerede har dannet sig et godt indtryk.

Læs mere: Fremvis dine lejemål med Virtual Reality
Google Streetview – Lad online brugere komme ‘indenfor’
Hvad er Virtual Reality?

Fik du læst? 
Unikt kontorlokale til leje i Aalborg

Unikt kontorlokale til leje i Aalborg

Et lyst og smukt kontorlejemål i Strøybergs Palæ med fjordudsigt.

I centrum af Aalborg og nær den eftertragtede havnefront kan du finde et lyst, velindrettet kontorlokale til leje, der er beliggende i den smukke og markante ejendom kaldet Strøybergs Palæ.

Kontorlejemålet er indrettet med en forgang samt reception, der giver plads til i alt to arbejdsstationer. Dertil giver rummet plads til et storrumskontor med plads til ca. fire kontorpladser samt et kontor, der primært er anvendeligt til chefer. Derudover rummer lejemålet en mellemgang, et køkken, et toilet samt et teknikrum.

Lejemålet fremstår i en flot stand med højloftede lokaler, stuklofte flere steder, tæppebelagte gulve, edb-kambling og med en dørtelefon – og kontorlejemålet er derved indflytningsklart.

Som lejer vil du også få mulighed for at leje parkeringspladser, og overfor lejemålet vil der desuden være mulighed for parkering, da indkøbscenteret Friis har en parkeringskælder, der rummer i omegnen af 850 parkeringspladser.

Læs mere om lejemålet på Lokalebasen.dk

Fik du læst?: Kontor til leje på Aalborgs Posthus

Styrk innovationsevnen med crowdsourcing

Begrebet ’crowdsourcing’ går ud på, at virksomheder henter inputs udefra fra eksterne ressourcer, der med andre perspektiver kan give værdifulde indspark. Denne metode til at være innovativ på vinder frem og er i høj grad ved at ændre den måde, som virksomheder er innovative på i dag.

”Det er en helt ny måde at tænke forretning på og en alternativ metode til løsning af konkrete problemer eller udfordringer,” fortæller Susanne Rubæk, forfatter af bogen “Crowdinnovation – Må jeg låne din hjerne?” til magasinet NINEtoFIVE.

Crowdsourcing er et bredt begreb og indeholder mange underkategorier, men fælles for dem alle er, at virksomhederne placerer en forespørgsel på et platform, der kredser om idéudvikling. De kan på den måde få inputs fra personer, de ikke finder i deres faglige netværk eller branche og dermed få anderledes, kreative inputs.

Ingen grænser

Der er ingen grænser for, hvad metoden kan benyttes til – mulighederne er uendelige og kan indebære idéer til reklamespots, optimering af kundeservice, produktudvikling m.m. Scandic Hotels har fx anvendt crowdsourcing til at indsamle idéer til, hvordan kendskabet til deres mødelokaler kan øges. Og Lego har skabt deres egen side, hvor en kunder kommer med idéer til nye Lego produkter, hvor de mest populære bliver sat i produktion. Endda hele forretninger er bygget op af konceptet som fx hotelkæden Amberlais, der bygger deres koncept med udgangspunkt i deres crowd. Hotellernes beliggenhed, indretning osv. vil dermed udspringe af idéerne fra deres crowd.

Metoden benyttes dog også i mindre skala, som fx feedback-funktioner på hjemmesider, hvor brugerne kan komme med idéer til forbedringer på siderne.

Læs mere:
Styrk din innovationskraft med crowdsourcing
Klynger resulterer i vækst og innovation  
Bog: Crowd innovation – Må jeg låne din hjerne?

Kontor til leje på Aalborgs Posthus

Lejemålet i Aalborg Centrum er beliggende på 1. sal i en af de smukkeste ejendomme i Aalborg – nemlig Aalborgs Posthus. Ejendommen er nyrenoveret både indvendigt og udvendigt og fremstår yderst moderne, mens den gamle arkitektur stadig er bevaret.

Som lejer vil du have adgang til lejemålet via en fin trappe i tårnet på Aalborg Posthus. Kontorlejemålet består af et stort regulært kontorlokale, hvor der er adgang til en kantine, der er beliggende på 2. sal. Kantinen deles med husets andre lejere, og der er ydermere adgang til parkeringspladser ved tårnet.

Lejemålet er på 63 kvadratmeter og beliggende på Algade 44, 1. sal i 9000 Aalborg.

Læs mere på Lokalebasen.dk. 

Klynger resulterer i vækst og innovation

I Danmark har virksomheder for alvor fået øjnene op for fordelene ved at samle sig i klynger. Noget der skaber øget vækst og forbedret innovationsevne.

I Danmark oplever vi en stigende tendens til, at virksomheder samler sig i såkaldte klynge-sammenslutninger. Noget der i mange tilfælde kommer virksomhederne til gode på både kort og lang sigt.

I mange tilfælde resulterer klynge-samarbejdet i en øget produktivitet, øget innovationsevne samt en større internationalisering. Emnet har derfor fået større politisk belysning de seneste par år.

Men hvad er en klynge?

I traditionel forstand er en klynge blot en sammenslutning af virksomheder, der arbejder sammen og sparrer med hinanden. Virksomhederne opererer i langt de fleste tilfælde inden for samme eller relateret branche, og de har desuden ofte nærkontakt med universiteter eller andre former for uddannelsesinstitutioner for at blive opdateret med den nyeste viden inden for deres felt.

Et godt eksempel på en sådan klynge er Silicon Valley, der er en klynge beliggende i Californien. Klyngen er verdens mest omtalte klynge og et pragteksemplar på, hvor stor en værdi det kan tilføre de gældende virksomheder. Stedet betragtes herudover som verdens centrum, når det kommer til teknologi.

I de seneste par år er der kommet stort fokus på emnet i Danmark, hvorfor man i 2013 udarbejdede en national handlingsplan, der havde for øje at optimere og sikre gode rammer for klyngernes udvikling. I den forbindelse blev der ligeledes dannet en support-funktion for klyngeorganisationerne ved navn Cluster Excellence Denmark.

Fordelene ved klynger

Ifølge Bolette van Ingen Bro, der er direktør for Cluster Excellence Denmark, oplever virksomheder et stort udbytte ved at være en del af en klynge.

”Ved at være en del af netværks- og klyngeaktiviteter får virksomheder adgang til den rigtige viden og de rette mennesker. De får mulighed for at få tilført nye kompetencer og værktøjer og øger generelt set deres innovationsevne markant,” fortæller hun.

Analyser viser desuden, at virksomheder der er engageret i en klynge har en 4 gange så høj sandsynlighed for at være innovativ end virksomheder, der ikke er engageret i klynger. Det fortæller hun til Lokalebasens magasin NINEtoFIVE. Det er dog ikke blot, når det kommer til innovation, at virksomheder oplever en værdi.

”Virksomheder, der er aktive i netværks- og klyngeaktiviteter, oplever en produktivitetsvækst, der er 3,6 procentpoint højere end andre lignende virksomheder,” fortæller Bolette van Ingen Bro.

Ifølge hende er det både små og større virksomheder, der får gavn af at være en aktiv del af en klynge-sammenslutning. I hvert fald når vi snakker kompetenceudvikling og innovationsevne.

Læs hele artiklen her: Klynger skaber vækst og innovation

Kontor med udsigt over Limfjorden til leje i Aalborg

På Havnepromenaden i Aalborg på adressen Nybrogade 14 kan du finde et ledigt kontorlokale på 270 kvadratmeter. Lejemålet er beliggende i den smukke domicilejendom kaldet ’Promenaden’ på Aalborgs Havnefront.

Ejendommen huser mange af Nordjyllands større virksomheder og har ydermere en unik, central beliggenhed med en smuk udsigt ud over Limfjorden. “Promenaden” er indrettet som et flerbrugerhus med fælles kantineordning. Og under ejendommen er der etableret en parkeringskælder samt et større depotrum.

Velindrettet lejemål

Lejemålet er velindrettet med en blanding af celle-kontorer og åbne kontormiljøer. Gulvene er belagt med parket, og lofterne består af hvide system-lofte. Lejemålet er tidsvarende, moderne, udnyttet optimalt, og der er indgang til lejemålet via både trappe og elevator.

Lejemålet består af i alt ca. 250 kvadratmeter kontorareal beliggende i stueplan, og der er desuden et kælderareal på 20 kvadratmeter. Lejemålet er indrettet med et storrumskontor, 3 cellekontorer/mødelokaler, køkken samt toiletfaciliteter.

Der er mulighed for at leje parkeringspladser efter nærmere aftale, og derudover er der gode parkeringsmuligheder i området bl.a. i et nyopført parkeringshus, der er beliggende tæt ved lejemålet.

Se lejemålet

Se ledige kontorlokaler i Aalborg

Lad online brugere komme ‘indenfor’ i dit kontor i Aalborg

Google giver dig nu mulighed for at vise din butik, kontor eller showroom frem på en helt ny og innovativ måde online med ny feature kaldet Google Street View.

De virtuelle ture giver internetbrugere mulighed for at udforske stedet via billeder i 360 grader, hvor man navigerer rundt med pile. Den virtuelle tur giver dermed den online bruger en realistisk fornemmelse af stedet og dermed en levende og dynamisk oplevelse af fx dit spændende kontor.

Brandingsværktøj og optimeret SEO

En ud af otte vælger at søge information på et produkt eller virksomhed før et givent køb. Det viser analyse fra FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel, der har foretaget grundig analyse af danskernes købsmønstre på internettet.

Det stiller et krav til, at virksomheder, der opererer online, giver den nødvendige information om produkter og services til potentielle kunder. Driver du fx en restaurant, kan du derfor med fordel få udarbejdet en virtuel tur og lade dine potentielle besøgende gå på opdagelse i restauranten lige dér, hvor de befinder sig via deres smartphone eller tablet.

Har du en unik indrettet butik, kontor eller showroom, kan du ligeledes vise det frem online på en ny og innovativ måde med en virtuel tur. Du kan ydermere benytte den virtuelle tur som et brandingværktøj, da du kan implementere turen på din hjemmeside og ligeledes dele den på dine sociale medier. Turen vises desuden i Googles egne sider som Google+, Googles resultatside, Google Maps samt Google Street View.

Med en virtuel tur vil du desuden med høj sandsynlighed styrke din position på Google, da Google i højere grad belønner en god brugeroplevelse.

Læs mere, se eksempel på Google Street View og book en virtuel tur gennem Lokalebasen.dk 

Facebook forandrer samarbejdet på dit kontor

Når du i fremtiden snakker med dine kolleger på dit kontor i Aalborg, kan du gøre det over Facebook. Facebook har netop lanceret tjenesten ”Facebook at Work”, som søger at konkurrere med erhvervslivets øvrige tjenester for virtuelle interaktioner.

En ny måde at samarbejde på

”Facebook at Work” bliver en helt separat verden fra den oprindelige tjeneste. Du opretter en ny konto, hvorfra du nemt kan kommunikere med dine kolleger igennem Facebook’s chat funktion. Facebook at work ser e-mails som en gammel top-down kommunikationstjeneste, hvis formål er at udsende information men ikke at dele den. Facebook’s nye tjeneste vil fokusere på virtuel videndeling iblandt medarbejdere, og give medarbejdere mulighed for nemt at komme i kontakt med deres øvrige kolleger.

Find kontor til leje i Aalborg

Læs mere om facebook at work

Professionel kontor-rådgivning i Aalborg er i vækst

Virksomheder bruger i større omfang brug af professionel rådgivning, når de søger kontor i Aalborg. Balancegangen mellem pris, beliggenhed og lokaleindretning har stor betydning for lejere i 2016. Søger du selv kontor til leje i Aalborg, bør du overveje at søge hjælp for at finde det perfekte kontorlejemål.

En nye kontor trend

I Silicon Valley i USA finder man nogle af verdens mest innovative virksomheder. For virksomheder som Facebook, Google og Apple er kontorlokalerne og indretningen absolut essentiel. Pris udgør en stor del af mange virksomheders udgifter, men det øgede krav til indretningen, udformningen af lokalerne og beliggenhed, gør kontormarkedet mere uoverskueligt. Søger dig og din virksomhed kontor leje i Aalborg, bør i derfor overveje professionel rådgivning.

Find kontor til leje i Aalborg

Find professionel rådgivning til kontor til leje

Læs mere om trenden

Få et Facebook kontor i Aalborg og skab værdi

Facebooks CEO Mark Zuckerberg har for nyligt lanceret virksomhedens nye kontorindretning. Søger du selv kontor til leje i Aalborg, bør du overveje, om det åbne kontor er noget for dig. Mark Zuckerberg arbejder i samme rum som virksomhedens øvrige medarbejdere. Håbet er at fremme en decentraliseret kultur for innovation, produktivitet og sammenhold, en form for positiv fællesskabsfølelse. Dog er kontorindretningen ikke velegnet til enhver virksomhed, hvorfor du bør overveje problematikkerne, inden du begiver dig i kast med at rive murer ned.

Passer det åbne kontor til din virksomhed?

Er din virksomhed fuld af arbejdsopgaver hvor komplet koncentration er en nødvendighed, så er Facebooks nye indretning måske ikke velegnet til din forretning. Ydermere kan støjende arbejdsvaner virke distraherende i de forkerte omgivelser. Søger du kontor leje i Aalborg, bør du overveje det åbne kontor, men ikke uden at forstå hvordan det vil påvirke din virksomhedskultur.

Find kontor til leje i Aalborg

Læs mere om Facebooks nye kontorindretning

Eksklusive kontorlokaler i Aalborg

Et eksklusivt kontor

Er du på udkig efter kontor til leje i Aalborg, men drømmer om luksuriøse omgivelser for dig og dine medarbejdere, så er kontorlokalerne i Plaza en god mulighed. Kontorlokalerne er alle indrettet i form af store lokaler med massere af lys.

Tiltræk Aalborgs talenter

Enhver virksomhed ønsker at tiltrække de største talenter til sin virksomhed. Ønsker du at gøre det samme, kan kontoret, dets indretning samt beliggenhed gøre en umådelig stor forskel. Er du villig til at betale et ”premium” for derimod at leje kontorlokaler på det populære Aalborg Havefront, så kan det være alle pengene værd på lang sigt. Landets talenter tiltrækkes ikke kun af virksomheden men også virksomhedens arbejdsplads. Du bør derfor tænke godt over hvor du lejer dit næste kontor.

Læs mere om kontoret i Plaza

Find kontor til leje i Aalborg

Gør dit kontor i Aalborg tilgængeligt på nettet

Forøg jeres brandingværdi

Google Streetview giver kunder mulighed for at komme indenfor på jeres kontor igennem en virtuel tur. Ved hjælpe af billeder taget i 360 grader, kan kunder og interesserede se jeres flotte kontorer i Aalborg. I nutidens moderne teknologiske verden kan Google Streetview hjælpe din virksomhed med at fremstå transparent og innovativ hvilket kan styrke jeres brand.

Forøg jeres placering på Google

Er en god placering på Google vigtig for din virksomhed? I så fald kan i udover at fremvise jeres kontorer i Aalborg, også forbedre jeres placering på Google. Google Streetview vil ikke alene skyde jeres virksomhed i toppen af søgeresultaterne, men den kan være en vigtig medspiller i processen.

Find kontorer i Aalborg

Læs mere om Google Streetview

Præsenter dit kontor i Aalborg korrekt

Lys kontoret op

Massere af lys er kernestenen til et godt og præsentabelt billede. Tænd alle lys og åben alle gardiner på kontoret. Lyset vil på denne måde fordele sig jævnt i hele lokalet, og dit kontor vil være lang mere præsentabelt

Korrekt kameraplacering

Det er oftest fordelagtigt at få dit kontor i Aalborg til at se stort ud, dog er det vigtigt ikke at give kontoret et unaturligt look. Sørg derfor for at pege kameraet mod et hjørne af kontoret, på denne måde vil kontoret fremstå større men derudover også få et naturligt look.

Få fat på en rigtig blitz

Mange dygtige fotografer benytter en ekstern blitz til at lysne mørke områder op. Med en ekstern blitz er du uafhængig af kameraets flash funktion, og du kan nemt placere blitzen inde i lejligheden og skabe et naturligt lys i hele lokalet

Find kontor til leje i Aalborg

Læs mere om det perfekte billede

Inden du begynder din kontorsøgning i Aalborg

Som kontorsøgende, er der flere faktorer du bør overveje, når du leder efter kontor i Aalborg. Her er nogle tips til din søgning.

Hvor fleksibel skal løsningen være?

Er fremtiden usikker for din virksomhed, bør du overveje en fleksibel kontorløsning. Et serviceret kontorhotel kunne i dette tilfælde være den perfekte løsning for din virksomhed. Du kan nemt tilføje eller reducere de udlejede kontorpladser uden at du behøves bekymre dig for meget om de faste omkostninger.

Fællesskab eller ej?

I valget af kontorer i Alborg findes der både traditionelle kontorer tli leje og kontorfællesskaber. I et kontorfællesskab lejer du et kontor med andre virksomheder. Dette er især attraktivt for entreprenører for at skabe ny inspiration til virksomhedens fremtid. Er din virksomhed mere moden, så er det muligt, at inspirationen kan finde internet, hvorfor det traditionelle kontor ville passe bedre.

Det åbne kontor

Åbne kontorlokaler er blevet en populær indretningsmetode for mange virksomheder. I din søgning efter de perfekter kontorlokaler til leje i Aalborg, bør du overveje hvorvidt store åbne kontorlokaler er det i ønsker eller ej.

Find kontor i Aalborg

Kultur og kontor skal passe med hinanden

Søger du kontor i Aalborg, bør du ikke blindt købe et sæt af lokaler. Deloitte har for nyligt udgivet en undersøgelse, som viser at 87% af de 3300 adspurgte forretningsledere, ser kultur som det vigtigste forretningsproblem. Ønsker du at finde de optimale kontorlokaler i Aalborg, bør lokalerne reflektere din virksomheds ønskede kultur.

The Naked Organization er betegnelsen for digitaliseringen og de sociale mediers indflydelse på nutidens virksomheder. Enhver hændelse på kontoret kan på få minutter deles med resten af verden, hvorfor det er absolut essentielt at medarbejderne i din virksomhed trives. Er der kort til loftet i din virksomhed, så kan det være en god ide undersøge kontorlokaler i Aalborg med store åbne lokaler, hvor medarbejder og leder arbejder side om side.

Læs mere om Deloittes undersøgelse her

Find kontorer i Aalborg

Flytter i til nye kontorlokaler i Aalborg? Få inspiration til flytningen

Mange virksomheder møder et hav af udfordringer når de flytter til nye kontorer. Er du selv på udkig efter kontorlokaler i Aalborg, giver vi dig her et par ting du bør overveje under flytningen.

Møblering og indretning

Valg af møbler og indretning er stærkt undervurderet i mange virksomheder. Matcher dine kontorlokalers indretning ikke virksomhedens kultur og arbejdsprocesser mister i de store optimeringsmuligheder som et velindrettet kontor kan give. Søger i kontorlokaler til leje i Aalborg er det essentielt at i gennemtænker valget af møbler og indretningen. Består jeres virksomheds kerneforretning af innovation og nytænkning men kontorlokalerne kan forveksles med en bank vil det være stærkt hæmmende for jeres medarbejderes motivation og produktivitet. Vi foreslår derfor at i kontakter en professionel indretningsekspert, for at udnytte de nye lokaler bedst muligt.

Internet på kontoret

Har i fundet kontorlokaler i Aalborg med et fungerende internet? Internettet er yderst vigtigt for alle moderne virksomheder der ønsker at forholde sig konkurrencedygtige. Derfor er det absolut essentielt at du undersøger hvilke internetmuligheder dine nye lokaler medfører. Du bør sørge for at de krav og behov din virksomhed har matcher den båndbredde og hastighed som bliver udlovet på dit nye kontor.

Få inspiration til flytningen her

Find kontor til leje i Aalborg

Sæt skub i idéerne på jeres kontor

Nyt digitalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at sætte innovation i en helt ny bane. Hos mange virksomheder ligger nemlig et stort uudnyttet potentiale af gode idéer.

Navnet er Idanote, og det giver virksomhedens ledelse mulighed for at inddrage medarbejdere i virksomhedens innovationsproces. Det opfordrer ligeledes medarbejderne med at komme med nye, gode idéer.

Men tankegang som start-ups

Ideanote bygger på en tankegang om at virksomheder i højere grad, skal tilegne til tankegangen som en start-up virksomhed.

”Bare fordi en tankegang og forretningsmodel har fungeret i 10 år, så betyder det ikke, at den ligeledes til fungere godt de næste 10 år.

Mange etablerede virksomheder er mange for at bryde rammer. Til gengæld kommer iværksættere og start-ups med idéer næsten hver dag. Den har dog ikke samme mængde tyngde og erfaring. Vi ønsker at samle de bedste fra begge verdener”, siger CEO hos Ideanote, Jesper Juel Jensen.

Elektronisk idébank

Ideanote giver firmaers ledelse mulighed for at inddrage medarbejderne i problemstillinger på både app og hjemmeside. De kan ligeledes prioritere, hvilke medarbejdere de ønsker skal bidrage.

Værktøjet organiserer og udvælger idéer og bliver dermed bedre og bedre til at sortere virksomhedens idéer. De medarbejdere, der kommer med idéer, vil desuden blive anerkendt for idéerne. Noget der vil kunne medføre øget arbejdsglæde og motivation.

Læs mere: Sæt skub og system i firmaets idéstrømme

Windows 10 – et nyt virksomhedsvenligt styresystem

For nyligt lancerede Microsoft sit nyeste styresystem Windows 10, som ift. Det meget udskældte Windows 8 sætter et stort fokus på at være forretningsvenligt.Windows 8 blev meget udskældt for at negligere virksomhedernes ønsker ved i stedet at være velegnet til tablets. Microsoft har taget skridtet videre med Windows 10, som vender tilbage til den traditionelle Windows start-menu og derudover lover at kunne forøge IT-sikkerheden for softwarets brugere.IT-ledere er glade Windows 10

En nye undersøgelse viser at 75% af de udspurgte IT-ledere forventer at benytte Windows 10 inden for de næste to år. Dette er en markant udvikling fra Windows 8, som især er et resultat af Windows 10’s øget fokus på sikkerhed. Microsoft forventer med det nye styresystem at kunne beskytte virksomheder mod cyber-angreb igennem adskillige nye interessante tilføjelser.

Find kontor i Aalborg

Læs mere om Windows 10

Det sansende kontor – kreativitet for dine medarbejdere

Er du på udkig efter det perfekte kontor til leje i Aalborg? I så fald bør du begynde overvejelser om indretning af dine fremtidige kontorlokaler, da dette kan skabe yderst attraktive resultater for din virksomhed.Ifølge Joe Pine som er en af de førende fortalere for oplevelsesøkonomien, så bør dit kontor ikke blot være et kontor men en oplevelse. Ved at stimulere dine medarbejderes sanser, kan glæden og kreativiteten på arbejdspladsen optimeres.

Den sanselige arbejdsplads

I bogen ”Den Sanselige Arbejdsplads” beskriver forfatteren Uwe Bødewadt at lys, lyde, atmosfære og æstetik er essentielle faktorer for at skabe en god arbejdsplads. Din virksomhed bør skabe en oplevelse og ikke blot fremstå som et produkt af omgivelserne. En sansende arbejdsplads vil differentiere din virksomhed fra konkurrenterne og hjælpe til med at forøge relationen med kunder ved at skabe en mindeværdig arbejdsplads.

Læs mere om oplevelsesøkonomien

Find kontor til leje i Aalborg